Περί σειρών γενικά

Αν ήσουν Αμερικανός και είχες 5 χιλιάρικα μισθό, μάλλον πάλι θα δυσκολευόσουν πολύ :stuck_out_tongue:

3 Likes

Ένα επεισόδιο ακόμα και τελείωσαν και οι Peaky Blinders . Το 5ο επεισόδιο σε αφήνει με πολύ σκέψη για το τι θα γίνει και πολύ συνωμοσία. Θεωρώ οτι η 6η σεζόν και δράση έχει και πλοκή και εναν Arthur να γίνεται λιώμα σε κάθε επεισόδιο :stuck_out_tongue:

Δε σε έχω κάνει mute για τόσα, κρίμα είναι αν κάνεις spoiler για το Peaky Blinders ρε :stuck_out_tongue:

1 Like

Τρομερο σποιλ το πιωμα του Arthur . Κατσε και δες το μην περιμενεις το netflix

Ναι αλλά τώρα ξέρω ότι δε θα πεθάνει στον κύκλο

Παψε και δες το :stuck_out_tongue:

Αν εννοει μηνιατικο, που μαλλον μηνιατικο εννοει, τοτε η απαντηση μου ειναι ΤΙ ΛΕΣ ΜΩΡΕ ΚΙ ΕΣΥ

Σου φτάνουν $60k στην Αμερική? Περίεργο μου φαίνεται

Ποσα πηγαινουν στους φορους; Γιατι αν εχεις 5κ στην Νεα Υορκη για παραδειγμα εισαι πολυ καλα

Δεκτο, απο την αλλη και εγω με τα 500 και ο αμερικανος με τα 5000 ιδια συνδρομη πληρωνουμε στο νετφλιξ η το ΗΒΟ οποτε ακομα και αν τα αλλα εξοδα ειναι πολυ πιο μεγαλα η συνδρομες ειναι μικροτερο ποσοστο επι των συνολικων εξοδων του νοικοκυριου.

1 Like

Ο Ερντογαν μας εχει σωσει να ξερετε… :sunglasses: :rofl:

Μολις τελειωσα το ep7 απο s4 Ozark! Ενα σχολιο θελω μονο να κανω…μπορει να μην παρακολουθω ολες τις σειρες που παιζουν, επειδη εχω δει ομως αρκετες, η ερμηνεια που δινει η Garner ειναι απο τις καλυτερες ever. Η κοπελα ειναι πραγματικα ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ.

5 Likes

Καταπληκτικη ειναι επισης και στο Inventing Anna,ισως η καλυτερη νεα ανερχομενη ηθοποιος αυτη την στιγμη.

1 Like

Καθ’ολη τη διαρκεια της σειρας ειναι εξαιρετικη αλλα αφορμη για να ποσταρω μου εδωσαν οι τελευταιες σκηνες του τελευταιου μεχρι στιγμης επεισοδιου στις οποιες ειναι καθηλωτικη. Ειχα πολυ καιρο να ενθουσιαστω τοσο με καποιον τηλεοπτικο χαρακτηρα.
Επισης καποια στιγμη ειχα γραψει οτι Ozark<BrBad αλλα εκει που κερδιζει κατα κρατος το Ozark ειναι στους γυναικειους χαρακτηρες. Ειναι ολοι απιστευτα καλογραμμενοι ενω ολες οι ηθοποιοι δινουν τα ρεστα τους!

Αυτό το κορίτσι έχει μια vintage γοητεία βγαλμένη από τα 40ς - 50ς του Χόλυγουντ. Παρόλο που δεν τη βοηθάει για τέτοιους ρόλους το ύψος της, μπορεί άνετα να υποστηρίξει (και) υποκριτικά μια φεμ φατάλ.
Μεγάλη αδυναμία.

2 Likes

hype me up για Atlanta, έφαγα 2 σεζόν Euphoria στη μάπα γιατί δεν είχα λόγο στο ποια θα ήταν η σειρά που θα βλέπαμε αυτό το καιρό, τώρα όμως που έχω ψήφισα Atlanta -για κανένα άλλο λόγο παρά του ότι μου άρεσε η αισθητική της όταν είδα μερικές φωτογραφίες και ένα trailer της πρώτης σεζόν + συμπαθώ τον Glover αρκετά-

οπότε hype me up please…

Το τελευταίο επεισόδιο τών Peaky Blinders θα είναι σαν ταινία :sunglasses:

Μάλιστα, μάλιστα.

5 Likes

Βάστα, είναι το επόμενο μετά από το σημερινό Peaky Blinders. Ρε, το Γιουφόρια είναι μια χαρά γι’ αυτό που είναι με τη σκηνοθεσία να είναι το μεγάλο της ατού.

μια χαρά ήταν για αυτό που ήταν ναι, εγώ δεν τη πάλεψα με αυτό που ήταν :stuck_out_tongue:
Peaky τα άφησα πλην του πρώτου να βγουν για να κάνω ένα καλό binge το άλλο σκ μάλλον, με περισσότερη O’Hara’s irish Stout :wink:

1 Like