εεεε η ελληνική μετάφραση του the wire είναι…οι διώκτες του εγκλήματος;;;;
εεεε η ελληνική μετάφραση του the wire είναι…οι διώκτες του εγκλήματος;;;;
ακου προσεκτικα
Ο ΚΟΡΙΟΣ
Η πρώτη περίοδος που γράφει ( κάτω από τον τίτλο ) πόσο έληξε;; Το έχω under 36,5 με καλή απόδοση . Να πήγα άραγε ταμείο ;;
Καλημέρα. Φίλε potof αναζητώ σκληρούς Μαϊάμι από 2ρη σεζόν και μετά. Έχω όλους τους κύκλους βρει χωρίς υπότιτλους στα ελληνικά. Ρίξε μια ματιά οπότε μπορέσεις σε παρακαλώ και στείλε μνμ
οι Βορειοι και Νοτιοι ειναι επος!
Battlestar Galactica ειναι μεγαλυτερο επος!ισως η καλυτερη σειρα ever…
Ενταξει το ενα καλυτερο απο το αλλο. Προσφατα εβλεπα παλι το Σογκουν. Υπεροχο
Battlestar κλασικα το ολ ταημς αγαπημενο μου.
Δες Βορειους κ Νοτιους να μας πεις αν στεκεται. Παλια μ αρεσε παρα πολυ
Δεν ξέρω αν είναι καλό αλλά…
Dexter is coming back!!!
Ωπα.
10 επεισοδια Limited Series λεει. Αδιευκρινιστο ακομα αν ειναι reboot ή αν θα συνεχισει μετα το τελος της 8ης σεζον.
Λατρευω το Dexter, κι ας ηταν λιγοτερο καλες οι 2 τελευταιες σεζον (σε καμια περιπτωση κακες ομως)
Η τελευταία σεζόν ήταν αντικειμενικά κακή.
Ειδικά η αταλαντοσύνη του υιού Dexter είναι μέτρο σύγκρισης από τότε για child actors (βλ. σκηνή που πέφτει στην παιδική χαρά).
Ε άμα ήταν αντικειμενικά κακή τότε να πάω πίσω στον χρόνο και να με κάνω να μην μου αρέσει
Τα ειχαμε πει και τοτε στο θρεντ της σειρας…Και εγω φαν της σειρας 8 χρονια, αλλα η τελευταια σεζον ηταν για μενα μακραν η χειροτερη με αποκορυφωμα το τραγικο φιναλε.
Αχρειαστα τα νεα επεισοδια λιγο αλλα θα σπρωξει νεο κοσμο να ξανα/πρωτοδει τα παλια.
1η-2η σεζόν πάρα πολύ δυνατές, 3η θα μπορούσε να ήταν η καλύτερη αν την εκάναν να κρατήσει δύο σεζόν -πολύ βιασύνη για ένα τόσο δυνατό και γεμάτο potential main arc -, 4η συμπαθητική αλλά μόνο το φινάλε της μου έχει μείνει + ο Λίθγκοου, από κει και μετά κάθε σεζόν και χειρότερη/πιο τραβηγμένη, με αποκορύφωμα την τραγωδία της τελευταίας…
Ούτε εγώ νομίζω χρειάζεται νέα σεζόν αλλά κλαιν, εδώ έβγαλε νέα σεζόν το Prison Break
Καλά τελευταία σεζόν Dexter ήταν παρωδία δυστυχώς. Περίεργος είμαι για την επανεκίνηση… Θα δούμε και θα κρίνουμε.
Έχει δει κανένας το The Haunting of Bly Manor? Έχω δει τα 7 πρώτα επεισόδια και έχω λίγο ανάμικτα συναισθήματα, σε αντίθεση με το Hill House που το αγάπησα με τη μια.
Τελευταία σαιζόν Ντέξτερ θάθελα να ξεχάσω ότι υπήρξε, για καινούρια εννοείται μέσα.
Καινούριο Haunting είμαι ακόμα αρχή, αλλά περνάω τέλεια και προσπαθώ να μη το πλακώσω για να φτουρήξει.
Κατά τα άλλα, μόνο Fleabag. Κάθε. Επεισόδιο. Τελειότητα.
Αρκεί να μην το συγκρίνεις με το πρώτο και να το δεις ως μια νεο-γοτθική ιστορία αγάπης. Μια χαρά ήταν. Διαφορετικό από το πρώτο, αλλά μια χαρά.
Τις θυμάμαι αυτές τις σειρές! Βέβαια οι δικές μου αναμνήσεις είναι περιορισμένες αφού ναι μεν “τότε” που προβάλλονταν καθόμασταν λίγο πολύ όλη η οικογένεια μπροστά από την τηλεόραση (δεν υπήρχαν άλλωστε και πολλές επιλογές), αλλά εγώ βαριόμουνα καθότι σαν παιδάκι δεν πολυκαταλάβαινα τι παιζόταν! Με είχε εντυπωσιάσει πάντως το χαρακίρι που κάνανε οι γιαπωνέζοι στο Shogun!
Μιας και το 'φερε η κουβέντα, έχω προλάβει και Άγγελους του Τσάρλυ – το original! Μεγάλος έρωτας η Jaclyn Smith! (έπρεπε να το πω!)
Μόλις τέλειωσα τη 2η σεζον του Succession, που είναι εύκολα ότι καλύτερο έχω δει από ερμηνείες σε σειρά εδώ και αρκετό καιρό. Το τέλος 2ου κύκλου είναι