Περί σειρών γενικά

Γαμησε κι εδειρε η τριτη σεζον Yellowstone και ειδικα το τελευταιο επεισοδιο!
Μονο Costner ρε…

Ναι καλησπέρα, πέρασα να πω πως το The Americans είναι πολύ καλό και η δεύτερη σεζόν αποτελεί γερή αναβάθμιση της (ήδη πολύ καλής) πρώτης.

2 Likes

το Americans ειναι απο αυτες τις λιγες σειρες που κρατανε ενα επιπεδο μεχρι και το φιναλε και δεν πεφτουν κατω απο αυτο, χωρίς να ειναι η καλυτερη σειρα εκει εξω…

1 Like

Είδα μετά από προτροπή φίλου το Borgen.
Μπορώ να πω ότι κόλλησα άσχημα. Ειδικά οι δύο πρώτες σεζόν ήταν υπέροχες.
Κοινωνικοπολιτική σειρά που ακολουθεί την πορεία μια πολιτικού ενός μικρού κόμματος του κέντρου της Δανίας, η οποία ανεβαίνει στην εξουσία.
Δολοπλοκίες, ίντριγκες, πισώπλατα μαχαιρώματα, κοινωνικά προβλήματα κ.α. όμορφα.
Πολύ καλοί ηθοποιοί, κάποιοι από αυτους με διεθνή καριέρα.
Προσεγμένη σοβαρή και αληθοφανής σειρά που εγώ είδα απνευστι και τους 3 κύκλους.
Την είχε προβάλει και παλαιότερα η ΕΡΤ αλλά την είχα δει αποσπασματικά.
Συστήνω ανεπιφύλακτα.

3 Likes

Το κακο με τις σειρες ειναι οτι δενεσαι. Μου μεινε ενα επ για το That 70s show κ με πιασε σαββατιατικη καταθλιψη

3 Likes

Σήμερα τελείωσα το Black Sails. 4 σεζόν, 38 επεισόδια. Εθιστική σειρά (είδα 3 κύκλους σε μια βδομάδα), καλογραμμένοι διάλογοι.
Prequel του Treasure Island ουσιαστικά, καλή και ακριβή παραγωγή από τη STARZ (Οutlander, Spartacus).

Όποιος έχει ενδιαφέρον για Πειρατές, εξαιρετικούς διαλόγους και storytelling, μυθοπλασία αλλά και κάποια ιστορικά γεγονότα (με πολλούς από τους πρωταγωνιστές να είναι υπαρκτά πρόσωπα -Jack Rackham, Anne Bonny, Blackbeard, Charles Vane ) θα την αγαπήσει.

Μου άρεσε τόσο, όσο μου άρεσε το Deadwood για την Άγρια Δύση

υγ: Jessica Parker Kennedy :heart:

7 Likes

Πολυ ωραια σειρα. Την θεωρουσα δευτερη πριν την ξεκινησω, και τελικα ειναι πρωτη.

1 Like

rackham

3 Likes

Είναι σε κάνα netflix αυτό ή μπα;

Βεβαίως! (και ολόκληρο)

1 Like

Κλασικος late to the party εβαλα λιγο αυτες τις μερες που διακοπαρω το Cobra Kai κ εχω παθει την πλακα μου. Αν δεν ημουν φανατικα μη μπιντζγουοτσερ θα το τελειωνα σε μια μερα. Πριν λιγο ετυχε να δω το 5ο εξω στο χαλαρο σε καφετερια κ φοβηθηκα μην γινω ρεζιλι απο τον ενθουσιασμο εκει που ο Μιγκι ξεφτυλιζει τους 4 μπουληδες στην σχολικη καφετερια

6 Likes

πολυ καλο το cobra kai!και οι 2 κυκλοι…

2 Likes

6 Likes

μανννουλλλλλλαα.αρρωστια :smiling_face_with_three_hearts: :smiling_face_with_three_hearts: :smiling_face_with_three_hearts: :smiling_face_with_three_hearts:

1 Like

Έχει πιάσει κανένας το raised by wolves να μας πει αν αξίζει να το αρχίσουμε?

1 Like

Δεν το επιασα ακομα, αλλα εχω ακουσει τα καλυτερα, και εδω που τα λεμε το premise ειναι εκπληκτικα καλο

1 Like

Μέχρι τώρα και με το παραπάνω αξίζει για μένα, καταφέρνει να στήνει εύπεπτα ένα ενδιαφέρον (και απαιτητικό) worldbuilding.

Σε όσους άρεσε μάλιστα η αισθητική του Prometheus, που για μένα είναι αδικημένο, θα εκτιμήσουν περισσότερο, και μένει σταθερά ανοδικό και μετά τα 2 πρώτα επεισόδια που σκηνοθέτησε ο Ridley Scott.

2 Likes

Καλό με ωραία σκηνικά, φωτογραφία, ατμόσφαιρα κλπ αλλά αυτό το atheist vs religion theme θέλει πολύ δουλειά ακόμη για να έχει κάποιο νόημα μέσα στο όλο story. Και οι religious guys εντάξει…παρουσιάζονται overexposed σε σημείο γελοιότητας…

1 Like

Αρα φουλ ρεαλιστικο τοτε, ωραια ακομα ενα θετικο

Αχαχα οχι ρε, οκ ούτως η άλλως όπως και να τους παρουσίαζαν θα ήταν γελοίοι αλλά εδώ μιλάμε τώρα για space crusaders δλδ λίγο έλεος, διαστημόπλοια και προσευχές ανά δύο λεπτά…εντάξει είπαμε…