Περί σειρών γενικά

Σημερα βγαινει το Halo

4 Likes

Δεν είδε κανείς το 5ο επεισόδιο Peaky Blinders να αναπτύξουμε λίγο το πιθανό τέλος της σειράς στο επόμενο; Έχει κι άλλη μία εξαιρετική διασκευή στο RRH που δεν την έχω βρει ακόμα.

2 Likes

ΜΗΝ ΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ Η ΒΑΛΕ ΣΠΟΙΛΕΡΣ

Από το θείο το βλέπετε? Περιμένω να βγει στο netflix

10/06 ρε;
Παίξε μπάλα σε 1080p παραδοσιακά σε pirate torrent
Την άλλη Δευτέρα θα χει βγει κ το τελευταίο

2 Likes

Better Call Saul τον Απρίλιο…Αλλά με εβδομαδιαίο επεισόδιο…Όχι όλη η σεζόν μαζί…!$@#$@#@#$%

@nnnkkk Ποιος είναι “ο θείος” ;;;;

Disney € 9/μήνας ή € 90/έτος
https://www.capital.gr/epixeiriseis/3624319/to-disney-erxetai-stin-ellada-stis-14-iouniou

Θα το δω και θα σου πω . Εχω δει μεχρι το 4ο . Παντως και αυτη η σεζον με αφηνει απολυτα ικανοποιημενο

Αφού πληρώνω ήδη το Netflix, γιατί να τους τα δίνω τσάμπα? :stuck_out_tongue:

Αααα ωραίο είναι αυτό, έχω ψιλοβαρεθεί το binge

Το Pirate Bay δε λένε έτσι? Μπορεί να κάνω και λάθος

το βαζω τωρα αν θες γραψε και θα απαντησω σε καμια ωρα μολις τελειωσει το επ

Επρεπε αυτη η σειρα να ειχε δικο της θεμα

1 Like

Σκέψη πρώτη:

Summary

Θείος κι ανηψιός έχουνε συμμαχία να βγάλουνε από τη μέση φασίστα κι Αμερικάνο. Δε θα αλληλοσκοτωθούν και θα τους βοηθήσει ο τεράστιος Άλφι.

Σκέψη δεύτερη:

Summary

Η προφητεία της θείας Πόλυ, ένας από σας θα πεθάνει, θα βγει αληθινή και θα είναι ο Άρθουρ.

Σκέψη κι απορία μαζί:

Summary

Γιατί στο μπούτσο εμφανίστηκε τώρα στο τέλος κι ενώ αργοπεθαίνει ο Τόμυ, ο γιος του; Διάδοχος;

1 Like

Για 1η σκέψη

Summary

Θα μπορούσε να είναι αυτό το μεγάλο twist ότι θα τα βρουν αλλά δεν το βλέπω. Βλέπω και εγώ συμμαχία αλλά προσωρινή

Για 2η σκεψη

Summary

Σίγουρα θα βγει αληθινή η προφητεία της Πόλυ. Ο Άρθουρ την γλύτωσε πολλές φορές και πάει για redemption πιστεύω θα του δώσουν το happy ending. Πιο πολύ βλέπω Michael από Tommy ή Tommy απ την ασθένεια

Για την απορία

Summary

Σίγουρα για διαδοχή το πάνε ψάχνουμε 2 άτομα ένα για την φωτεινή πλευρά των επιχειρήσεων και ένα για την σκοτεινή. Ο άλλος θα είναι ο Φιν ή καποιο παιδί της οικογένειας ίσως ή και η Ada.

Δικές μου σκέψεις

Summary

Πολύ αργα το πάει μέχρι τώρα λογικά θα γίνει χαμός στο τελευταίο ή δεν θα ολοκληρωθεί πλήρως το story γιατί θα βγει και ταινία ως γνωστόν.

1 Like
Summary

Μου είναι υπερβολικά ύποπτο το πόσο “διαφημίζουν” τον οικογενειακό εμφύλιο μέχρι τώρα. Ε, συνδύασα και το πόσο παρασκηνιακά δουλεύει ο Τόμυ, συν το μότο τους πως πάνω απ όλα η φαμίλια. Και η επίσκεψη Τόμυ στην αρραβωνιάρα του Μάικλ, κάτι άλλο μου έκανε. Δεν ξέρω, βασίζω πολλά στον Άλφι το αλάνι που χάθηκε έπειτα από την αρχή.

Θα έχει και διάρκεια ταινίας το τελευταίο επεισόδιο, οπότε θα χε πολύ ψωμί.

1 Like

εχω δει μεχρι 4ο εγω,δε θα ελεγα οτι ειμαι ευχαριστημενος

Σε χαλάει η πλοκή;

νομιζω οτι τα 2,5 χρονια αποχης επαιξαν ρολο.η αρρωστια της κορης πηρε πολυ χρονο κ δεν εχει φουντωσει και κατι ακομα κ εχουμε μονο 2 επεισοδια.να δουμε…

1 Like

Bλέπω -1 επεισόδιο έμεινε- το Voir στο Netflix σε παραγωγή Fincher… ουσιαστικά είναι σαν 15λεπτα-20λεπτα essays κάποιων ανθρώπων του χώρου, για τον κινηματογράφο γενικότερα και κάποιες θεματικές αυτού.

6 επεισόδια είναι αλλά παρά την μικρή τους διάρκεια, κάνουν εξαιρετικές και εις βάθος αναλύσεις σε διάφορα θέματα όπως πχ αυτό της θελκτικότητας προς τον θεατή ‘‘αρνητικών’’ πρωταγωνιστών όπως οι gangsters του κλασσικού Hollywood, τον συστημικό ρατσισμό του Αμερικάνικου σινεμά, την έννοια της εκδίκησης όπως την αντιλαμβάνεται ο θεατής μιας revenge movie όπως το Sympathy for Lady Vengeance ή το τι σήμαινε το Jaws για τα παιδιά του 1975 σε αντιδιαστολή με την Αμερική τότε, μεταξύ άλλων…

εξαιρετική σειρά, βλέπεται σφηνάκι, προτείνω ανεπιφύλακτα σε κάθε κινηματογραφόφιλο…

3 Likes

Τέλειωσα πρώτη σεζόν Punisher. Υπεράνω προσδοκιών, είδα όλα όσα περίμενα σε υπερθετικό βαθμό, top λέμε!

5 Likes

Σταματα εκεί. Μην προχωρήσεις άλλο. Είδα τη μισή δεύτερη και κουράστηκα αρκετά. Οχι ότι είναι κακή αλλα κουράζει λίγο.

2 Likes

Εγω παντως βλεπω twin peaks…Εχω δει ηδη ολοκληρο τον 1ο κυκλο και 6 επεισοδια απο τον 2ο…

4 Likes

Πάει και η 2η αγαπημένη αιματηρή σειρά εποχής. Το The Last Kingdom έφυγε με πολύ ψηλά το κεφάλι, ενώ πρόσφερε και μερικά πολύ ενδιαφέροντα ιστορικά γεγονότα. Έστω και με κάποιες αλλαγές.

2 Likes