Περί σειρών γενικά

Ισχύει. Απίστευτα καλογραμμένη σειρά, φοβερές ερμηνείες από όλο το καστ, ευτυχώς το κανάλι το κράτησε στον αέρα αν και πάτωνε από τηλεθέαση και του έδωσε ένα πάρα πολύ καλό τέλος μετά από 4 σεζόν.

και με εξαιρετικες μουσικες επιλογες.

Barbarians, απλά όχι.

1 Like

Ενα που δα και εγω ψιλοαπογοητευση. Μονο οι στολες ειναι καλες. Ειδικα των Ρωμαιων

Γιατί ρε σεις τόσο χάλια; τα 3 πρώτα είδα, μια χαρά κυλάει, σκοτεινό όσο πρέπει και ωραία η χρήση των λατινικών από τους Ρωμαίους

1 Like

Να σου πω την αληθεια ειμαι μαλλον υπερβολικος. Απλα ειχα μεγαλες προσδοκιες λογω τρεηλερ και εποχης και τοποθεσιας που μου αρεσουν πολυ. Θα συνεχισω να το βλεπω

1 Like

Οι προσδοκίες καλά κάνουν και υπάρχουν, με τη σφαγή στο δάσος να δούμε πώς θα πάνε

Κάπως έτσι ήμουν κι εγώ και τελικά απογοητεύτηκα πάρα πολύ, θα μπορούσα να έχω δει κατευθείαν το τελευταίο επεισόδιο (οκ, ανεκτό ήταν αλλά περίμενα κάτι πολύ πιο majestic) και να μην έχω χάσει πραγματικά τίποτα.

Αυτο που στα τρια επεισοδια που εχω δει ειναι πολυ καλο, ειναι το To The Lake. Ενα ρωσικο survival, post apoc σκηνικο. Πραγματικο πολυ ενδιαφερον. Ισως να φταιει κ η ρωσικη ματια στην σκηνοθεσια κ γενικοτερα ως αποψη

2 Likes

To ξεκίνησα κι εγώ τις προάλλες αυτό, έχει ενδιαφέρον.

1 Like

8.9 imdb 100% rotten tomatoes

Ορφανο κοριτσακι-chess genius. Ειδα τα δυο πρωτα και μου αρεσαν πολυ. Ειχαν διαφορετικο setting και φανταζομαι πως θα παει ετσι και στη συνεχεια γιατι ειναι 7 επεισοδια ολα κι ολα. Ισως θιξει και αλλα θεματα οπως ο εθισμος. Περι σκακιού διαβασα πως ειναι εξαιρετικα ακριβες σε ολα του αλλα δυστυχως δεν δειχνει ξεκαθαρα τις κινησεις τους οταν παιζουν. Μονο ενα king-rook fork επιασα.

5 Likes

Αυτό μάλιστα, είδα το πρώτο επεισόδιο και βάζω τώρα και τα υπόλοιπα :+1:

1 Like

Πολύ καλό το To the Lake το τελείωσα χθες. Λογικά θα εχει και δεύτερη σεζόν.

Όσο για το Barbaren το βρήκα επίσης καλό για λόγους που έχουν ειπωθεί και παραπάνω. Κουστούμια, χρήση λατινικών, και καλό στορυ. Ωραίος μονόλογος στο τέλος και θέα Thusnelda.
Σειρά εχει το Queens Gambit.

1 Like

Αν και κρατούσα μικρό καλάθι, νομίζω οτι το queens gambit είναι οτι πιο καλό εχω δει τους τελευτάίους μήνες στο νετφλιξ. Είμαι στα μισα και περιμένω πως κ πως να παω σπιτι να συνεχίσω.

2 Likes

σε λιγο καιρο τελειωνουμε το How I met your mother και ψαχνομαι για κατι παρομοιο σε χαλαροτητα. Εκτος απο Friends,New Girl,Big Bang Theory,Two and half men, τι προτεινετε;

Modern Family

3 Likes

ninenine

5 Likes

It’s always sunny in Philadelphia, Brooklyn 99, Community, The League, Silicon Valley

2 Likes

The Office ! (τα ξαναβλεπω νομιζω για 3-4 φορα).

4 Likes

Coupling και Happy Endings είναι πιο κοντά σε θεματολόγια

1 Like