Περί σειρών γενικά

Μόλις είδα αυτό

Και ναι πρόκειται για τον ίδιο χαρακτήρα

Summary

Nurse_Ratched

1 Like

Ryan Murphy βλεπω producer, επικο skip μαλλον

Eίμαι κάπου 7η σεζόν Seinfeld και έχω γονατίσει, πόσο κρίμα που δεν τα είχα δεί όλα με τη σειρά παλαιότερα που είχα και χρόνο για απανωτά σερί δέκα δέκα τα επεισόδια… είχα δεί διάσπαρτα αρκετά + όταν το έδειχνε στην τηλεόραση στα 90ς αλλά ποτέ δεν είχα κάτσει να το πάρω με τη σειρά και να κάνω πιο σοβαρό invest.

H σειρά είναι ιδιοφυέστατη αλλά θα κάνω ένα εκτενές ποστ όταν τελειώσω καλύτερα -το έχω ξεκινήσει ένα τρίμηνο τώρα ήδη κοντά-…

3 Likes

Και που λέτε, Agents Of SHIELD.

Πίσω στα πρώτα επεισόδια δύσκολα θα μπορούσα να φανταστώ ότι θα έπιανε εφτά σαιζόν και θα πήγαινε τόσο καλά.

Από τις πιο τίμιες και προσεγμένες τηλεοπτικές σειρές (δηλαδή όχι υπερπαραγωγή ΗΒΟ ή φάση BBC) τα τελευταία χρόνια, και σίγουρα από τις πιο κομιξίστικες με την πολύ καλή έννοια.

Έχω μια μικρή ελπίδα ότι μπορεί να ξαναδούμε Daisy ή κάποιους από τους υπόλοιπους, κάπως κάπου, γιατί μάρβελ-ντίζνεϋ. Από την άλλη ίσως καλύτερα να σβήσει εδώ.

Απλά κι ωραία. With a small but active fanbase.

AOS-Booyah

2 Likes

Μπορούσε να είχε σταματήσει και στην πέμπτη

Seinfeld πρέπει να είδα πριν 7-8 χρόνια και είναι απτις σειρές που θα κάνω rewatch κάποια στιγμή σίγουρα. Τοπ 3 sitcom άνετα.
Πόσο γελάω όταν βλέπω ατάκες του στυλ “είναι το Brooklyn 99 το κορυφαίο sitcom ever??”,χωρίς να έχουν δει καν Seinfeld. Λες και τα sitcom τα παλιά τελειώνουν στο friends ξέρω γω.

1 Like
Ή και όχι.

2 Likes

Είδε κανείς Lovecraft Country?
Διαβάζω πολύ καλά σχόλια αλλά δεν με βλέπω να το τσεκάρω πριν τα μέσα Σεπτέμβρη

Ετσι λενε. Και εγω το αφηνω να μαζευτει να το πιασω μολις τελειωσω το Twin Peaks

1 Like

Συχνά-πυκνά διαβάζω το thread του PC gaming και στεναχωριέμαι πολύ που αποτελώ κομπάρσο και δεν καταλαβαίνω τίποτα απ’ ό,τι γράφεται. Κι αυτό διότι έχω αφιερώσει ατελείωτες ώρες στο gaming ως παιδί και μέχρι τα πρώτα φοιτητικά μου χρόνια.

Η gaming πορεία μου έχει ως εξής:

Atari ----> Amstrad, MS-DOS games ----> Sega Mega Drive 16bit ----> PS 1 ----> PS 2

Επίσης, όπου δω arcade cabinet (aka “ουφάδικο”) χρειάζεται σφυρί και καλέμι για να με “ξεκολλήσεις”.

Στο PC, όμως, έχω “μαύρα μεσάνυχτα” και το μόνο που υπάρχει είναι οι emulators των ΜΑΜΕ και των NES ROMs. Κάποτε έπαιζα μετά μανίας το Rome Total War, αλλά πέραν τούτου ουδέν.

Anyway, για κάτι ξεχασμένους και ξεπερασμένους τύπους σαν εμένα, το High Score του Netflix ήρθε ως μάννα εξ ουρανού. Κάργα νοσταλγικό, κάργα απολαυστικό, κάργα πωρωτικό. Μετά τα δύο πρώτα επεισόδια άρχισα να ψάχνω τιμές για retro κονσόλες… Πότε κυκλοφορεί το PS 5 είπαμε;

8 Likes

Τελειωσαμε το απολαυστικοτατο Valhalla Murders στο Netflix χθες.
Πολυ καλογραμμενο - περα απο καποιες μικρες ιστοριες που θα μπορουσαν να παραληφθουν - και τρομερες ερμηνειες.
Φαν των Σκανδιναβικων crime dramas σπευσατε.

2 Likes

Έτσι θα πω και εγώ :stuck_out_tongue:

Είδα τα δύο πρώτα επεισόδια και θα πω πως είναι, το λιγότερο, υποσχόμενο. Έχω περιέργεια να δω που θα καταλήξει γιατί επιχειρεί, αρκετά σοβαρά μπορώ να πω, να συνδυάσει φιλόδοξα 2-3 διαφορετικά πράγματα.

Μόνο το CGI με χάλασε έως τώρα. Όχι πως έχει πολύ ή λέει κάτι αυτό απαραίτητα, αλλά με αποσυντόνιζε.

1 Like

δεν εχω ιδεα απο λαβκραφτ, εχει σημασια;

Μικρή έως καθόλου, η σειρά προσπαθεί, έως τώρα, να είναι κάπως λαβκραφτική, όχι να πατήσει πάνω στο Λαβκραφτ (σε μερικά σημεία πάει και στο αντίθετο άκρο μπορώ να πω).

1 Like

Cobra Kai στο Netflix

4 Likes

Ανέλπιστα ευχάριστη σειρά !!! Αν και το τέλος της 2ης λίγο με ξενέρωσε αλλά οκ…

Επικοεπικη σειρά που γαργαλαει υπέροχα το nostalgia thing μέσα σε όλους μας που μεγαλώσαμε με αυτή τη σειρά ταινιών
Κολλάει ωραία πολλά κομμάτια και είναι για binging με πολλές μπύρες και παρέα

1 Like

τελος για το Corporate. Πολυ καλη και η τριτη σεζον

2 Likes

Είδα το Perry Mason τις τελευταίες ημέρες. Δεν ήταν άσχημο.

Bonus:

1 Like

Χθες το τελείωσα κι εγώ το High Score!
Λάτρεψα τις συνεντεύξεις με τους Ιάπωνες \m/ και δεν γνώριζα ότι ήταν τόσο σκληρός ο ανταγωνισμός όσον αφορά τις κονσόλες.
Η νοσταλγία πάντως χτύπησε κόκκινο, για τα ‘ουφάδικα’. Θυμήθηκα επίσης τα άπειρα κέρματα που ξόδευα στα arcade των καραβιών. Ααααχ τα νιάτα μας! (Τα περισσότερα κέρματα πήγαν σε Metal Slug, Samurai Shodown, Bombjack, Puzzle de Pon.

3 Likes