Destiny is al
Έχω την εντύπωση πως τα τελευταία χρόνια βρισκόμαστε μπροστά σε μια χρυσή εποχή των animation σειρών.
Από το Castlevania (που ακόμα δεν το έχω τελειώσει), το Invincible και φυσικά το αριστουργηματικό Arcane και αρκετά ακόμα όπως το Dota: Dragon’s Blood ακόμα και το πιο παιδικό Dragon’s Prince έχουμε πάει σε άλλο επίπεδο.
Τώρα έχω κολλήσει άγρια με τον Vox Machina
Ξέρω πως στηρίζεται σε κάποιο role playing game (αν δεν κάνω λάθος δηλαδή) για το οποίο δεν γνωρίζω τίποτα. Αλλά ως τώρα στα 9 πρώτα επεισόδια γαμάει. Είναι κάτι σαν το Suicide Squad αν ήταν όμως καλό και σε fantasy mode.
Καφρίλα, βια, χιούμορ αλλά και πολλά horror στοιχεία. Δεν το ξεχειλώνει εντελώς με το κάφρικο χιούμορ για αυτό και δεν γίνεται κουραστικό. Νοιάζεται για τους χαρακτήρες του και σε πείθει για την δυναμική της ομάδας.
Δεν ξέρω αν είναι επειδή τα τελευταία 2 χρόνια έχω κολλήσει με τα anime και ξαφνικά ανακάλυψα και τις καλές animation σειρές που έχουμε εδώ, αλλά έχω να κολλήσω με animation τόσο πολύ από πιτσιρικάς. Nice.
στη λιστα σου να προσθεσεις και το Harley Quinn που επισης ειναι πολυ δυνατο ανιμεησιο (καφρικο επισης)
Ναι σωστός και το Harley Quinn είναι μέσα. Το έχω δει και περιμένω 3η σεζόν.
Παίζει όμως θέμα recast του Bender
Καταχαρηκα χτες διαβαζοντας το, αλλα ηταν τρελη φαπα η “λεπτομερεια” της πιθανης απουσιας του DiMaggio. Μακαρι να τα βρουν, γιατι η φωνη του ειναι απο τις χαρακτηριστικοτερες στο χωρο, και ο Bender ο πιο αγαπητος στη σειρα. Δυσκολη φαση.
Είναι μεταφορά της πρώτης campaign του Critical Role, μιας (πολύ πετυχημένης σειράς) παρέας από nerdy voice actors που μαζεύονται και παίζουν Dungeons and Dragons (5η, αλλά ξεκίνησαν από Pathfinder).
Το πρότζεκτ ήρθε από κικστάρτερ (έσπασε τρελά ρεκόρ, μάζεψε 11m ξέρω γω, + το production από άμαζον) και ξεπέρασε κάθε προσδοκία, ακόμα και σε όσους έχουμε δει και την πρώτη τους campaign ξέρω 'γω. Η μεταφορά είναι φοβερή-σκέψου τα περισσότερα που γίνονται στο animation τα έχουμε δει να γίνονται στη σειρά- και ενώ ο αρχικός στόχος ήταν τα 12 επεισόδια, θέλω να ελπίζω ότι με την τόση επιτυχία που έχει δει το animation, να δούμε και άλλα επεισόδια, και γιατί όχι (αν και το βρίσκω πανδύσκολο με μια πρώτη σκέψη) όλο το campaign.
Νταξει,Peacemaker γαμαει ε!R-rated,φουλ καφριλα,κατουρηθηκα απο το γελιο!
Binge watching σε δυο μερες!
Succession τώρα μπαίνω 3ο κύκλο.
Από τις καλύτερες σειρές έβερ. Φοβεροί διάλογοι, ερμηνείες και οι χαρακτήρες φανταστικοί, τόσο μακρυά μας από οικονομικής πλευράς αλλά τόσο κοντά μας από πλευρά συμπεριφοράς.
Στο πρώτο πρώτο επεισόδιο ήταν υπερβολικά τα κοντινά πλάνα, για να θυμίζει ντοκιμαντέρ. Στη συνέχεια τα μειώσαν ευτυχώς.
Το μόνο που δε μου άρεσε ήταν το τέλος της 1η σεζόν με τον Κένταλ. Περίμενα κάτι πιο έξυπνο από ένα αυτοκινητηστικό ατύχημα για να βγει από τη μέση
Κατά τα άλλα ανυπομονώ να δώ το τέλος!
χρειαζεσαι καλυτερους φιλους!
Ο DiMaggio συμμετέχει κανονικά ως King Zog στο απογοητευτικό Disenchantment (επίσης του Matt Groening). Οπότε δεν έχουν σπάσει κάτι και, υποθέτω, στο τέλος θα τα βρουν τα οικονομικά προκειμένου να προχωρήσει. Απλά παίζει τα χαρτιά του.
Αναμένουμε με πολλή χαρά.
Ακολουθεί απόσπασμα συζήτησης με τον γιο…:
- Γιατί δεν δουλεύει το Netflix???
- Ωχ ρε συ ξέχασα να ξεκλειδώσω την κάρτα για την αυτόματη ανανέωση του κάνω. Το φτιάχνω τώρα.
- Έλα γιατί βλέπω Suburra μου λέει.
- Subu…τι;;; Είναι καλό; Ήμουν έτοιμος να δω KK τον τελευταίο κύκλο.
- Άσε τις μπούρδες μου κάνει και ξεκίνα Suburra
Και ερωτώ τώρα εγώ… είναι όντως καλό, έχουμε εικόνα; Κάτι για Βατικανό, κάτι για μαφίες μου είπε. Μέχρι και ότι παίζει ο Σκιαδαρέσης.
Επιασα το Murderville για ετσι κατι χαλαρο μαζι με το φαγητο και αναμεσα στις οσκαρικες ταινιες.
Γενικα και μονο να βλεπω τον Will Arnett να υπαρχει απλα γελαω - ειναι κατεμέ απο τις πιο αστειες φιγουρες της TV - και σε αυτα τα 5 επεισοδια μας παρουσιαζει μια ενδιαφερουσα ιδεα οπου ο τρομερος αρχιντετεκτιβ Terry Seattle αναλαμβανει τη διαλευκανση ανθρωποκτονιων καθε φορα με νεο βοηθο.
Οι βοηθοι ειναι διαφορετικοι guests καθε φορα, δεν εχουν ιδεα για το σεναριο η τους διαλογους και στο τελος πρεπει να αποφασισουν ποιος ειναι ο ενοχος (απο τους 3 υποπτους καθε φορα).
Ειναι δηλαδη ενα μιξ improv / ημι-σκριπταρισμενο και μπορει να μη δουλευει παντα γιατι και εχει μεγαλη σημασια ο guest τι χαβαλε κανει, αλλα για 35 λεπτα θα περασεις καλα.
Απο guests: Conan O’Brien, Sharon Stone, Kumail Nanjiani, Annie Murphy (Schitt’s Creek), Ken Jeong, Marshawn Lynch(NFL).
Προς το παρον αγαπημενο το επ με Kumail Nanjiani, κ μεγαλη απογοητευση η Annie Murphy (που δε ξεμπλοκαρε ποτε).
Ναι, δεν νομιζω πως δε θα τα βρουν. Ανυπομονω, αν και η σειρα ειχε κλεισει πολυ ικανοποιητικα και ομορφα, ελπιζω στο επομενο cancellation να δωσουν κατι αναλογο
Το Disenchantment το αφησα μετα τον 1ο κυκλο, δεν μου φανηκε κακο αλλα δεν με ενθουσιασε κιολας. Ελπιζω στη συνεχεια να βελτιωνεται, θα το ξαναπιασω καποια στιγμη.
Έτσι ήλπιζα κι εγώ :Ρ
Ρε σεις αυτό το Pam and Tommy λέει τίποτα;
Pure fun,πολυ καλος Rogen(ειναι ολοφανερες οι πινελιες του στην σειρα),απιστευτος Stan και βλεπεται ευχαριστα!Πολυ ενδιαφερουσα ιστορια με τον Tommy να αποδεικνυεται απιστευτα μαλακας σαν χαραχτηρας.Βασικα και λιγα του εκανε ο αλλος…
Περισσότερο το εννοούσα με το γεγονός ότι κάνουν συνεχώς αψυχολόγητα ή χαζά πράγματα και είναι έρμεα των παθών τους. Όπως όλοι μας. Δεν είναι οι σούπερ τέλειοι καταφερτζήδες, κάνουν συνεχώς λάθη.
Φυσικά τα επίπεδα ανηθικότητας είναι στον ουρανό, όπως όντως συμβαίνει σε αυτούς τους κύκλους. Αυτοί που εργάζονται σε αυτά τα επίπεδα είναι στην καλύτερη περίπτωση κοινωνιοπαθείς.
Ανακοινώθηκε ημερομηνία πρεμιέρα 4ης σαιζόν stranger things. Άργησα να ανοίξω λιγο το link μην είναι ιός
Τεσπά 27 Μαίου και 1 Ιουλίου σε δύο μέρη (γιατί;;;; ) Και επίσης τελειώνει στην 5η σαιζόν που ελπίζω να βγει πριν τα παιδιά πατήσουν τα 30