Περί σειρών γενικά

Squid Game πολύ καλό. Έχει δυνατές σκηνές με αποκορύφωμα της σειράς το 6ο επεισόδιο. Πραγματικά εκεί το βλέπεις με έναν κόμπο στο στομάχι. Αλλά ρε γμτ γιατί δεν το τελειώνει και αφήνει να εννοηθεί πως θα πάει και για 2η σεζον ; Μια χαρά θα ήταν η μια!!!

4 Likes

Χτες εφτασα στο 6 οποτε νο σποιλερς πλίζ, εξαιρετικο.

1 Like

Υπερθεματίζω κι εγώ, αναφορικά με το Καλαμάρι.

Ωραίο.

Squid Game ίσως η καλύτερη σειρά που παίζει αυτή τη στιγμή, αγωνία στο κόκκινο σε κάθε επεισόδιο.

I shall die on this hill.

3 Likes

I don’t get the reference

???

Midnight Mass! (Του Mike Flanagan που έχει κάνει και τα Haunting)

3 Likes

Είναι το επόμενο προς θέαση. Ενώ το Hill House ήταν κορυφή, μετά το Bly Manor κρατάω μικρό καλάθι. Τo Squid Game από την άλλη θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για καλύτερη σειρά του 2021.

Ναι μωρή αρρώστια Φέρι:

1 Like

Ηρθε η ωρα να δω αυτη τη σειρα!

1 Like

Εκτός από τόνους ξεχνάει και ρήματα ο ισαποστάκιας.

1 Like

Το Midnight Mass ειναι τρομακτικο η ατμοσφαιρικο;

Τρομακτικό δεν το λες, όχι. Ατμόσφαιρα έχει φουλ και παίζει πολύ με το ψυχολογικό κομμάτι. Τρώει και μια ξεγυρισμένη -επιτέλους- τηλεοπτική σφαλιάρα η ακραία μορφή του χριστιανισμού, οπότε μια χαρά.

Μόλις τελείωσα το παρακάτω και αδυνατώ να κατανοήσω τα περί Έτερος Εγώ & Νέτφλιξ. Εδώ είναι που ισχύει το “κάλλιο πρώτος στο χωριό…” μιας και είμαστε ακόμα χωριό σε κάτι τέτοια, όσο συμπαθή κι αν είναι μέσα στην αταλαντοσύνη των ηθοποιών που χαντακώνουν τις καλές προσπάθειες των υπόλοιπων συντελεστών.

6 εξαιρετικά επεισόδια σε όλα τα επίπεδα και μια τελευταία σκηνή που ενώ έλεγες, οκ μια χαρά να τελειώσει εδώ, άλλο τόσο θες να συνεχιστεί. Παίζει και το αλάνι ο Ρώσος επιστήμονας από το τελευταίο 007:

2 Likes

Δεν ήξερα ότι υπάρχει αυτή η σειρά, την έχει δει κανείς;

Το θυμάστε αυτό;

Δείτε και το ντοκυμαντέρ στο Νέτφλιξ για μια πιο λεπτομερή και σφαιρική εικόνα του τι συνέβαινε εκεί και ποια η σχέση της Αποικίας με τη δικτατορία του Πινοσέτ, με μαρτυρίες αποίκων:

1 Like

εδω ειμαστε…

5 Likes

μπράντινγκ … λολ, got.

Βσκ αυτό. Αμα οι βλάκες στο SYFY δεν το κόψουν μπαμ μπαμ.

Τελειωσα το The Squid Game

Καταπληκτικο ηταν. Η ηθοποιια ειναι εξαιρετικη, φυσικα παντα στο πλαισιο του ακραιου Κορεατικου κινηματογραφου στον οποιον το acting ειναι ουσιαστικα overacting, αλλα προσδιδει πολυ στο δραμα. Φωτογραφια, αισθητικη, μουσικη, ολα υπεροχα. Δεν ειναι το πιο πρωτοτυπο πραγμα που εχουμε δει στον κινηματογραφο γενικοτερα, αφου δανειζεται στοιχεια απο Hunger Games, Battle Royale, Oldboy και ισως και καποια αλλα Κορεατικα πραγματακια που δεν εχω δει, αλλα δεν εχει απολυτως καμια σημασια.

Εχει τον δικο του χαρακτηρα, το δικο του theme, την δικη του ατμοσφαιρα. Το 6ο επεισοδιο ειναι απο τα πιο συναισθηματικα επεισοδια που εχω δει σε σειρα, πολυ κλαμα γενικα. Ειχα και εγω (οπως και οι περισσοτεροι που εχουν μια εμπειρια με παρεμφερεις ταινιες φανταζομαι) προβλεψει σχεδον ολα τα plot twists, ομως αυτο δεν εχει καμια απολυτως σημασια γιατι η υλοποιηση ηταν εξαιρετικη.

Δεν καταλαβαινω την (πολυ μικρη ομολογουμενως) γκρινια για το φιναλε ή και για το προτελευταιο επεισοδιο. Φανταστικα ηταν κι αυτα, και γενικα η συνοχη της σειρας ειναι απο τα μεγαλυτερα της ατου.

Αγαπη μονο για την Τζι Γιονγκ :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes:

7 Likes

Άργησα να συνηθίσω τα Κορεάτικα καθώς η μόνη επαφή μου με την Γλώσσα ήταν το Parasite. Σαν κλαψούρισμα μου φαίνονται τεσπα :sweat_smile:. Η σειρά δεν είναι καμιά φοβερή πρωτοτυπία και τα πλοτ τουίστς τα καταλάβαινες λίγο πολύ τα περισσότερα. Η δύναμη της σειράς είναι σίγουρα οι ερμηνείες και η ιδιαίτερη ατμόσφαιρα της σειράς που σε είχε στην αγωνία σε όλο το επεισόδιο σχεδόν. Την ξεπέταξα σερί όλη άξιζε φουλ. Δεν είμαι μεγάλος φάν πιθανής 2ης σαιζόν όμως.

Σε άλλα νέα ξεκίνησα επιτέλους Kobra cai. Ξέρω άργησα σταυρώστε με αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ. Πολή όμορφη σειρά, τέλειωσα 1η σαιζόν σε μια μέρα παω δυναμικά για 2η.

Υγ Είδε κανένας τελευταία σαιζόν Brooklyn Nine-Nine; Γνώμες;;

2 Likes

εγω δεν τα υποψιαστηκα τα plot twists ειδικα τον παππου αλλα η σειρα δεν στηριζεται σε αυτα καθολου. Ουτε αφαιρει ουτε προσθετει τιποτα

το φιναλε B99 ηταν κορυφη

2 Likes