Περί σειρών γενικά

Ξεκίνησε καινούργια σειρά με Bryan Cranston.your honor.ειδε κανείς?

Στο όπεν δεν έκλεισε ο κανάκης;

[σόρρυ]

1 Like

Σόρρυ εγώ που δεν κατάλαβα :neutral_face:

:stuck_out_tongue_winking_eye:

Α… ε… συγκλονίστηκα ;p

Λοιπόν… μόλις τελείωσα BCS. Ναι, ξέρω, τι μας λες τώρα, αλλά δυστυχώς ο ελάχιστος ελεύθερος χρόνος με αναγκάζει να έχω αργούς ρυθμούς. Έχω να πω πως τελικά είναι καλύτερο του BB. Βασικά δεν έχει εκνευριστικούς χαρακτήρες όπως η γυναίκα και η νύφη του Γουόλτερ. Αλλά δεν έχει και τόσα κακά επεισόδια. Το BB νομίζω είχε σχεδόν μια ολόκληρη σεζόν μουφα (3η ή 4η, δεν θυμάμαι καλά). Σε αυτό πέρα από κάποια ίσως βαρετά, δεν θυμάμαι να είδα κακό επεισόδιο. Αναμονή για την 6η λοιπόν.

3 Likes

Άρχισα προχτές το Alice in Borderland στο Netflix. Ιαπωνική σειρά, μόλις είδα ότι βασίζεται σε animation με τον ίδιο τίτλο. Το IMDb το περιγράφει ως Action, Fantasy, Mystery. Προσθέτω Thriller και SciFi. Δεν το έχω ολοκληρώσει, αλλά όσο έχω δει γίνεται της πόρνης.

Ξεκινάω το The Stand, μεταφορά του βιβλίου του Στ. Κινγκ. Άντε να δουμε…

3 Likes

Μ αρεσε. Μου φανηκε καπως καρικατουρε. Στο imdb εχει παρει την κατω βολτα γτ του βαζουν πολλοι 1 επειδη παιζει η κοπελα με την οποια εχει την αντιπαραθεση ο Τζωνυ Ντεπ.

1 Like

Αυτά είναι σοβαρά επιχειρήματα

7 Likes

Α μαλιστα, ειπα και εγω γιατι τοσο χαμηλη βαθμολογια…

Δεν το εχω δει ακομα απλα μια προειδοποιηση προς αυτους που δεν εχουν διαβασει το βιβλιο, απ’οτι διαβαζω σε κριτικες ξεκιναει in medias res και πηδαει με φλασμπακς στο ταημλαην, οποτε μπορει να σας μπλεξει λιγο στην αρχη (Witcher φαση), θα ξεκαθαρισουν ολα μην ανησυχειτε.

1 Like

:+1:

Γκαμησε το cobra kai, haters gonna hate.

3 Likes

Το είδα κ εγώ. Αν και δεν είμαι φαν της τζαπανίλας, είχα δει σε τρυφερή ηλικία το Battle-Royale και μου άρεσε, οπότε αυτό εδώ που του φέρνει, μου άρεσε και αυτό.
Διασκεδαστικά 8 επεισόδια.

1 Like

Τίμια και η δεύτερη σεζόν του mindhunter. Αν είχε λίγο καλύτερο ρυθμο σε κάποια σημεία θα μου άρεσε ακόμα περισσότερο

3 Likes

Προσωπικά μιλώντας, Better Call Saul και Mindhunter οι αγαπημένες μου σειρές των τελευταίων ετών.

4 Likes

Δεν θα τις έβαζα τοοοοσο ψηλά, αλλά ναι πολύ καλές σειρές και οι δυο. Το mindhunter έχει πολύ ψυχολογικο ενδιαφέρον και το better call saul ήταν ότι πρέπει για τη δόση μας από το σύμπαν του breaking bad (btw μέσα στο '21 έρχεται η έκτη και τελευταία μάλλον σεζον)

Για μένα κάποιες από τις καλύτερες σειρές των τελευταίων χρόνων που μπορώ να θυμηθώ τώρα είναι black mirror, ozark, stranger things, mr robot, rick and morty, queen’s gambit, cobra kai. Δεν βλέπω τα πάντα βέβαια, μακάρι να είχα το χρόνο, από αυτά που έχω δει

2 Likes

Ποια δόση ρε? Αυτό παίζει να είναι και καλύτερο…
(το Br Ba παίζει να είναι και η αγαπημένη μου σειρα εβερ)

2 Likes

Χαχα οχι καλυτερο απο το “δεν κανω κοιλια ποτε” και “σου πεταω και αβερτα συγκλονιστικες σκηνες που θα θυμασαι μια ζωη” breaking bad δεν ηταν. Οι πρωτες δυο σεζον ηταν λιγο αργες αλλα ειχαν ενδιαφερον, στις τελευταιες 3 ηταν γαματο, αλλα οχι breaking bad δεν ειναι για μενα τουλαχιστον (και πολλους αλλους). Ειναι παντως αξιος (αλλα οχι ισαξιος) συνεχιστης του συμπαντος (οπως και το El Camino movie) και περιμενω ανυπομονα τη συνεχεια

1 Like

μου φαινεται οτι πολλοι που λενε οτι Better Call Saul > Breaking Bad εχουν ξεχασει οτι το BrBa δεν ειχε μονο δραση. Ειχε και ολα τα καλα του BCS. Το BCS ειναι και εμενα απο τις αγαπημενες μου σειρες των τελευταιων ετων αλλα δυσκολευομαι να βρω θετικο στοιχειο του που να μην υπηρχε και στο BrBa. Αυτο που ειπε ο Greektrooper πιο πανω οτι εβρισκε εκνευριστικες Skyler και Marie το δεχομαι πιο ευκολα (εμενα μου αρεσαν πολυ και οι δυο) αλλα απο την αλλη στην ιδια κατηγορια με Skyler δεν θα επρεπε να μπει και ο Chuck;

2 Likes

:+1:

Πηραν σαν κεντρικο ηρωα βεβαια εναν απο τους πιο γαματους χαρακτηρες του B.B. και αυτο ηταν εξαιρετικη ιδεα (και εξαιρετικα εκτελεσμενη)

Προφανως και ηταν πολυ εκνευριστικες, ειδικα η Skyler, αλλα ειναι μερος της υποθεσης κι αυτο, οχι κατι που εγινε κατα λαθος.

Ο Chuck, χμ ψυχακιας ηταν και για λυπηση spoiler alert στα τελευταια του . Το ποσο υποτιμουσε τον αδερφο του και καποια ακομα πραγματα ηταν τιγκα εκνευριστικα, αλλα στην κλιμακα Skyler απο το 0 ως το 10 θα του εδινα ενα 7.5 :rofl:

2 Likes