Περί σειρών γενικά

+100

κατά τα άλλα, το σενάριο λες και το γράφουν μεθυσμένοι. Αν αναφερω ποσα sub plots ανοιγουν και μετα τα ξεχνάνε, θα μου παρει μέρες. Ειπα να το αφησω για αυτο τον λογο, αλλα με τα τοσα υπερβολικα που γινονται, ειμαι σε φάση “να δω που θα το πανε”

Απορια - ειμαι στην αρχη του 3ου κυκλου

SPOILER

κατάλαβες γιατι η μανα της έγινε σατανίστρια ; Μοιάζει να έγινε, απο καπριτσιο ή κατα τύχη. Ακόμα και αυτή η σούπα που της βάλανε, δεν καταλαβαινω τι ειναι. Σαν να θελανε να το μπλέξουνε και δεν ξέρουν πως.

1 Like

λολ προφανώς και όχι, μα δεν εξηγείται τίποτα, μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε.

Εγώ υποθέτω ότι κάτι σε disorder έχει-ίσως την κάνει diagnosed μετά η κόρη της, ποιος ξέρει- σε συνδυασμό με troubled childhood κλπ και οδηγείται εκεί που οδηγείται. Μακάρι να μας δείξουν φλασμπακς ξέρω γω κάποια στιγμή που να εμβαθύνουν και άλλο στο χαρακτήρα της. Αυτή η σούπα πρέπει να είναι κάτι σε youth serum. έτσι λέει το ρέντιτ τουλάχιστον :stuck_out_tongue:

Κατά τα άλλα, νταξ, βρωμάει λίγο λοστ η όλη φάση, ελπίζω όχι, θα δούμε.

1 Like

Εξαιρετικη η τελευταια σεζον του Better Call Saul, ισως η καλυτερη απ’ολες.

9 Likes

Ξανάεβαλα the crown το είχα αφήσει στην αρχή της 5ης επειδή δεν μου πολυάρεζε το καστ που άλλαξε σε σχέση με τις πρώτες σεζόν.
Η κοπέλα τελικά που παίζει την Νταιάνα παρα πολύ καλή.
Η ιστορία αρκετά ενδιαφέρουσα και με κρατάει στο να συνεχίσω…

1 Like

Πριν 6-7 χρονια θα χοροπηδουσα απο την χαρα μου που κατι που αγαπω τοσο πολυ θα γινόταν μεταφορά. Πλεον μου ειναι αδιάφορο.

1 Like

Παίζει μεγάλη μπάλα, και πάλι, ο Κόλιν Φάρελ στο The Penguin και προφανώς δεν έχει να κάνει με την μεταμφίεση. Ήταν πολλές οι φορές που “τον έβλεπα” με την κανονική του φάτσα και ήταν απολαυστικός ο καργιόλης.

Πολλά υποσχόμενη η σειρά από το πρώτο επεισόδιο. Δεν βρίσκω κανένα λόγο να στραβώσει στην πορεία. Το αντίθετο.

7 Likes

AppleTV+ :white_check_mark:
Cate Blanchett :white_check_mark:
Alfonso Cuaron :white_check_mark:
Kevin Kline :white_check_mark:
Mini Series :white_check_mark:
Massive Attack - Teardrop :white_check_mark:

5 Likes

Οσοι δεν εχετε παιξει τα παιχνιδια προσεξτε μην φατε σποιλερς

4 Likes

Ωραίο όντως το Penguin, έχει στρώσει καλό δρόμο για μια ενδιαφέρουσα ιστορία

Κόλιν Φάρελ απολαυστικός

Νταξει μόνο 2 χρόνια τους πήρε για μια σεζόν :smiling_face_with_tear:

Με έχει κουράσει όλο αυτό σε σημείο να μην ψήνομαι να ξαναδώ σειρά που εξελίσσεται

Το Penguin ήταν πραγματικά πολύ καλό 1ο επεισόδιο. Τρομερό σεταρισμα , με ένα τεταρτακι ακόμα την έκανες και μια καλή ολοκληρωμένη ταινία, είχε τα πάντα

1 Like

Η αλήθεια είναι ότι όλο και γίνονται πιο μεγάλα τα κενά μεταξύ σεζόν σε μη κωμικές σειρές.

Κάποτε βλέπαμε Lost που τουλάχιστον τεχνικά ήταν πολύ μπροστά από οτιδήποτε στην εποχή του, και είχε 20-22 επεισόδια τη χρονιά.

Όχι και τόσο παλιά βλέπαμε δέκα επεισόδια Game of Thrones κάθε χρόνο.

Πλέον ακόμα και λιγότερο απαιτητικές από άποψη εφέ σειρές (βλ. Severance) θέλουν τρία χρόνια μεταξύ σεζόν.

Αλλά κι εγώ πιστεύω πλέον ότι μόνο αν καίγεσαι να δεις κάτι, αξίζει να επενδύσεις σε ongoing, αλλιώς υπάρχουν πολλές σειρές που έχουν ολοκληρωθεί και αξίζουν.

2 Likes

Το θεμα ειναι οτι αμα κανουν 2 χρονια κενο αναμεσα στις σαιζον εγω προσωπικα εχω ξεχασει τι γινεται και βαριεμαι ελεεινα να κατσω να ξαναδω την σαιζον για να κανω catch up. Δεν παιζει να ειμαι ο μονος, δεν καταλαβαινω πως δεν το βλεπουν σαν προβλημα που τους κοστιζει viewers αυτο.

7 Likes

Παιδια, επειδη το apple TV μου ζητάει 20 ευρώ και επειδή είχε καλές κριτικές

γνώμη για Poker Face ?

image

Μέτριο. Παλιάς κοπής μυστερι-κραιμ με αυτοτελή επεισόδια και μία πολύ χαλαρή ιστορία να τρέχει από πίσω. Κάτι σαν τον Κολόμπο. Το ξεκίνησα και μετά το ξέχασα. Είναι οκ αλλά δε χάνεις και τίποτα

2 Likes

Φτιαγμένο από Rian Johnson, άρα χωρίς να το δω στοιχηματίζω ότι θα είναι ακόμα μια κουτοπόνηρη ιστορία, την οποία ο δημιουργός της θα θεωρεί πανέξυπνη. Όπως όλες του οι ταινίες δηλαδή.

Το Apple TV μετράει όμως. Έχω πολύ πράγμα να αναφέρω εδώ μέσα, τώρα τελευταία έχω δει κάποιες πολύ καλές limited series.

Νομιζω αυτη τη στιγμη ειναι το πιο value-for-money. Αλλα εχει και πολλη πλαστικουρα μεσα.

1 Like

Καλό, αλλά για εμένα top5

Alejandro
Applause
Bad Romance
LoveGame
Just Dance

6 Likes

Ας ρίξω τον οβολό μου με δύο σειρές που τελείωσα προσφατα

Ο δικτάτορας της καρδιάς μας εδώ τα καταφέρνει πάρα πολύ καλά σε μια δραματική, βασισμένη σε αληθινή ιστορία Ισραηλινού κατασκόπου της περιόδου πριν τον πόλεμο των έξι ημερών, mini σειρά 6 επεισοδίων. Εξαιρετική

Ινδική σειρά 16 επεισοδίων, μπατσονια, καρτέλ, θρησκείες, πολιτική, ψεκ μεταφυσική, μυστήριο.Την είδα σε πολύ λίγες μέρες αφού μου κράταγε το ενδιαφέρον αμείωτο σε όλη τη διάρκεια. Κάποιες πολύ δυνατές ερμηνείες, πολύ καλή ροή, ενδιαφέροντα τα ψυχογραφηματα των πρωταγωνιστών, παρά τα οποια μειονεκτηματα θα τη χαρακτήριζα πολύ καλή.

5 Likes
7 Likes

Νταξ το The Bear ειναι απο τις πιο καλογραμμενες σειρες που εχω δει .-
Οι διαλογοι του ειναι τοσο καθημερινοι και αληθινοι, που σε συνδιασμο με τις εξαιρετικες ερμηνειες και την απιστευτη σκηνοθεσια, το απογειωνουν εντελως.
ΟΚ μπορει η σεζον να μη προχωρησε την ιστορια παρα πολυ, αλλα μας εδωσε καποια απο τα καλυτερα επεισοδια της σειρας (πχ Ice Chips, Napkins).

6 Likes