Περί σειρών γενικά

2η σεζον How to sell drugs online, πολυ ωραια! Οχι οσο καλη οσο η πρωτη που ηταν μια ευχαριστη εκπληξη, αλλα σε κραταει φουλ!

Ξεκινησα how I met your mother. Τα 10 πρωτα επεισοδια ηταν ωραιοτατα

4 Likes

Ξεκίνησα το βράδυ του Σαββάτου (~22:00) το RΟΜΕ (2005-2007, 22 eps, 2 seasons) του ΗΒΟ.

Λίγο πριν φύγει η Κυριακή, είχα τελειώσει την πρώτη season.

Τι γαμημένο τηλεοπτικό ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ είναι αυτό;;;;;;

6 Likes

Περίεργο μου φαίνεται να μην την έχει δει κάποιος τόσα χρόνια μετά, είναι αρκετά γνωστή σειρά. Πολύ ωραίο και fun, από τις πρώτες σειρές που είδα πέραν της τηλεόρασης, μαζί με το Big Bang τα κατεβάζαμε με rapidshare στο γυμνάσιο/λύκειο και τα βλέπαμε τo ΣΚ με την παρέα, ωραίες αναμνήσεις.

εχω δει διασπαρτα επεισοδια απλα δεν ετυχε να την δω απο την αρχη…εβλεπα αλλες…και επειδη ειμαι σε μια περιοδο που δεν εχω πολυ χρονο προτιμω να βλεπω σειρες με 20λεπτα επεισοδια…

Απο τις αγαπημενες μου.

Τα έχουμε ξαναπει, είναι πολύ καλή η σειρά, αν και ο δεύτερος κύκλος είναι πολύ κατώτερος του πρώτου.

Οι 3 πρώτες σεζόν είναι τοπ, μετά μέχρι 5-6 (νομίζω, έχει χρόνια που το είδα) είναι καλές αλλά αν θες να την ολοκληρώσεις θα πρέπει να κάνεις τεράστια υπομονή γιατί οι τελευταίες είναι απάλευτες δυστυχώς.

2 Likes

Ξεκίνησα Umbrella Academy αλλα το άφησα μετα το 3ο επεισοδιο, συμπαθεστατο για οποιον αρεσε η πρωτη σεζον και δειχνει οτι το παει και καλα με πλανο και ιστορια που παταει στα ποδια της, αλλα μαλλον ειμαι εκτος του target group του γιατι λιγο πολυ βαρεθηκα και δεν με ενδιεφερε σαν θεματολογια οσο περναγε η ωρα… μαλλον ειναι αποτελεσμα του γενικοτερου κορεσμου με οτιδηποτε σχετιζεται με υπερηρωικο ειδος, ειτε πιο mainstream είτε πιο αντισυμβατικο. Anyway δεν εχω ξεκαθαρη γνωμη, just sayin μεχρι εκει που ειδα, πιστευω οτι οι φιλοι της πρωτης σεζον δεν θα απογοητευτουν

το binge watching βοηθαει στο να μην φανουν απαλευτες. Νομιζω η 7 ειναι η χειροτερη. 8 και 9 ανεβαινουν λιγο

Με binge watching τις είδα και έλεγα τότε ότι αν έβλεπα 2 την εβδομάδα ίσως μου φαινόντουσαν καλύτερες :’)

Είμαι και σε αυτούς που βρίσκουν απαράδεκτο το τέλος, αλλά τεσπα δεν έχει σημασία, οι πρώτες σεζόν είναι εκπληκτικές. Μόνο δάκρυα εδώ (στορμ μην ανοίξεις):

1 Like

συνηθως δουλευει :stuck_out_tongue: δες και σχολια για το office πχ

το φιναλε ηταν πολυ ωραιο μεχρι τα τελευταια 5 λεπτα

1 Like

Εδώ αντεξα και ειδα μεχρι το τελος το big bang theory…ειμαι εκπαιδευμένος :stuck_out_tongue:

Πολυ ωραιο το τελος του HIMYM.

Η τελευταια σεζον ομως ηταν απλα αισχρη, με το ζορι την ειδα.
Σεζον 1-4 : Υπεροχες
Σεζον 5-6: Ευχαριστες
Σεζον 7-8: Μετριες προς κακες
Σεζον 9 : Απλα χάλια

3 Likes

We’re on the same page που λενε οι Εγγλέζοι.

Συμφωνώ 100%

1 Like

Το office US δεν έχει καμία σεζόν τόσο κακή όσο το HIMYM .-

Βασικά το office US δεν έχει καμία κακή σεζόν .-

4 Likes

ακομα και να μην θεωρεις οτι ηταν σε τετοιο επιπεδο (ουτε εγω τις θεωρω ισες), φυσικα και ειχε τεραστια πτωση το office us. Ο Dwight κατεντησε κλόουν, τον Andy τον ξαναχαλασαν προσπαθωντας να τον κανουν Michael 2, χαναμε ολοκληρα 5 λεπτα σε καθε επεισοδιο για τραγουδια, ειδαμε 100 ατομα να παιρνουν τη δουλεια του Michael και με το ζορι να ειχαν 3 καλες ατακες ολοι μαζι, και φυσικα το ο,τι να 'ναι storyline Pam-καμεραμαν.

ολες οι σειρες με πολλες σεζον πεφτουν. Ξεμενουν απο εμπνευση, αρχιζει το flanderization. Αντι για Office θα μπορουσα να πω Scrubs, θα μπορουσα να πω Modern Family, θα μπορουσα να πω Big Bang Theory (τη σταματησα στην εκτη). Το θεμα ειναι σαν θεατης να καταλαβαινεις οτι δεν γινεται να εχεις τις ιδιες προσδοκιες μεχρι το τελος.

Για μενα η μονη που εχει αντεξει στην κορυφη ειναι το IASIP και σημαντικος λογος γι’ αυτο ειναι οτι δεν υπαρχει καποιο κεντρικο plot-line να ακολουθουν με ερωτες,παντρειες, μωρα κλπ

1 Like

Δεν ξερω καν τι ειναι το IASIP αλλα το Modern Family ηταν εξαιρετικο απο το πρωτο εως το τελευταιο επεισοδιο.

It’s always sunny in philadelphia.
Αν διαβασεις το Modern Family thread ή και εδω θα με δεις να το εκθειαζω ακομα και σε σεζον που ειχε σταματησει ο κοσμος να το βλεπει. Διαφωνεις ομως οτι οι σεναριογραφοι δεν ειχαν ιδεα τι να γραψουν για ολα τα παιδια μολις μεγαλωσαν; Η διαφορα Manny, Lily, Luke ως παιδια και ως εφηβοι ηταν μερα με τη νυχτα.