Περί σειρών γενικά

Όχι μωρέ. Δεν έχει να κάνει με το χιούμορ, αν κι έχει λίγο. Είναι η ίδια φάση με το As We See It.
Απλά εδώ πιάνει την 3η ηλικία και τους αυτιστικους/απόκληρους της κοινωνίας κ των χαρτογιακαδων.
Έχει και μουσικαρα, δεν ξέρω ποιανού, αλλά φέρνει σε Λουδοβίκο Ειναουντι.
Δες το. Εγώ έγινα καλύτερος άνθρωπος μετά.

Η χαρά του dj που κρύβουμε μέσα μας:
Euphoria, 2ος κύκλος, 3ο επεισόδιο. Στα πρώτα 12 λεπτά σβήστε εικόνα και κρατήστε μόνο ήχο.
Επαναλάβετε από την αρχή κανονικά με το φουλ πακέτο.

1 Like

Ωραίο το πρώτο μισό του (edit!) τέταρτου κύκλου του Ozark, σε αναμονή για το δεύτερο μισό στις 29 Απριλίου.

2 Likes

Του 4ου κυκλου εννοεις μαλλον! Εγω το ξεκινησα πριν καμια 15αρια μερες και μεσα σε τρεις μερες ειδα τους 2 πρωτους. Σε λιγες μερες θα πιασω και τα υπολοιπα επεισοδια. Εθιστικη σειρα που ρουφιεται μονοκοπανια στα προτυπα των breaking bad και better call saul χωρις βεβαια να πιανει τα στανταρντς των 2 τελευταιων (μεχρι το τελος του 2ου που εχω δει).

2 Likes

Ναι, από λάθος έγραψα δεύτερου! Εγώ είχα δει 1ο-2ο-3ο σερί τότε περίπου που βγήκε ο τρίτος και έπρεπε να περιμένουμε 2 χρόνια για τον τέταρτο.

Πολύ καλή σειρά όντως, δεν κάνει κοιλιά σχεδόν πουθενά και έχει αρκετούς ενδιαφέροντες χαρακτήρες, πολύ πιο “γήινους” και “συνηθισμένους ανθρωπους” πχ από το breaking bad. Η βασική διαφορά με τις δύο σειρές που γράφεις είναι πως στο οζαρκ ο κεντρικός ήρωας βρίσκεται σε όλο το μπέρδεμα “από σπόντα” και παρά τη θέληση του (δεν είναι κάνα σπουδαίο σποηλερ αυτό, το πρώτο-δευτερο επεισόδιο της πρώτης σεζόν είναι). Κάποιος που του αρέσουν αυτά τα δύο πάντως, δύσκολα να μην του αρέσει το οζαρκ imo.

2 Likes

Ξεχασα να γραψω πως το σημειο που υπερτερει κατα κρατος το Ozark ειναι οι θηλυκοι χαρακτηρες οι οποιοι ειναι φουλ καλογραμμενοι ( και με φοβερες ερμηνειες).

6 Likes

Δεν ηξερα οτι βγαινει αυτο. Φανταστικο κομικ

2 Likes

Και η ψήφος μου πάει:

3 Likes

Δώστε μας σειρά God of war χθες

1 Like

Ο Τράβις ο Φίμελ θα ήταν τέλειος αν με κάποιον τρόπο γινόταν πιο μπάσα η φωνή του.

2 Likes

βγηκε χθεςπροχθες το πρωτο επεισοδιο Winning Time

Συμπαθητικο ηταν, εννοειται συνεχιζουμε να το βλεπουμε

1 Like

Eννοείται θα το δούμε. Είναι ο μόνος τρόπος να πανηγυρίσουμε κάνα τίτλο…

3 Likes

Ζητάω ένα και μόνο ένα πράγμα.

2 Likes

Εξαιρετικά καλή σειρά . Σε οποιον του αρέσουν τα western προτείνω να την δει

6 Likes

bb0acc950ed6661d0a6de1dd1dc36168

…βγήκαν τα πρώτα 2 επεισόδια του νέου κύκλου

2 Likes

ωπ τέλεια, ευκαιρία το σκ να πάρω μια εξάδα Guinness επιτέλους, να κάνω τράκα κάνα 2 τσιγάρα από την αδερφή μου και να περάσω ένα ποιοτικό 2ωρο με τους πετσαράδες της καρδιάς μας (+ λογικά πιτόγυρα)

3 Likes

Ποιότητα, αν και…

κάνε το καλό και βρες αυτή:

2 Likes

done, την έχω δει σε κοντινή κάβα εδώ δίπλα αλλά δεν την πήρα ποτέ, θα τιμήσω το σκ λοιπόν

1 Like

Και χάρηκα ότι εννοούσες στο Netflix ρε συ

Να γυρναει ετσι :yum: