Επιασα το Dark. Ειμαι στα μεσα της δευτερης σαιζον. ΤΙ ΣΤΟΝ ΜΠΕΟ ΓΙΝΕΤΑΙ?
Να πας στο τοπικ… και που σαι ακομα.
Το αποφευγω μεχρι να την τελειωσω ρε, φοβαμαι τα σποιλερς.
Τελευταια σαιζον ειναι η 3η η θα εχει και αλλη?
είναι η 3η και γίνεται ολοένα και καλύτερη . Την ξεκίνησα σήμερα και κοντεύω να την τελειώσω δεν κάνω τίποτε άλλο όλη μέρα στο ρεπό μου . Τόσο καλή
Όποιος το καταφέρει, θα ναι μεγάλος μάγκας
Καλα η δεν Audrey παιζεται. Και η Σελυ φοβερο προσωπο, αλλα και οι αλλες ειναι πολυ ομορφες. Αυτο ομως που μ αρεσει παρα πολυ ειναι οτι καθε φατσα και ρολος ειναι φοβερα συνδιασμενοι. Δεν παιζουν τυχαια τον συγκεκριμμενο ρολο οι συγκεκριμμενες φυσιογνωμιες. Δεν ειναι τοσο απλο του στυλ βαλε 3 ομορφες νεαρες κοπελες.
Υπέροχη. Είχα τελειώσει πρώτη σαιζόν χωρίς να το καταλάβω και περίμενα να τελειώσει η δεύτερη, γιατί δεν θα το πάλευα να περιμένω βδομάδα-βδομάδα. Μπέιν =
Επίσης:
Ξερεις να ζεις. Εσυ και ο κουιντομ.
Ξεκίνησα το Last Kingdom και είμαι στη δεύτερη σεζον, αρκετά καλό είναι, φάση Vikings για όποιον ενδιαφέρεται
απλα γαμαει
Ειδα το Chernobyl, πσσσσσς, πολυ ωραιο ε! Γαμημενα ψεμματα ακομα κι αν προκειται να επηρεαστει σχεδον ολοκληρη η ανθρωποτητα.
Last kingdom τα σπάει όπως έχουν ήδη πει άλλοι στο forum
Τελειωνω τη 1η σεζον Spaced (Simon Pegg, Nick Frost, Edgar Wright) και απλα τα σπαει!
Defending Jacob και Normal People και έβγαλα μια πολύ ωραία εβδομάδα
με αντικαταθλιπτικα;
ΠΟΣΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΑΛΟΓΡΑΜΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ SHAMELESS?
Τελείωσα 3η σεζόν, είναι σοβαρή σειρά.
Αγγλικό ή αμερικάνικο;
Το δεύτερο.
Δεν ήξερα καν ότι υπάρχουν δύο βέβαια όταν την ξεκίνησα και λόγω όγκου δε νομίζω ότι θα ψηθώ να τσεκάρω και το άλλο, αλλά διάβασα ότι θεωρείται καλύτερο το αμερικανικο έτσι κι αλλιώς.