Είναι νωρίς νομίζω. Λογικά θα βγουν και τα 6 επεισόδια από BBC και θα τα βάλει όλα από Απρίλη και μετά.
Οχι απλως εξαιρετικα καλη.Ανεπαναληπτο αριστουργημα…
Κατα τυχη το βρηκα , δεν ηξερα οτι ειναι prequel του Yellowstone
ειδα 2ο χθες εγω,το 1ο μ αρεσε περισσοτερο
εχουμε μπλεξει τα μπουτια μας με IRA,φασιστες κλπ
Πόλη καλή σαιζόν μέχρι τώρα.
Βγήκε και η 5η last kingdom σημερα
Λίγο κράτει παιδιά.
Walking dead
Killing Eve
Snowpiercer
Wallander (σουηδικό)
Winning time
Last kingdom
Fringe (κάλλιο αργά)
1883
Ζωή είναι αυτή;;
Ξεκίνησα το Cuckoo στο Netflix, πάντα μια κωμωδία με τον Andy Samberg ανταποδίδει, το έχει δει κανείς?
Δεν είμαι στο μυαλό του δημιουργού/μπάτσου εδώ:
…αλλά έχω την αίσθηση πως προβάλλει κι ενσωματώνει ιστορικά στο 1883 το προσφυγικό πρόβλημα του σήμερα. Οι πνιγμοί στο ποτάμι είναι ενδεικτικοί νομίζω.
Πέρα από Σαμ Έλιοτ και τις γκεστ εμφανίσεις Τομ Χανκς & Μπίλι Μπομπ, είναι must η σειρά. Και ίσως το πάει με περιόδους από δω και μετά, μέχρι να φτάσει στο Yellowstone, που σημαίνει πως αν υπάρξει συνέχεια θα ναι στα 30s.
Εξαιρετικός, και πάλι, Σέρινταν.
Μα εχει ανακοινωθει ηδη το sequel που ονομαζεται 1932 και θα μεταφερει τους Dutton στην εποχη της ποταγορευσης και του great recession.
Ο τυπος εντωμεταξυ εχει στα σκαρια σειρες που προβλεπω να παθαινουμε απανωτα εγκεφαλικα:
1932
Ένα ακόμη prequel του Yellowstone όπου θα ακολουθεί τα παιδιά του James Dutton. Το 1932 θα διαδραματίζεται την περίοδο της απαγόρευσης του αλκοόλ στις Ηνωμένες Πολιτείες και της Μεγάλης Ύφεσης, θα παρουσιάσει τη νέα γενιά των Ντάτον, καθώς θα ιδρύουν τη δυναστεία της οικογένειας στο ράντσο.
Bass Reeves
Ο David Oyelowo, ο οποίος υποδύθηκε τον Martin Luther King Jr. στην ταινία Selma, θα πρωταγωνιστήσει ως Bass Reeves, ο πρώτος μαύρος βοηθός σερίφη των ΗΠΑ δυτικά του ποταμού Μισισιπή. Ο Reeves γεννήθηκε σκλάβος και δραπέτευσε από τον ιδιοκτήτη του κατά τη διάρκεια του Εμφυλίου Πολέμου. Μετά τον πόλεμο, έγινε λαϊκός ήρωας ενώ εργαζόταν στο Αρκάνσας, το Τέξας και την Ινδιάνικη Επικράτεια.
Tulsa King
Ο Sylvester Stallone θα πρωταγωνιστήσει ως ένας Ιταλός μαφιόζος της Νέας Υόρκης, ο οποίος μετακομίζει στο Κάνσας Σίτι του Μιζούρι για να χτίσει εκεί μια νέα αυτοκρατορία, μόνο και μόνο για να διαπιστώσει ότι η κουλτούρα συγκρούεται με το στυλ του.
Lioness
Αυτή η σειρά επικεντρώνεται σε μια ομάδα μυστικών γυναικών πρακτόρων της CIA και είναι εμπνευσμένη από ένα πραγματικό πρόγραμμα της CIA. Η Zoe Saldana θα πρωταγωνιστήσει ως αρχηγός της ομάδας, ενώ η Nicole Kidman έχει υπογράψει ως εκτελεστική παραγωγός. Ο Tom Brady (Hell on Wheels) εκτελεί χρέη showrunner.
Land Man
Ο Billy Bob Thornton, ο οποίος είχε έναν επαναλαμβανόμενο ρόλο στο 1883 Season 1, θα ηγηθεί της δικής του σειράς Sheridan στο Land Man. Αυτή βασίζεται στο δημοφιλές podcast του Texas Monthly Boomtown, το οποίο αφηγούνταν τις ιστορίες της άνθησης του πετρελαίου στο Δυτικό Τέξας. Ο Θόρτον θα υποδυθεί έναν διαχειριστή κρίσεων μιας πετρελαϊκής εταιρείας στη δεκαετία του 1980.
Αυτά είναι χαρμόσυνα νέα. Μέχρι και reminder θα χρειαστούμε.
Spinoff σειρά με τον Collin Farel ερχεται από το HBO Max.
Πω πω τι εχει να γινει 3 Ιουνιου…
Απο τις καλυτερες σειρες που εχω δει ποτε οι 2 πρωτες σεζον.
Δεν ξερω αν υπαρχει ανθρωπος που δεν την εχει δει, αλλα την συνιστω ανεπιφυλακτα.
1883
Τρομερή!!!
Φευγει μονοκοπανιά… Τρομερός Έλιοτ
Έλα εντάξει, πλέον μιλαμε για 100% τέχνη που τυγχάνει να προβάλεται σε οθόνη… απίστευτο trailer, απίστευτη σειρά, απίστευτο χτίσιμο χαρακτήρων. Αν κλείσει όπως φαίνεται να κλείνει, έχει καπαρώσει θέση δίπλα στο wire
Ποιος θα περίμενε ότι θα ξεπεράσει (για μένα σίγουρα) τον προκάτοχό του σε τέτοιο βαθμό… Ίσως ο,τι πιο άρτιο έχει προβληθεί στην τηλεόραση τα τελευταία 10 χρόνια.
Κορυφαία σειρά στον κόσμο αυτή την στιγμή μακράν από την δεύτερη το BCS.
Άρα πάει στις ταινίες.