Ποσοι μου το χουν πει αυτο απο χτες
Δεν εχω δει Twin Peaks ποτε. Ειναι καλη στιγμη να το πιασω? Θες να κανουμε viewing party @Red_Viper ? Να μου λες που εχεις φτασει και να κανω catch up και να σχολιαζουμε και να κανουμε την @Sh_Wo_f να ζηλευει?
Μεχρι μεσα 2ης καπου δλδ 8-9ο επεισοδιο, βλεπεις τηλεοπτικη ιστορια… μετα διαβαζεις στο wiki τι γινετε στα 10 με 16-17 της β´ σεζον γιατι δεν βλεπονται για κανενα λογο -εχει αποχωρησει κ Λυντς-, ενω οταν γυρναει στο 18 νομιζω, κανει τρομερο καμπακ κ delivers ενα απο τα καλυτερα φιναλε σειρας εβερ… 2-3 χρονια πριν delivered again το σπουδαιοτερο τηλεοπτικο/κινηματογραφικο δημιουργημα των ‘10s με την τριτη σεζον.
Μακαρι να το εβλεπα κ εγω απο το 0 παλι
Χαχα αμε. Ξεκινα το. Να σου πω την αληθεια, πιστευω για καποιο λογο ο,τι εσενα ειδικα θα σου αρεσει πολυ
Επίσης η ταινία Fire walk with me είναι σημαντική για το πλοτ και πριν τον τριτο κύκλο. Αφού τα δεις όλα πας γιουτουμπ για τις απόπειρες για ερμηνεία. Ενα παλικαράκι έκανε ένα σχεδόν πενταωρο βίντεο που τα “εξηγεί” όλα και πιστεύω ότι πλησίασε πολύ!
Επειδή ψήθηκα φουλ και είναι στο στοιχείο μου, πρέπει να κάνω δύο ερωτήσεις:
-
Εδώ βλέπω πως δεν έχει τελειώσει. Ξέρουμε αν πρόκειται να ολοκληρωθεί σύντομα η σειρά;
-
Όπως και να’χει, υπάρχει μια ενιαία ιστορία που εξελίσσεται σε κάθε σεζόν; Ή κάθε σεζόν είναι αυτόνομη και ανεξάρτητη από τις άλλες (τύπου True Detective);
- Γυρίζεται ο έκτος κύκλος, αλλά πήγαν λίγο πίσω λόγω κορωνοϊού.
- Η σειρά έχει ιστορία σε κάθε κύκλο, αλλά οι κύκλοι δεν είναι τελείως άσχετοι μεταξύ τους.
Δείτε άφοβα. Είναι εκπληκτική.
Και θα ξαναπώ άλλη μια σειρά για όσους γουστάρουν γκρι, μουντάδες και έτσι.
SHETLAND, αστυνομική που εκτυλίσσεται στα ομώνυμα νησιά βόρεια της Σκωτίας.
Όπως τα λέει ο @toxikos
Οι σεζόν έχουν μια “σχετική” αυτονομία, από την άποψη ότι στο τέλος κάθε κύκλου λύνεται το μυστήριο, αφήνονται όμως κάποιες εκκρεμότητες που αφορούν ένα γενικότερο πλαίσιο, μια ευρύτερη πλεκτάνη που δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί. Τώρα που το σκέφτομαι, αυτός μάλλον ήταν ο λόγος που η πρώτη σεζόν μου φάνηκε λιγότερο ελκυστική από τις επόμενες, υπήρχαν αρκετά ανοιχτά μέτωπα.
Αν ήταν να το παραλληλίσω, από αυτή την λογική, με κάποια άλλη σειρά, αυτή θα ήταν το Bron/Broen (επίσης καταπληκτική και με χαρακτήρα) μόνο που εκεί οι λεπτομέρειες αφορούν πιο ειδικά ζητήματα, πράγματα σχετικά με τους πρωταγωνιστές, την πρότερη ζωή τους κλπ.
εχει άραγε κάποια σχέση με τα βιβλία? πάντως φαινεται δυνατη παραγωγη
Επέστρεψε το Search Party. Το τελος της πρωτης σεζον και ολη η δευτερη ειχαν αρκετο ενδιαφερον και πολυ καλο ρυθμο.
Μολις ξεκιναω 3η season το dark … για να δουμε τι θα δουμε…
Φοβερο το Twin Peaks. Eχει σε πολυ μεγαλο βαθμο αυτη την επαρχιακη αμερικανοκοζιλα που λατρευω. Κ θελω να προσθεσω ποσο ωραιο γουστο εχει ο Λυντς στις κοπελες. Μια κ μια
Ειδα 3 επεισοδια του Harley Quinn νομιζοντας οτι ηταν απλα μια PG μαλακια της DC να βλεπω οσο τρωω το μεσημεριανο μου και ειδα 3 επεισοδια μονορουφι και γαμαει.
H αληθεια ειναι πως κυριολεκτικα τα πρωτα 10 δευτερολεπτα ηταν αρκετα.
Ναι. Αλλα. Οντρει Χορν.-
Μετά πεγκυ λιπτον
<3
Το Gangs of London το εχει δει κανεις? λεει? ειναι απο Gareth Evans οποτε το σκέφτομαι…
Μια χαρά είναι. Μπόλικο και ωραίο ξυλίκι, μερικά επεισόδια είναι του τυπά με τα Raid & Raid 2 με απίστευτες χορογραφίες, με αποκορύφωμα το επεισόδιο #5 όπου είναι από τα καλύτερα που έχω δει.
Πρώτα Οντρει και Νορμα αλλά και η ντόνα με την Σερλυ ήταν πολύ ωραίες γυναίκες
μη το σκεφτεσαι καθολου