Περί σειρών γενικά

Σαν μεγαλος φαν του Larry David και του Curb Your Enthusiasm, ηξερα οτι καποια στιγμη πρεπει να πιασω το Seinfeld, και ειλικρινα επρεπε να το ειχα κανει πολυ πιο νωρις!
Πολλα απο τα αστεια ειναι ακομα πολυ σχετικα/ρελεβαντ και επισης παρατηρω διαφορες καταστασεις που εκαναν αργοτερα και στο Curb, αλλα νομιζω το μεγαλυτερο mind-blown σκηνικο ειναι το πως τα Friends εκλεψαν στεγνα ολο τον χαρακτηρα της Janice!

Η γνωστη ηθοποιος κανει μια εμφανιση αρχικα σε ασχετο ρολο και σκεφτομουν “α κοιτα να δεις, απο κει θα την ειδαν και την πηραν στα Φριεντς” αλλα δε περιμενα οτι σε επομενο επεισοδιο υπαρχει ΑΛΛΟΣ χαρακτηρας που κανει ακριβως το χαρακτηριστικο γελιο.
Οποτε αργοτερα εγινε ενα μερτζ και εγενετο η Janice που ξερουμε!

2 Likes

είμαι τελευταία σεζον, γιατί το πάμε όσο πιο αργά γίνεται για να μην τελειώσει :grinning:
Δεν νομίζω ότι το Friends εκλεψε την Janice, νομίζω ότι έκλεψε το 80% της σειράς γενικότερα :stuck_out_tongue: όπως και τα περισσότερα sitcoms που έχω δεί από το '95-96 και μετά

3 Likes

Χαχα σιγουρα - απλα αυτο μου εκανε πολυ μεγαλη εντυπωση μιας κ ειναι ξεκαθαρη ξεπατικωτουρα.

Το HIMYM εκλεψε τα Friends που εκλεψαν το Seinfeld που εκλεψε ποιο ?? :stuck_out_tongue: Για να βρουμε τι θα δουμε μετα :smiley:

2 Likes

ολα στην Παλαια Διαθηκη γυρνανε.

6 Likes

O Σολομωντας εκανε το πρωτο knock knock joke.

1 Like

Έχει θυμάμαι και 1-2 επεισόδια που το main ploτ τους (όσο main plot έχει το Seinfled τεσπά :stuck_out_tongue: ) είναι παρόμοιο με κάποια των Friends, όπως εκείνο το επεισόδιο με το hand-modeling του George που ήταν ολόιδιο με εκείνο που ο Joey ήθελε να γίνει μοντέλο χεριών :stuck_out_tongue: ή εκείνο με τον καινούριο καναπέ ή όταν μπήκε λεμονάδα στο μάτι του George και το ανοιγοκλεινε συνεχώς και τον παρεξηγούσαν όλοι/η Rachel το ίδιο ακριβώς κτλ κτλ κτλ… βασικά υπερβολικά πολλά σκηνικά είναι παραλλαγμένα στο friends σύμπαν :stuck_out_tongue:

Aλλά οκ, αν είναι να κλέψεις, κλέψε τον καλύτερο που λένε. To observational humor του Seinfeld έγινε πολύ δημοφιλές κατά την προβολή του -τα sitcoms ήταν πολύ διαφορετικά πριν από αυτό- και σχεδόν οι πάντες μέχρι και σήμερα πατήσαν και πατάνε πάνω του

3 Likes

Ξεκίνησα επιτέλους Queen’s Gambit {ναι βγήκα απ την τρύπα μου και γω :sweat_smile: :sweat_smile: :sweat_smile:}. Έχω δει τα πρώτα 2 και ήταν εξαιρετικά

ΥΓ Ο Ελληνικός τίτλος δεν μου έκατσε καλά… Σοβαρά τώρα γκαμπι;;;

αντε ντε :slightly_smiling_face:
5 Likes

Πρεπει να ειμουν σε κακη διαθεση, γιατι το εκλεισα στο 10λεπτο.
Κυριως με εκνευρισε η γλυκουλα πρωταγωνιστρια οπου σε καθε πλανο στηνοταν με τετοιο τροπο για μαξιμουμ κιουτνες και καθε δευτερη εικονα ηταν γκρο πλαν τα ματια της. Μπορει κ να κανω λαθος κ να ειναι καλη η σειρα.

εγώ το άφησα λίγο μετά τα μισά, καλή παραγωγή και όλα πολύ προσεγμένα αλλά προβλέψιμο και ψιλοκλισέ πάνω κάτω η ιστορία… γενικά δεν μου κράτησε το ενδιαφέρον αλλά σίγουρα βλέπεται ευχάριστα

2 Likes

Cobra -fuckin’- Kai και δεν είμαι καλά, λέμε!

5 post έχω κάνει όλα κι όλα στο συγκεκριμένο topic και τα 4 αφορούν αυτή τη σειρά.

Επίσης, όπως έχω ξαναγράψει, απολαύστε απενεχοποιημένα και όχι “Κουτσογιαννοπουλικά”, ειδάλλως απλά προσπεράστε.

Ωστόσο, πού στο καλό είναι η Ali (with an I); Μη μας κάνουν κανένα χουνέρι και δεν την εμφανίσουν, γιατί θα απογοητευτώ πολύ!

Full on-topic (διαλέξτε):

1 Like

Δεν ειναι κατα λεξην μεταφραση το Γκαμπι ρε, σκακιστικος ορος ειναι

4 Likes

Ξέρω απλά για κάποιο λόγο μου φαίνεται χαζή λέξη.

ΥΓ Κοίτα να δεις που εφαρμόζω και εγώ αυτήν την τακτική χωρίς να ξέρω ότι έχει ονομασία :sweat_smile: :sweat_smile:

ξεκινησαμε community…τα πρωτα 20 επεισοδια ειναι υπεροχα…

3 Likes

Πού να δεις το 23ο δηλαδή, χαχα, θα χοροπηδάς στον καναπέ κραυγάζοντας.

4 Likes

Το νεοζηλανδικο Taskmaster ειναι τελειο και κοντραρει στα ισα το original
Angella Dravid mvp

1 Like

iiiiiiiiiiiiiinteresting

4 Likes

Quicksand έχει δει κανείς;
Γαμεί.

Βάζει το ερτφλιξ επεισόδιο επεισόδιο το Vinyl.

1 Like