Περί σειρών γενικά

Πόσα χρόνια έχουν περάσει;; Ούτε που θυμάμαι τι έχει συμβεί…

Τρελό overkill πλέον για μένα οι σειρές όταν χρειάζεται να περιμένω τόσο μεγάλο διάστημα

3 Likes

Γι’αυτό τα ξαναβλέπεις λίγο πριν τη νέα σεζόν…Κι εγώ κάπου διάβασα πως βγαίνει η νέα στο Peaky Blinders και την ξαναβλέπω απ’την αρχή

2 Likes

*Για αυτό και τις βλέπεις μια και έξω όταν ολοκληρωθούν.

6 Likes

Καλά δεν είναι ούτε The Wire ούτε Dark το Stranger Things μωρέ, έλεος λίγο.

Κάτι έφηβοι σκότωσαν κάτι τέρατα που έρχονται από άλλη διάσταση όσο μεγαλώνουν και βλέπουμε τις coming of age περιπέτειες τους.

Δεν χρειάζεται να θυμάσαι κάθε λεπτομέρεια για να δεις 4η σεζόν όταν έρθει με το καλό.

1 Like

Συμφωνώ αλλά κάθε 2 χρόνια μια σεζόν προσωπικά με εκνευρίζει πολύ

Ωραίος, μου έκανες spoiler και περίμενα τόσα χρόνια να ολοκληρωθεί για να το δω όλο μαζί

1 Like

ΚΑλα δεν ειναι spoiler, ειναι το premise της σειρας

3 βασικά :joy:. Κάθε σαιζόν ήταν +1 χρόνο. Απόσταση 1ης με 2η ένας χρόνος, 2ης με 3η 2 χρόνια και τώρα 3ης με 4η 3 χρόνια. Ελπιζω η τελευταία να μην βγει σε 4

Νταξ δεν είναι η σούπερ γουαου σειρά αλλά δεν νομίζω να υπάρχει καλύτερη σειρά για binge watching στην ιστορία του νετφλιξ

Μονο Cobra Kai για binge watching

5 Likes

Η season 3 μπορώ να πω ότι ήταν πολυ δυνατή!

1 Like

Ειδα το wheel of time… Το περιμενα πολυ χειρότερο με ολα αυτα που ακουγα αλλα ηταν ευχαριστη σειρα(για καποιον που δεν εχει ιδεα απο αυτο το universe και τις αλλαγες που καναν…)
Νομίζω του εκανε κακο που το προμοταραν ως GoT killer ή ποσο μεγαλο budget εχει… Προφανως αν το κρίνω ετσι ειναι μια κακη σειρα που δεν δικαιολογεί το budget και το cast ακομα και μερικα σκηνικα… Δεν με επισε να ασχοληθω παραπανω με βιβλια αλλα περιμενω να δω μια συνεχεια…

*Παντως μετα απο αυτο δεν εμπιστευομαι οτι θα δουμε κατι πιο επικο απο αρχοντα… κατι αντιστοιχο προβλεπω…

Τωρα ειδα το απο πανω…
Το The Legend of Vox Machina ειναι απλα ενα επος!! Απο critical roll ειχα δει παλια μερικα sessions καθως οι ηθοποιοί που παίζουν το DnD ειναι απο τους καλύτερους στο χωρο των voice actors και σε video games…

Τα περισσότερα που εχεις δει στην σειρα προέρχονται απο κατι τετοια σκηνικά

2 Likes

Internet explorer mode on
Το δευτερο μισο της 5ης σεζον του casa de papel ηταν ΑΘΛΙΟ, τουλαχιστον μεχρι εκεινο το σημειο ηταν fun ride αλλα στο τελος το ξεφτιλίσανε τελειως

2 Likes

Να ηταν μονο το 2ο μισο της 5ης. Μιλαμε για εξοργιστικη και σπαστικη σειρα. Ξεκαθαρα επρεπε να τελειωσει στη 2η σεζον η οποια μεσα στις υπερβολες της ας πουμε πως ειχε καποιο ενδιαφερον.

4 Likes

Ακριβως τοτε τελειωσε στην ουσια. Το οτι γεννησανε κι αλλες σαιζον επειδη τα λεφτα ηταν παρα πολλα, ειναι αλλο θεμα.

6 Likes

Συμφωνώ κι εγώ

Δεν την πάλεψα να δω την 3η σεζόν , την σταμάτησα στα πρώτα 2 ή 3 επεισόδια

1η σεζόν: γαμω
2η-3η: τίμια
4η: μουφα
5η: σε πιάνει μια αηδία

Το είδα μέχρι το τέλος σχεδόν ψυχαναγκαστικα, αλλά βαριομουνα

Έχει βγει (επιτέλους) και καινούρια σεζόν οζαρκ για όσους ενδιαφέρονται, τα πρώτα τρία επεισόδια ήταν τσιφτικα.

AS WE SEE IT

Ψιλό-νεα σειρά στο Amazon Prime, 8 επεισόδια για 3 αυτιστικά άτομα που μένουν στο ίδιο σπίτι, και έχουν την caretaker τους, η οποία έχει μια μεγάλη απόφαση να πάρει.

Ως τώρα έχω δει 3 επεισόδιο κι έχω κλάψει (κυριολεκτικά) και στα 3. Ο στόχος μου είναι να βγάλω την σεζόν χωρίς να κλάψω και στα 8 επεισόδια.

Την προτείνω ανεπιφύλακτα. Εξαιρετική σε όλα τα επίπεδα.

2 Likes

Που να δεις και το Derek δλδ.
Θα πλαντάξεις.
Και με την μουσική του.

Ωραίο το As We See It, πολύ ωραίο.

1 Like

Δε μπορω να πω οτι το τρεηλερακι με εψησε και πολυ.
Δεν βρισκω και πολυ αστειο τον Gervais παντα… :flushed:
Και γενικα βαριεμαι αγγλικες σειρες με καποιες εξαιρεσεις.