Περί σειρών γενικά

Τελειωσα το γαλλικο La Mante - απολαυστικο σιριαλ κιλερ θριλερ 6 επεισοδιων με πολλες ανατροπες που πραγματικα αξιζει !

1 Like

λολ

The wire η καλύτερη κοινωνική σειρά που κυκλοφορεί κατ εμέ. Εκπληκτικό σχόλιο και ανάλυση πολλών πτυχών και απολήξεων του εγκλήματος σε πολλές μορφές (ναρκωτικά, λαθραία). Εμπλοκή πολιτικών, δικαστών κλπ. Συν ανθρώπινες ιστορίες και εντελώς ρεαλιστική απεικόνιση των πρωταγωνιστών.
Όποιος δεν το έχει δει δεν έχει πάρει χαμπάρι τι παίζει. Είναι το μόνο σίγουρο.
Sopranos θέλω να το δω κάποια στιγμή.
Breaking bad δε με κράτησε καθόλου. Βαρέθηκα.
ΥΓ: Πολύ καλό το Community. Έχω δει τους 3 πρώτους κύκλους. Αρκετά ευχάριστο.
Ξεκίνησα The Crown και είναι κόλλημα.

7 Likes

Μοιραζει πονο πλεον το WandaVision και εκθετει τους απιστους… :laughing:

Σοκ η εικονα του νεκρου Vision

2 Likes

Φοβερο το WandaVision απλα.

1 Like

Ε ναι λοιπόν.

Και με σωστό κλείσιμο.

1 Like

Δεν ήξερα τι είναι το WandaVision, δεν είμαι ούτε 0,01% φαν των superhero movies/series, εχω δει 1-2 spiderman και τα αρχαία superman, αλλά έκανα google search για να μαθω τι ειναι το WandaVision. Και διαπίστωσα ότι περιλαμβάνει τον αγαπημένο μου ήρωα της Μαρβελ, το Όραμα!

Πάλι δεν πρόκειται να το δω πάντως :rofl: Αλλά ήταν ωραία που έμαθα για αυτο.

οντως δυνατο, Bettany-Olsen εξαιρετικοι ηθοποιοι, δινουν ρεστα αναπαραγοντας παλια τηλεοραση, εντυπωσιακοι.

Τολμηρη κινηση τα πρωτα 3 επεισοδια να ειναι οπως ειναι, ηδη πολλοι κλαιγοντουσαν και τα παλευαν οριακα, αλλα απο δω και περα μαλλον δεν θα εχει κανεις παραπονο, αν το πανε συμφωνα με τα κομιξ (που θα το πανε), ερχονται ριζικες αλλαγες στο MCU. Θα δουμε επιτελους πραγματικα OP Wanda :stuck_out_tongue:

1 Like

Όντως τολμηρή κίνηση τα 3 πρώτα WandaVision. Καμιά σχέση με το MCU όπως το μάθαμε και όπως είδα δεν τα καλοδέχτηκαν όλοι και τόσο καλά. Το 4ο στην αρχή με μου άρεσε και τόσο κυρίως γιατί άρχισαν να φέρνουν comic relief χαρακτήρες από παλιές ταινίες και στην αρχή φοβήθηκα λίγο. κάτι που διορθώθηκε με τρομερό (και τρομακτικό) τρόπο στο τέλος. Εξαιρετικό ως τώρα μακάρι να συνεχίσει σε τόσο υψηλά επίπεδα.

1 Like

Περιμενω να ολοκληρωθεί για να δω μαζεμενο τον κυκλο…

Πέθανε προχθές σε ηλικία 57 ετών ο Marc Wilmore, ένας από τους σεναριογράφους των Simpsons…

2 Likes

Έχει δει κανείς το Start Up ;;; Αν ναι γνώμες ;; Με έψησε το στόρι κάπως…

Σαββατοκυριακο ειδα το “Καλημερα Βερονικα”, αρκετα δυνατο θα ελεγα.

τι εννοείς, δεν είναι ήδη?! προσωπικά υπεύθυνοι όλοι σας που είμαι hooked σε εφηβικά σαπουνοπερικά δράματα.

εδιτ : μαρέσει πολύ η οπτική που έχει για τα 80s και οι αναφορές του. δεν αποποιείται, δεν κράζει, ταυτόχρονα δεν το βλέπει και σοβαρά, αν και υπάρχει μια φυσικότητα στο πώς τοποθετείται το κάθε τι και γενικά δίνονται όλα μέσα από ένα σωστό, κατ’ εμέ, πρίσμα.

5 Likes

Double.

Έχω να πω τόσα πολλά, που μάλλον είναι αχρείαστα δεδομένου του φαν της σειράς και γι αυτό και θα αρκεστώ σε δύο. Έχω πολύ παρόμοιο ρανκινγκ χαρακτήρων με κουιντομ, λολ μα βάζω παραπάνω τζονι λορενς γιατί γελάω με την γκαφατζοαφέλειά του και γιατί είναι πιο relatable. Και, κυρίως, ραλφ ματσιο’σ ακτινγκ ίδιας κλάσης με κούλη στα διαγγέλματα. Παίζει κουνώντας το κεφάλι, κάνοντας συσπάσεις στο πρόσωπο και ανεμίζοντας τα χέρια. Βασικά παίζει όπως στα καράτε κιντ αλλά με φάτσα μεσήλικα. Και με εκνευρίζει. Ο.ο

3 Likes

Κανε ενα quote να δω κι εγω τι ειχα πει γιατι εννοειται δε θυμαμαι :stuck_out_tongue:

Τζονι Λορες ειναι πολυ γαματος αντι-ηρωας, αλλα παραμενει ο “ελληναρας” της φασης σε πολλα σκηνικα, δεν ξερω πως κανεις relate με το να εισαι ο bully στο σχολειο αλλα οκ :stuck_out_tongue:

Εδω. Συμφωνεις ακομα :stuck_out_tongue:;

Τζονης γαματος αντιηρωας οντως. Στα συν του πως συχνα μπλεκει για να γλιτωσει καποιον απο bullies, οτι προσπαθει να βελτιωθει και οτι εχει και γελιο, σταν μειον του οτι ολο μπλεκει, μπεκρουλιαζει και πολλες φορες φερεται τελειως μαλακισμενα. Τρομερη ηθοποιια (στα πλαισια μιας σειρας παντα που ειναι κατα κυριο λογω feelgood, χωρις ομως να ειναι επιφανειακη) απο τον Zabka, το σωζει απο την τελειως αμπαλη- σε βαθμο να εχει γελιο το ποσο αμπαλη ειναι- ηθοποιια του Macchio.

Εγω το προηγουμενο διαστημα εκαψα βλεποντας απο την αρχη μεχρι το τελος το prison break μεσα σε 2.5 βδομαδες- το απεφευγα ολα αυτα τα χρονια κυριως λογω διαρκειας. Πολυ δυνατη σειρα, παρα τις κοιλιες που εκανε ανα διαστηματα και την αργη εξελιξη που ειχαν κυριως η δευτερη και η τριτη σεζον. Στη συνεχεια- μετα απο μια αποτοξινωση που χρειαζομαι- μαλλον θα πιασω το The Fall.

1 Like

Χαχαχα! Πολυ σποτ ον!
Παιδια ο Τζονυ ειναι θεουλης. Κλασικη αμερικανικη κινηματογραφικη/τηλεοπτικη περσονα. Μπουλης του παρελθοντος με θεικη redeeming εξελιξη. Λατρεια

Το Ιρλανδικο ε? Ερωτευτηκα τις Ιρλανδες μ αυτο :stuck_out_tongue: Πολυ ωραια σειρα, αλλα μου το χαλασε λιγο η τελευταια σεζον.

3 Likes

Ναι

Μια χαρα ειναι ο Ραλφ Ματσιο, απλα δε σου αρεσει ο χαρακτηρας που υποδυεται μαλλον :stuck_out_tongue: