εγω παντως οταν ειδα την πρωτη σεζον πριν χρονια, θυμαμαι με ειχαν ξενερωσει διαφορα πραγματα οπως πχ ο αλκοολικος Φρανκ που ηταν για λυπηση και στο 95% των σκηνων το περνουσαν για πλακα. Σε μια αλλη σειρα ισως να μου φαινοταν και εμενα αστειο αλλα το Shameless πλασαρεται ως comedy drama και μου χτυπουσε ασχημα. Βεβαια το αποκορυφωμα ηταν στο πρωτο ή δευτερο επεισοδιο αν θυμαμαι καλα που ο μιας ημερας boyfriend πηρε τον μπαμπα της κοπελας του, πηγε τον παρατησε στον Καναδα και αντι αυτη να του κανει μηνυση ή ξερωγω να φρικαρει τουλαχιστον και να τον στειλει απο εκει που ηρθε, συνεχισαν να βγαινουν μετα απο δυο επεισοδια και ολα μια χαρα.
τελεια η τριτη σεζον. Ειδικα στο 9 υπηχαν δυο σημεια που πηγα να πνιγω απο τα γελια.
Πραγματικα αξιζει να υπομεινετε λιγο την πρωτη σεζον και τους οχι ευκολα αγαπητους χαρακτηρες γιατι απο ενα σημειο και μετα πεταει.
Και πανω που τελειωσες το Community και συνηλθες απο τον ιλιγγο του Dark s3, νασου ενα διαμαντακι : Crashing της Phoebe Waller-Bridge.
Για καλό αξιόπιστο αγγλικό πράμα, The Salisbury poisonings. Miniseries BBC κι έτσι. Άφοβα οι λάτρεις του είδους.
Τι εστι αυτο;
Εκπληκτική σειρά που στηρίζεται σε τρομερή σειρά βιβλίων του Bernard Cornwell… Ψαξτε τα βιβλία
Μεσα δευτερης σεζον κ ποσο τελειο ειναι το Twin Peaks. Weirdo θαλπωρη.
Καπου στο 10ο αρχιζει ο κατηφορος, ελπιζω να περασει ευχαριστα μεχρι να φτασεις στα 4-5 τελευταια που ξαναγινεται Twin Peaks η σειρα…
Ειδες Normal People εσυ που εισαι ψευτονταης αλλα στην ουσια ημο του κερατα;
Oχι αλλα ειδα Derry girls που ηταν πολυ ευχαριστο και περιμενω τριτη σεζον
Θα τσεκαρω και το normal λοιπον
υποθετω συνιστωσες τραβηξες επειδη διαδραμτιζονται στην Ιρλανδια, γιατι κατα ταλλα, καμια επαφη.
Aye, Oirlond loddie
Φανταζομαι εννοεις αφου τελειωνει η πρωτη φαση με τον Bob κ τον Leland κ ειναι σαν να κανει ρησετ η σειρα. Εκει ειμαι. Για να δουμε. Προσωπικα πιο πολυ την βρισκω με την κοζιλα κ μετα με την πλοκη. Δεν ξερω αν αυτο χαλαει
Ναι, απο εκει κ μετα λεω. H κοζιλα νομιζω χαλαει λιγο αλλα οχι τοσο οσο να σε βγαλει τελειως οφ… η πλοκη ειναι που απλα εξαφανιζεται οπως κ σχεδον οτι ενδιαφερον εχει η σειρα
Ευτυχως για λιγα επεισοδια μονο
Umbrella Academy 2η σαιζόν τιμιοτατη
Εξέλιξη βόμβα για prequel GOT
Δεν ξέρω γιατί περίμενα ότι θα διάβαζα κάτι σοβαρό σε σελίδα με όνομα Teen Queen.
Το “όταν ξεκίνησε το Game Of Thrones ξεραμε 3-4 άτομα από το καστ” δεν είναι τελείως ψέμα, αλλά μου φυγε λίγος φραπές απ’ τη μύτη, γιατί Sean Fuckin’ Bean.
Γουίννικ αγαπηλατρεία, προφανώς μακάρι να ισχύει η φήμη, αν και αμφιβάλλω αρκετά (τυχαίο fanmade ποστ, σε τυχαίο unofficial λογαριασμό στο ίνστα, ιστορίες για αγρίους).
Ω γουέλλ.
Ακυρη πηγη μεν, πληρης ακυροτητα σε επιχειρηματα δε.
Μακαρι να επαιζε η Kathryn Winnick οποιονδηποτε ρολο στο GOT prequel. Δε θα υπηρχε απολυτως κανενα αρνητικο.
Πράγματι μέσα στην ακυρότητα είναι όλα. Απλά σαν “νέο” μου φάνηκε αρκετά εντυπωσιακό για να τρέξω να το ποστάρω. Όπως και να έχει , έχουμε μέλλον ακόμη …