Περί σειρών γενικά

Μπα οχι. Αυτο τωρα ειναι Γερμανικη παραγωγη

μόλις τελείωσα το clone wars και πλέον έχω γίνει μεγάλος φαν του σύμπαντος του star wars και δεν τι περίμενα. δηλώνω ενθουσιασμένος με το αποτέλεσμα,καλά μου έλεγαν οτι θα δω σκηνικά πολύ ανωτερου επιπεδου απο πολλες ταινιες τους.
ashoka απλα έρωτας και περιμενω πως κ πως να κανουν σειρά με τον χαρακτηρα της σόλο.
τα 4 τελευταια επ του τελικου κυκλου πιστευω θα μεινουν στην ιστορια και ο κοσμος πραγματικα πρεπει να τα δει…

5 Likes

Περνα μια βολτα απο εδω να τα πουμε αναλυτικα τοτε.

1. Δε νομιζω να υπαρξει ποτε σειρα με κεντρικο θεμα την Ασοκα, αλλα οσο ζουμε ελπιζουμε. Θα κανω μεγαλη δηλωση, αλλα στο τελος της 5ης σεζον με το περιφημο story arc στο οποιο την πανε στα δικαστηρια, ξεπερασε τον Luke Skywalker ως η αγαπημενη μου Jedi. Πλεον τους θεωρω ισους στην κορυφη, αλλα ναι.
  2. Το τελευταιο story arc της 7ης σεζον ειναι οντως φαντασμαγορικο.
  3. Οντως στο Clone Wars βλεπεις καποια arcs οπως το Mortis arc (και πολλα ακομα) που ειναι σκηνικα ανωτερα κι απο αυτα που βλεπεις στις ταινιες, συμφωνω.
  4. Θα δουμε την Ασοκα για πρωτη φορα στο Mandalorian σε λιγοτερο απο μηνα, αφου ξεκιναει η δευτερη σεζον. Αν δεν εχεις δει Mandalorian, το προτεινω ανεπιφυλακτα, κι ας γκριναζουν μερικοι πως ειναι “video game storylines & logic” τα επεισοδια (οτι ας πουμε πλεον τα videgames δεν εχουν καλυτερο στορι απο ταινιες ουτως ή αλλως)
2 Likes

ισχύουν όλα αυτά.
για mandalorian το είδα πέρσυ και ενθουσιάστικα. αυτος είναι ο λόγος που ξεκινησα τωρα στα γεράματα να βλέπω star wars και πηρα σβαρνα όλες τις ταινίες.

1 Like

Για πες γιατι με ενδιαφερει αρκετα απο περιεργεια, με ποια σειρα τα ειδες?

τα είδα όλα με την σειρα που βγηκαν αλλα ποτε δεν εδωσα βαση.
γιαυτο αρχισα λιγο πριν την καραντινα ετσι https://www.digitalspy.com/movies/a825727/star-wars-timeline-chronology-phantom-menace-to-last-jedi/ πλεον τα βλεπω με την σειρα που πρεπει βάζοντας μέσα και τα animation. την τελευταια ταινια που βγηκε πέρσυ δεν την εχω δει ακομα.

Αν και αρκετοι διαφωνουν… και καμια απο τα sequels να μην ειχες δει… :sweat_smile: :stuck_out_tongue_closed_eyes:

1 Like

μη τη δεις.

ακομα απορω πως ολα πηγαν τοσο στραβα με αυτη την τριλογια, αυτο το rise, μιλαμε για προσβλητικο σκουπιδι, αδιανοητο ανοσιουργημα κλπ. η χειροτερη sw ταινια με διαφορα.

αν δεν ειδες rebels αξιζει, καποια επεισοδια/arcs αγγιζουν επιπεδα clone wars, και εχει πολυ καλο payoff γενικα. Και υπομονη, ευτυχως ο μαντο πλησιαζει

FmnoOE1

1 Like

ξεκινησα χθες να βλεπω Ghosts, ενθαρρυντικος ο πιλοτος.

Το χρονο μου μονοπωλει βεβαια το Taskmaster, που δεν ειναι σειρα, αλλα μου αρεσουν τα βρετανικα πανελ σοου, τι να κανω

Το Taskmaster ειναι κορυφη! Περιμενουμε νεα σεζον στις 15. Σήμερα είδα το όγδοο από το Φινλανδικό. Εχω δει και δύο σεζόν από Σουηδία + το Αμερικανικό. Παιρνω μερος και σε ενα online σε μουσικο σερβερ

1 Like

wut, πες μου για το μουσικο!

Το αμερικανικο ειδα 2 επεισοδια και δεν βλεποταν. Η φωνακλου ηταν φουλ ξενερα. Θελει κωμικους με ειδικο ταμπεραμεντο και λιγοτερο εγώ για να εχει νοημα

Τι λενε τα σκανδιναβικα και που τα βρηκες;

Το αμερικανικο ηταν το πρωτο που ειδα οποτε μου αρεσε το ολο premise και δεν καταλαβαινα και ποσο αχρωμος ηταν ο Reggie Watts στον ρόλο του. Μου αρεσε.
Τα σκανδιναβικα ειναι και τα δυο οκ, βλεπονται ευχαριστα (εχω ακουσει καλυτερα λογια για το Νορβηγικο). Εχουν ελαφρως διαφορετικο φορματ με δυο studio tasks και 4 παικτες + 1 guest σε καθε επεισοδιο. Οι δυο Taskmasters ειναι προφανως κατωτεροι. Της Σουηδιας εχει λιγη πλακα αλλα εχω διαφωνησει πολλες φορες με τον τροπο που βαθμολογει. Ο Φινλανδος ειναι βαρετος. Οι αντιστοιχοι Alex ειναι πολυ καλοι και στα δυο ενω υπαρχουν και αρκετοι ευστροφοι παικτες αλλα δεν μπορω να φανταστω πανω απο τρεις να ειχαν θεση στο βρετανικο.

τα βρισκεις εδω
https://www.reddit.com/user/twkeever/posts/

επισης υπηρχε και το hometasking εν μεσω καραντινας

1 Like

Netflix reverses decision to make Fourth and final season of Glow.

απορώ εγώ

Edit: nevermind, τώρα θυμήθηκα ότι είναι σειρά της Jenji Cohan, και όλοι θυμόμαστε τον κατήφορο που πήρε το Weeds.

Μονο executive producer ηταν στο Glow, το οποιο ειναι της Liz Flahive και της Carly Mensch.

Οχι οτι θα ειχε σημασια αυτο που λες, αφου η Jenji Cohan ηταν creative director και writer στο ΟΙΤΝΒ, που διατηρησε υψηλο επιπεδο επι 7 σεζον σερι ε.

Υποθετω οτι δε θα κανουν 4η σεζον λογω Covid19? Οπως και να χει μεγαλη μαλακια. Το λατρεψα το GLOW και στις 3 σεζον του. Κριμα να μην παρει το τελειωμα που του αξιζει.

On October 5, 2020, creators Liz Flahive and Carly Mensch revealed in a statement that the fourth season was canceled and would not be completed or aired. It was explained that the show had some of the biggest obstacles to overcome as Netflix was trying to figure out how to get their shows back to work, mostly due to uncertainty about how to prevent an outbreak on set with its wrestling theme and increased COVID-19 related costs added to an already expensive budget. The earliest the show’s final season would’ve aired was in 2022, which would’ve been too long of a gap for Netflix to handle, since the previous season aired in 2019.

Χμουφ.

grumpy

1 Like

μαλακία με το Glow, από τις αγαπημένες μου σειρές των τελευταίων ετών, κάθε σεζόν και καλύτερη από τη προηγούμενη

Anyway, παράτησα το The Boys λίγο πριν το φινάλε, με κούρασε αρκετά με ένα ανούσιο πρώτο μισό και μια αργή εξέλιξη στο 2ο… ούτως ή άλλως έχω διαβάσει το comic χρόνια πριν, δεν μoυ είχε αρέσει και τόσο (χάλασε βασικά αρκετά από τα μισά και μετά) αλλά λίγο πολύ άλλαζαν πραματάκια στη πρώτη σεζόν, έκαναν και καλή δουλειά στη μετάβαση από χαρτί σε οθόνη σεναριακά, γενικά ήταν πολύ fun η σειρά και περίμενα κάτι παραπάνω… η β’ σεζόν είχε 1-2 εξελίξεις αλλά πολύ filler και αρκετά επεισόδια για να πάρει μπρος για τα καλά. Homelander παραμένει τοπ χαρακτήρας, οι υπόλοιποι έπεσαν πολύ… η σειρά είναι ακόμα fun as hell αλλά εγώ προσωπικά βαρέθηκα, ίσως στο μέλλον να το ξαναπιάσω

Bλέπω το Raised by Wolves, αισθητικά με έχει κερδίσει κυρίως λόγω του ότι είναι ένα playground αναφορών σε σπουδαίους καλλιτέχνες επιστημονικής φαντασίας που απροκάλυπτα ο Scott κοπιάρει -και καλά κάνει μάλλον γιατί έχει καλό γούστο-, σεναριακά όμως δεν με έχει κερδίσει ιδιαίτερα, όπως κάπου είχα ξαναπεί, οι θεοκρατικές του ανησυχίες με κουράζουν και με αφήνουν λίγο αδιάφορο… παρ’ολα αυτά θέλω να δώ που και πως θα καταλήξει

1 Like

γουοτ. γουαη. οχι.

Θα κάνω μια παύση από Νετφλιξ, καθώς βρήκα μερικά διαμάντια που τα καβάτζωσα με συνοπτικές.
Θα ξεκινήσω με τα 2 αριστερά, μιας κι έχω να τα δω από τότε. Τ άλλα, μπορούν να περιμένουν.
Τα πλεονεκτήματα του να δουλεύεις σε βιντεοκασετάδικο που λέει και μια ψυχή:

4 Likes