Περί σειρών γενικά

Χαίρομαι που τόσα χρόνια μετά κάποιος ανέφερε το ελληνικό fansub! Ήμουνα νιος και γέρασα… Ωραίες εποχές!

1 Like

Κρινοντας απο το ονομα υποθετω πως εισαι ο raziel εκεινου του team, καθως και καποιων αλλων προτζεκτς. Μπραβο, εξαιρετικη δουλεια!

1 Like

Guilty as charged! :blush:

Thanks! :sunglasses:

1 Like

Πολύ καλό το the fall. Θα ήταν ακόμα καλύτερο αν είχε καλύτερο ρυθμο και απέφευγε τα πολλά και μεγάλα σε διάρκεια αργά πλανα. Κατά τ αλλά πολύ δυνατή ιστορία, εξαιρετικοι ηθοποιοί, ωραία φωτογραφία και worth watching σίγουρα.

1 Like

Ισως το αγαπημενο μου το 7ο επεισοδιο WandaVision.

The plot thickens.

Τα ειδικα εφφε σε αυτην την σειρα ειναι απο το μελλον ε. Φαινονται ολα αψογα.

2 Likes

υπαρχει και σκηνη μετα τα credits…

Πολύ ωραίο το WandaVision… το μόνο που με “ενοχλεί” είναι η δομή των επεισοδίων. Όλα μέχρι τη μέση θα μπορούσε κάποιος να τα κάνει και skip (υπερβολικά μιλώντας πάντα)

Και σε αυτο το context, το υπερβολικα σημαινει “οχι” δηλαδη :stuck_out_tongue:

Μα καλα, ποιος βλεπει σειρες μονο και μονο για να δει τι θα γινει στο τελος?

Αν δεν απολαυσεις την διαδικασια, ποιο το νοημα? Διαβασε το τελος στην wikipedia οταν τελειωσει!

Μα δεν διαφωνώ σε αυτό που λες… και δεν σημαίνει καθόλου “όχι”. Μια μικρή μου ενστασούλα είναι μόνο, τπτ παραπάνω. Η σειρά σπέρνει… ειδικά στα 3 πρώτα επεισόδια ταίριαζε πολύ αυτή η δομή… όσο περνάνε όμως και έχουμε εξελίξεις σημαντικές μου φαίνεται λίγο “πισωγυρισμα” να ξεκινάνε τα τελευταία επεισόδια έτσι.
Με έχει τσιτώσει στο προηγούμενο και με σβήνει όταν ξεκινάει το επόμενο.

Ξεκίνησα τώρα στο ερτφλιξ το Project Blue Book, τον 1ο κύκλο:

Ενδιαφέρον φαίνεται, βασισμένο και σε πραγματικά πρόσωπα, οπότε το κάνει πιο αληθοφανές.

1 Like

Tελειωσα το Loaded τις προαλλες.
Ευχαριστη Βρετικη κομεντι σε στυλ καπως Silicon Valley, oπου νερντουλες πουλαν την εταιρια τους και βγαζουν πολλα λεφτα. Πλακα ειχε - παιζει και ο φιλος Sam / ο mr. Pink απο Dr Who.

Κατα ταλλα σημερα κ οφισιαλι ανοιξε το Star στο Disney+, η “ενηλικη” συλλογη οπου θα προβαλει περιεχομενο απο Hulu και Fox.
Εκει εχω πιασει τωρα το Solar opposites, των δημιουργων του Rick n Morty, και μετα απο 2 επεισοδια ειναι ελπιδοφορα καλο!

Μια χαρά είναι, αλλά έχω την αίσθηση πως κάτι του λείπει να το απογειώσει. Τα τραγούδια που δεν έχει; Κάποιες λεπτομέρειες που αντί να τις δείχνει on camera καλύτερα να τις υπονοούσε; Δεν ξέρω.

Τέλειωσα τρίτη σεζόν Babylon Berlin και είναι εξαιρετικό απ όλες τις απόψεις: Σκηνοθεσία, υποκριτική, σενάριο, φωτογραφία, σκηνογραφία και βεβαίως τη μουσική του. Θα κάνω άλλη μία πρόταση αρραβώνα, με λουλούδια και γλυκά στο σπίτι με τους γονείς της κι ο θεός βοηθός:

1 Like

Το babylon berlin ειναι μια απο τις 3 σειρές που ενω ειχαν πολυ δυνατές κριτικές, δεν κατάφερα ποτε να τις τελειωσω. Οι άλλες 2 ειναι το boardwalk empire και twin peaks.

Ένα επεισόδιο μένει πλέον για το τέλος Wandavision.

(δεν δίνω κανένα spoiler πλοκής παρακάτω μεν αλλά όποιος τα κρατάει όλα μαζί καλό είναι να μην διαβάσει τίποτα)

Δεν ξέρω αν θα γίνει κανένας κακός χαμός ή όχι στο τελευταίο αλλά προς το παρόν και παρότι έχουν αφήσει ένα σωρό υπόνοιες για πολλά πράγματα και αρκετούς χαρακτήρες, μου αρέσει που έχουν στηρίξει όλη την σειρά στους 2 βασικούς ηθοποιούς. Το σημερινό ήταν ένα 100% επεισόδιο ηθοποιού. Η Olsen από την αρχή ήταν εξαιρετική αλλά εδώ έδειξε ακόμα περισσότερο πόσο καλή είναι. Το ίδιο ισχύει και για Bettany και αν έχει πάρει λιγότερες στιγμές.

Από την άλλη είναι λίγο εκνευριστικό ώρες ώρες που σου πετάνε διάφορα easter egg για χαρακτήρες και διάφορα storylines από τα κομικ και καταλήγουν να είναι κυρίως αυτό. Στο τελικό αποτέλεσμα βέβαια μάλλον καλό έκανε. Από το να γίνει μια ακόμα super-hero παρέλαση, αυτό που είδαμε ήταν σαφώς καλύτερο.

Στο τελευταίο έχουν την ευκαιρία να φανούν ακόμα πιο γενναίοι με αυτή την σειρά, να πάει σε πολύ πιο σκοτεινά μονοπάτια και να δώσουν στην Scarlet Witch ακόμα μεγαλύτερες στιγμές. Άντε να δούμε. Ως τώρα η σειρά ανήκει σαφέστατα στις καλύτερες στιγμές του MCU.

2 Likes

ωραιο φαινεται αυτο…

Μετά τα Blood of Zeus & Castlevania (μου άρεσε πιο πολύ το Castlevania) ξεκίνησα το Kuroko’s Basketball…Ευχάριστο είναι !!! Το κακό είναι πως ενώ έχει 3 σεζόν το Netflix έχει μόνο την πρώτη και άντε να βρεις τις άλλες !!!

1 Like

Ο Τραμπ με πορτοκαλί μπήκε, με πορτοκαλί βγήκε.

4 Likes

Και μαλλι, και φατσα οπως εμαθες προσφατα :joy:

1 Like

Άργησα αλλά είδα Dracula (netflix), κλασσικό κουράδι σύγχρονου Moffat , ξεκινάει λίγο υποσχόμενα και με κάποιο ενδιαφέρον λόγω την ελεύθερης διασκευής του μύθου, καταλήγει γελοίο όπως μόνο αυτός μπορεί :stuck_out_tongue: , nothing more nothing less, απορώ αν θα πάρει και 2η σεζόν…

Στα καλά όμως, είδα το La Mante, το οποίο κάποιος το είχε προτείνει και από εδώ και το είχα κρατήσει στην άκρη, γαλλικό mini series σχετικά με έναν copycat serial killer και τις προσπάθειες της αστυνομίας για την σύλληψη του μέσω του original serial killer η οποία είναι ήδη καταδικασμένη χρόνια και βρίσκεται στη φυλακή… αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει σαν σειρά, είναι ότι ενώ όλα τα μοτίβα της ακούγονται κλισέ, με κάποιους τρόπους καταφέρνει να ανατρέψει τα αναμενόμενα αυτά κλισέ που περιμένεις να δεις τελικά, καταλήγοντας να είναι κάτι πολύ φρέσκο λάτρεις του συγκεκριμένου είδους (του οποίου δεν είμαι ιδιαίτερα, άλλος ένας λόγος να την προτείνω λοιπόν γιατί με κέρδισε στο τέλος). Δεν ανακαλύπτει ξανά τον τροχό ούτε δεν έχει τις αστοχίες/ασάφειες ή μερικά τραβηγμένα σκηνικά, αλλά για αυτό που θέλει να είναι, είναι αρκετά πρωτότυπη και με έναν φρέσκο αέρα του να προσπαθήσει να μην είναι "μια από τα ίδια’’…
Στα + οι τρομερές ερμηνείες επίσης. Τέλος, ιδιαίτερα βίαιη και ψυχρή στην αποτύπωση των φρικαλέων εγκλημάτων, ίσως να ζορίσει κάποιον απροετοίμαστο με το θέαμα (εμένα η δικιά μου δεν την πάλεψε ιδιαίτερα :stuck_out_tongue: )

3 Likes