Όχι μωρέ. Δεν έχει να κάνει με το χιούμορ, αν κι έχει λίγο. Είναι η ίδια φάση με το As We See It.
Απλά εδώ πιάνει την 3η ηλικία και τους αυτιστικους/απόκληρους της κοινωνίας κ των χαρτογιακαδων.
Έχει και μουσικαρα, δεν ξέρω ποιανού, αλλά φέρνει σε Λουδοβίκο Ειναουντι.
Δες το. Εγώ έγινα καλύτερος άνθρωπος μετά.
Η χαρά του dj που κρύβουμε μέσα μας:
Euphoria, 2ος κύκλος, 3ο επεισόδιο. Στα πρώτα 12 λεπτά σβήστε εικόνα και κρατήστε μόνο ήχο.
Επαναλάβετε από την αρχή κανονικά με το φουλ πακέτο.
Ωραίο το πρώτο μισό του (edit!) τέταρτου κύκλου του Ozark, σε αναμονή για το δεύτερο μισό στις 29 Απριλίου.
Του 4ου κυκλου εννοεις μαλλον! Εγω το ξεκινησα πριν καμια 15αρια μερες και μεσα σε τρεις μερες ειδα τους 2 πρωτους. Σε λιγες μερες θα πιασω και τα υπολοιπα επεισοδια. Εθιστικη σειρα που ρουφιεται μονοκοπανια στα προτυπα των breaking bad και better call saul χωρις βεβαια να πιανει τα στανταρντς των 2 τελευταιων (μεχρι το τελος του 2ου που εχω δει).
Ναι, από λάθος έγραψα δεύτερου! Εγώ είχα δει 1ο-2ο-3ο σερί τότε περίπου που βγήκε ο τρίτος και έπρεπε να περιμένουμε 2 χρόνια για τον τέταρτο.
Πολύ καλή σειρά όντως, δεν κάνει κοιλιά σχεδόν πουθενά και έχει αρκετούς ενδιαφέροντες χαρακτήρες, πολύ πιο “γήινους” και “συνηθισμένους ανθρωπους” πχ από το breaking bad. Η βασική διαφορά με τις δύο σειρές που γράφεις είναι πως στο οζαρκ ο κεντρικός ήρωας βρίσκεται σε όλο το μπέρδεμα “από σπόντα” και παρά τη θέληση του (δεν είναι κάνα σπουδαίο σποηλερ αυτό, το πρώτο-δευτερο επεισόδιο της πρώτης σεζόν είναι). Κάποιος που του αρέσουν αυτά τα δύο πάντως, δύσκολα να μην του αρέσει το οζαρκ imo.
Ξεχασα να γραψω πως το σημειο που υπερτερει κατα κρατος το Ozark ειναι οι θηλυκοι χαρακτηρες οι οποιοι ειναι φουλ καλογραμμενοι ( και με φοβερες ερμηνειες).
Δώστε μας σειρά God of war χθες
Ο Τράβις ο Φίμελ θα ήταν τέλειος αν με κάποιον τρόπο γινόταν πιο μπάσα η φωνή του.
βγηκε χθεςπροχθες το πρωτο επεισοδιο Winning Time
Συμπαθητικο ηταν, εννοειται συνεχιζουμε να το βλεπουμε
Eννοείται θα το δούμε. Είναι ο μόνος τρόπος να πανηγυρίσουμε κάνα τίτλο…
…βγήκαν τα πρώτα 2 επεισόδια του νέου κύκλου
ωπ τέλεια, ευκαιρία το σκ να πάρω μια εξάδα Guinness επιτέλους, να κάνω τράκα κάνα 2 τσιγάρα από την αδερφή μου και να περάσω ένα ποιοτικό 2ωρο με τους πετσαράδες της καρδιάς μας (+ λογικά πιτόγυρα)
done, την έχω δει σε κοντινή κάβα εδώ δίπλα αλλά δεν την πήρα ποτέ, θα τιμήσω το σκ λοιπόν
Και χάρηκα ότι εννοούσες στο Netflix ρε συ
Να γυρναει ετσι