Περί σειρών γενικά

Να δείτε κι αυτό που είναι η επί τούτου ιστορία της οξυκοδώνης. Αν δεν υπήρχαν τα βίντεο και οι μαρτυρίες δε θα το πίστευε κανείς. 'Οχι πως έχει γίνει παγκόσμιος ντόρος, αλλά λέμε τώρα:

3 Likes

Τελευταια βλεπω πολυ Apple TV που περα απο το Τed Lasso, εχει πολλα πραγματα προς ανακαλυψη (Severance, Foundation, Truth Be Told… etc) και πολυ καλο επιπεδο.

Το τελευταιο ειναι το πολυ ομορφο Little America, με αυτοτελη επεισοδια βασισμενα σε αληθινες ιστοριες ανθρωπων που μεταναστευσαν στην Αμερικη. Απο τους δημιουργους του Big Sick και Μaster of None, ειναι αυτο το ειδους δραματος με λιγο κωμωδια που παντα στο τελος βρισκει να σε συγκινησει. Σε ενα απογευματοβραδο ειδαμε 5/7 …

2 Likes

Γαμησε!

7 Likes

το ‘‘ΧΥΝΩ_ΜΠΑΜΙΕΣ’’ δεν είναι καν κοντά στο να περιγράψει το παραπάνω!!

3 Likes

Μόλις είδα ότι ένας από τους παράγωγους θα είναι ο Σπίλμπεργκ και γουστάρω εις το τετράγωνο

2 Likes

κοιτα να δεις που θα πάρουμε(μαλλον) καλη σειρα halo… Ωραια ειναι και στα κοντα…

2 Likes

Δεν ηξερα καν οτι βγαινει σειρα HALO και δεν εχω παιξει κανενα παιχνιδι αλλα εχω δει φιλους να το παιζουν (το παιχνιδι ε), και γουσταρα απιστευτα με το τρεηλερακι. Φαινεται εξαιρετικο, θα το τιμησω 100% οταν βγει.

wtf is paramount+?

Πήραμε όμως ένα από τα καλύτερα halo games

1 Like

Τελείωσα 2η σεζόν του Godfather of Harlem, εξαιρετικη όπως και η πρώτη , με έναν Bumpy Johnson και Malcolm X όνειρο… Σας προτεινω να την δείτε

1 Like

Υιοθετώ… Πολύ καλή

1 Like

Απιστευτο επος το 1883(εννοειται και το Yellowstone).
Μεγαλη μπαλα και pure fun το Pam & Tommy.Τρομερος ο Rogen(σιγουρα δικη του η δομη της σειρας),δεν υπαρχει ο Stan,αδιανοητα καλος!

1 Like

Πολύ καλό το Archive 81 του Netflix.Είναι η δεύτερη ‘μεγάλη’ σειρά τρόμου που δίνει το Ν, αν και οκ δεν φτάνει στα επίπεδα του εκπληκτικού Haunting Of Hill House.

Παρόλα αυτά οι φρέσκιες φάτσες στο cast έρχονται σε ωραία αντίθεση με τις ξεκάθαρες old school επιρροές (shining και rosemary’s baby οι πιο ξεκάθαρες, ενώ στοιχεία βρίσκουμε και από πιο σύγχρονα έργα τρόμου σαν το The Ring ή το Sinister) και το αποτέλεσμα είναι τίμιο.Οι villain χαρακτήρες είναι αρκετά creepy (Samuel-Casandra) και με σπουδαίες αποδόσεις στους ρόλους τους, ενώ οι ‘καλοί’ της υπόθεσης είναι και αυτοί καλογραμμένοι σε σημείο να μπορείς να ταυτιστείς εύκολα.Ειδικά με τον τύπου που πάει να σώσει ‘όμορφη νέα σε κίνδυνο’ και αναρωτιέται συχνά στις ανατροπές ‘τι στον πέο γίνεται’ μπαίνοντας ξεκάθαρα στην θέση του θεατή.

Η σκηνοθεσία είναι ατμοσφαιρική και ο ρυθμός αρκετά δυνατός, με εξελίξεις σε κάθε επεισόδιο.Jump Scares κρατιούνται σε μικρούς αριθμούς.Μουσική επιβλητική, δένει με το όλο concept και δίνει ξεχωριστή μυσταγωγική ατμόσφαιρα.Γενικά ωραία δουλειά από όλους.Ένα παράπονο μόνο στην οπτικοποίηση του δαίμονα που μοιάζει με τον Eddie από το Final Frontier (και αυτό δεν είναι καθόλου καλό).

Θεωρώ ότι το φινάλε θα μπορούσε να είναι και τελειωτικό, αλλά δε νομίζω το netflix να το αφήσει έτσι.Κίνδυνος πάντως η δεύτερη σεζόν να είναι μλκια γιατί νομίζω ότι είχαν να πουν το είπαν οι άνθρωποι.Θα δούμε…

2 Likes

Λοιπόν, βλέπω το Oz και εκτός του ότι είναι φοβερό και τρομερό μέχρι στιγμής (μπήκα 3η σεζόν), είναι πραγματικά απίστευτο το πόσοι ηθοποιοί παίζουν που αργότερα είχαν σημαντικούς ρόλους σε top σειρές. Lost, Breaking Bad, Wire, Sopranos, 24, Fringe, Mr.Robot, μιλάμε για παρέλαση γνώριμων προσώπων και συν τοις άλλοις έχεις τον J.K. Simmons που πρακτικά εκεί έκανε το ξεπέταγμά του, παίζει ο Ernie Hudson, η Rita Moreno, μέχρι και ο Zakes Morae εμφανίστηκε σε κάποια επεισόδια!

Στα της σειράς, πρακτικά βλέπουμε την ζωή μέσα σε ένα συγκεκριμένο unit μιας φυλακής στην Αμερική με ότι συνεπάγεται αυτό. Είναι αρκετά ωμή και σκληρή η απεικόνιση πολλές φορές, έχει αξιομνημόνευτους χαρακτήρες, σαν αισθητική έχει αυτό το σχεδόν ντοκυμαντερίστικο, αφιλτράριστο ύφος που παρατηρείται σε Shield αλλά και σε Wire εν πολλοίς και σε βάζει κατευθείαν στο πνεύμα της σειράς. HBO εγγύηση ποιότητας φυσικά, και παρά το ότι κάπου κάπου βαραίνει πολύ η ατμόσφαιρα, εν τέλει δεν μπορείς να πάρεις τα μάτια σου από την οθόνη. Εξαιρετικό!

ΥΓ. Από τους καλύτερους πιλότους που έχω δει.

6 Likes

καλά εκείνη την εποχή ήταν τρομακτικό να αναλογιστεί κανείς ότι OZ, Wire, Sopranos και West Wing μεταξύ πόσων άλλων, έτρεχαν ταυτόχρονα στην Αμερικανική τηλεόραση…

4 Likes

Δε μπορω αυτη τη στιγμη να σκεφτω καποιο πιο σαπιο και μισητο χαρακτηρα σε τηλεοπτικη σειρα. Τρομερος J.K. Simmons, καθε φορα με εντυπωσιαζε η σιχαμαρα που εβγαζε.

Δυνατο το Oz, εχει καποιες κορυφαιες στιγμες, αλλα προσωπικα το χαρακτηριζω ως πρωιμο HBO, ακατεργαστο διαμαντι κλπ. Εχει και τρελες σκηνες καλτιλας αλλα οκ σεβασμος λογω ηλικιας και γενικοτερου ambition σε ενα τελειως διαφορετικο τηλεοπτικο τοπιο, ανοιξε δρομους για αρκετα “πραματακια”.

4 Likes

Έχω αφρίσει με Simmons, δεν θυμάμαι αν έχω ρίξει σε άλλον τηλεοπτικό χαρακτήρα τόσες κατάρες.

1 Like

Σε ταινία Παπακαλιάτη να μην έπαιζες μόνο ρε JK θα ήσουνα τέλειος :joy:

Μεγάλη μορφή τι να λέμε

1 Like

αν υπηρχε ο Ryan O’Reily στο Game of Thrones, θα τους ειχε βαλει ολους να σκοτωθουν μεταξυ τους σε δυο επεισοδια και η σειρα θα τελειωνε στο τριτο με αυτον στον θρονο

1 Like