πραγματικά και γω δεν καταλαβαίνω την γενικότερη γκρίνια για τη τρίτη σεζόν. Δεν είναι σειρά μαγειρικής, είναι σειρά χαρακτήρων, και οι χαρακτήρες χτίζονται μέσω backstory, διαλόγων και interactions.
άριστα δέκα
πραγματικά και γω δεν καταλαβαίνω την γενικότερη γκρίνια για τη τρίτη σεζόν. Δεν είναι σειρά μαγειρικής, είναι σειρά χαρακτήρων, και οι χαρακτήρες χτίζονται μέσω backstory, διαλόγων και interactions.
άριστα δέκα
Λεπον - φρεσκο πραμα
Nobody Wants This - Netflix, streaming now
εκανα κλικ για την Βερονικα Μαρς (if you know, you know), έκατσα για το Gilmore Girls meets Fleabag feeling.
Αν υπάρχει καμια ευαισθητη ψυχη στο φορουμ (και δεν ειστε ολοι βικινγκ που πινετε μονο αιμα), ειναι απο τα πολυ καλα πραματα που εχει βαλει το καναλι που μισουμε να πληρωνουμε.
Παει ταπα και θα παει και Β σηζον
ο σωστός αντιβικινγκ θα μίλαγε για Seth Coen και όχι Veronica Mars.
(είναι στη λίστα, τελειώνουμε το ηδη-μακελεμενο Kaos)
αν σου πω οτι ηθελα να σε ταγκαρω, τι θα πεις ; Αν δεν σου αρεσει, θα σοκαριστω
Το ειδα πριν κανα 2 βδομαδες τρελο binge επειδη το εβλεπε η forever one δηλαδη.
Ενταξει ωραια σειρα δεν λεω, δεν μπορω να πω οτι τρελαθηκα κιολας. Εχω δει και αρκετες σειρες που το jewish element ειναι στο προσκηνιο, και με μια καπως ας πουμε αντανακλαστικη αντιδραση σε θρησκευτικες μαλακιες μου χαλαει λιγο τα υπολοιπα στοιχεια της υποθεσης. Ισως να φταιει και το οτι ολες οι σειρες που εχουν μεσα judaism το παρουσιαζουν ως την Ανωτατη Θρησκεια σε κοινωνικο και πολιτισμικο επιπεδο, και εκνευριζομαι λιγακι. Δεν θελω να κανω σποιλερς οποτε δεν λεω τιποτα για το τελος της σειρας ή και για οτιδηποτε αλλο δηλαδη, απλα ας πουμε οτι γενικα καλα πηγε το πραγμα οσον αφορα την εξελιξη απο το πρωτο εως το τελευταιο επεισοδιο.
Κατα τα αλλα feel good σειρα, που εγκρινω παρα πολυ, και παιζει και η Kristen Bell αλλα κι ενα σωρο αλλοι συμπαθεστατες παρουσιες. Χρωσταω post με μερικες σειρες που εχω δει μαζεμενες και καποιες ηταν πολυ καλες, ενω αλλες εξαιρετικες.
Ας αναφερω πολυ συντομα οτι το Bad Monkey ηταν φανταστικο και με γαματο χιουμορ. Δεν εμπιστευομαι οποιον δεν γελασει με τις ατακες του Βινς Βον (και των υπολοιπων δηλαδη) σε αυτην την σειρα. Γινονται και καποια ακραια σκηνικα, που αγγιζουν τον σουρρεαλισμο, αλλα με την καλη εννοια.
δε μας προειδοποιησες για την πλαστική μούρη της Κριστεναρας της καρδιάς μας και το ακλόνητό της κούτελο.
Γεράστε ρε, δεν πειράζει
δεν σας προειδοποιησα, γιατι αυτα που λες δεν υπαρχουν - η κριστεν ειναι αγεραστη, σαν την Γκαλαντριελ και την Πεγκυ Ζηνα
Ερωτηση ξεχασμενη σε ντουλαπα ξεχασμενου αρχοντικου σε ξεχασμενη επαρχιωτικη κωμοπολη.
Το supernatural λεει για αμερικανοκοζιλα?
κατο τα κατο…
ειναι καποιες σειρες (σαν αυτη) που αν τις δεις μεσημερι στο Star φαγωμενος ειναι για 10/10 αλλα οποιαδηποτε αλλη ωρα, πεφτουν στο 5/10.
Εχει πλακα, ειναι ανεγκεφαλο εντελως, εκανε παραλογα πολλες σηζονς, αλλα οπως ολα αυτα, δεν παιρνει καθολου τον εαυτο του στα σοβαρα, και τελικα, το παιρνει η μπαλα.
Αν καποιος το βλεπει στα σοβαρα και ξεπερασει πχ τις 3 σεζον, νομιζω οτι θελει καποιου ειδους βοηθεια
Εχει ιστορια που εξελισσεται η ειναι αυτοτελη επεισοδια;
60% filler 40% on going story… Οπως ηταν ολες οι σειρες τοτε δηλαδη…
Τελος θα σου πω οτι ο δημιουργος της ειναι ο δημιουργος του the boys τι αλλο θελεις δηλαδη για να ξεκινησεις??
@montecristo Οι τυποι τι να παρουν σοβαρα? το αμαξι τους το λεγαν metallicar…
ξεκινησα εγω στην πανδημια να κάνω μαραθώνιο την σειρά, πίστευα οτι θα μου βγάλει την συγκίνηση των xfiles αλλά καμια σχέση εντελώς.
είχε κάποια σχετικά καλά επεισόδια αλλά σαν σύνολο δεν με γέμιζε όσο είδα.
έβγαλα και τον 3ο κύκλο και σταμάτησα γιατί δεν την πάλευα.
Λατρεμένη σειρά μιας άλλης εποχής. Οι 5 σεζόν (που ήταν και το σχέδιο του Kripke) βλέπονται νεράκι και αξίζουν χιλιά τα κατό.
Μετά οκ, το κόβεις αν θες γιατί κάπου ξεχειλώνει, αν με ρωτάς δεν σταμάτησε να γαμάει ποτέ, απλά έχει μεγάλες περιόδους κοιλιάς απ’ την 6η και μετά.