Ωραίο το The Pharmacist στο Netflix, δένει ωραία με το Dopesick
Ξεκίνησα το ισλανδικό The Minister, φαίνεται υποσχόμενο και ταιριάζει με το ταξίδι στην Ισλανδία από το οποίο γύρισα χθες
Ωραίο το The Pharmacist στο Netflix, δένει ωραία με το Dopesick
Ξεκίνησα το ισλανδικό The Minister, φαίνεται υποσχόμενο και ταιριάζει με το ταξίδι στην Ισλανδία από το οποίο γύρισα χθες
Είδε κανένας το peaky???
Not yet.
Αντάξιο των προσδοκιών, με μίνι ανατροπή και προφανώς πάσα για την ταινία.
2 πράγματα κρατάω:
-Θα μας πυροβολούσες σαν τα σκυλιά;
-Δεν σκοτώνω σκυλιά, σκοτώνω γαμημένους φασίστες
(Άρθουρ Σέλμπι)
Αντάξιο των προσδοκιων δεν λες τίποτα. Νομίζω έκλεισε με το κατάλληλο τρόπο .
BY ORDER OF PEAKY BLINDERS .
Πολύ καλό κλείσιμο θα πω και εγώ. Δεν με τρέλανε όσο ήθελα αυτή η σαιζόν αλλά παραμένει σε υψηλά στάνταρ
Πάμε ντουγρου για ταινία δηλαδή ε?θα το βάλω κ εγώ σύντομα.
Εγω παντως εχω λιωσει με το Top Boy.
Εαν γουσταρετε φαση με μαφιες στο Λονδινο, γκετο, trve σλανγκ …κλπ τοτε δειτε αφοβα.
Πολυ δυνατοι χαρακτηρες και ανατροπες.
Ξανά για 5η φορά. Πάντα μου φτιαχτεί την διάθεση το συγκεκριμένο.
δες αυτα που σου ειχα πει μωρε!
και Unbreakable Kimmy Schmidt
Βλέπω όσο μπορώ. Το Brooklyn nine nine είναι μια σταθερά δεν επηρεάζει τα άλλα που βλέπω
Έχω δει 3,5 σαιζόν αλλά το έχω αφήσει εδώ και μερικές βδομάδες καλά που μου το θύμησες
Α πρεπει να τελειωσω ΚΑΙ αυτο, και το υπερεπος Schitt’s Creek που εχω μια σεζον ακομα, αλλα και το The Good Place που ειναι ακομα ενα υπερεπος. Πολλα επη μαζευτηκαν.
Και θενκς και σε σενα γιατι θυμηθηκα οτι δεν εχω δει ακομα την τελευταια σεζον, πρεπει να παιξει ενα τρελο binge… Το εβλεπα σταθερα καθε βδομαδα επι χρονια οταν εβγαινε νεο επεισοδιο, και για καποιον λογο την τελευταια σεζον την εχω αφησει τωρα μισο χρονο ποσο εχει που βγηκε…
Συνεχίστε…
Ξεφτίλισα την 1η σεζόν του Ατλάντα. Οκ, είναι σφηνάκια αλλά δε μπορούσα να το αφήσω κιόλας. Το παληκάρι έχει ταλέντο, τι να λέμε. Έχει τις αναφορές του στο Community, λογικό, κράζει και σατυρίζει μαύρη κουλτούρα, υπαρξιακά, ρατσισμό χωρίς υβρεολόγιο, αν εξαιρέσεις το νίγκα που πάει σύννεφο.
Τα λες κι αυτοτελή τα επεισόδια, υπάρχει η κεντρική θεματική βέβαια, είναι λίγο διδακτικά χωρίς να το παρακάνει, υπέροχοι διάλογοι όπου τα προφανή γίνονται αστεία και μια διακριτική ατμόσφαιρα εγγλέζικου χιούμορ βρήκα.
Πάω εύκολα για 2η σεζόν κι αν το έπιανα τώρα για πρώτη φορά, θα ξεκινούσα εύκολα από το 7ο επεισόδιο, που είναι “διαφορετικό”, έχει λίγο από το stand up του Dave Chappelle, δεν επηρρεάζει τη ροή της σειράς και κυρίως τα λέει πολύ ωραία σε 20+ λεπτά.
Word.-
Το λες και ψιλο-αριστούργημα
Η σειρα ειναι τρομερη ρε - επαθα τη πλακα μου.
Απλα εκανα μλκια και ειδα τη νεα σεζον πριν τη παλια, γιατι ετσι μου τα πεταξε το νετφλι.
Οχι οτι με χαλασε, γτ παλι το λατρεψα κ εχω να δω πρικουελ τωρα.
Για οσους θελουν να τη πιασουν, ξεκινηστε με το Top Boy Summerhouse, που ειναι οι 2 πρωτες σεζον του Channel 4, και μετα ειναι το Top Boy παραγωγης Νετφλι που ειναι αλλες 2.
και εγώ το ίδιο έπαθα γμτ