Είναι λίγο γάμα τα το 1ο επεισόδιο και όχι από καλλιτεχνικής άποψης. Θα έχει ζουμί λογικά στα επόμενα 4:
Cobra Cai s06:
Θα παρω την ασιστ απο αδερφο @QuintomScenario να μιλησω και εγω για το cobra kai. Νομιζω πως η πτώση της ποιότητας ειναι εμφανής αν θέλουμε να ειμαστε αντικειμενικοι αλλά εγω εξακολουθώ να περνάω τέλεια. Η παρανοια του τελευταίου επεισοδίου ήταν σκετη απόλαυση. Μονο τα μπρος πίσω και μερικοι ανούσιοι επαναλαμβανομενοι καβγαδες μεταξυ χαρακτηρων με κουράζει λιγο.
Squid Game S02:
Σε κραταει απ την αρχη μεχρι το τέλος και σε παίζει στα δάχτυλα. Δεν γινεται να μην προβληματηστεις με τα ηθικα διλήμματα που παρουσιάζει (και που ευτυχώς κανει φοκους σε αυτα και οχι στα παιχνίδια), η σκηνοθεσια και οι ερμηνείες τρομερές ξανα και οι νεοι χαρακτηρες εχουν κατι να δώσουν (εκτος απ την βλαμμενη που μιλούσε με τα πνεύματα που ηταν απλα ανυπόφορη). Δεν σόκαρε οσο η πρώτη αλλα εντάξει ρε στεις αυτο ήταν και πολυ δυσκολο να γίνει ετσι κ αλλιως.
Μαεστρο S03 ή οτι ηταν αυτό:
Ανούσιο πράγμα τελείως δεν μου έδωσε τίποτα. Αντε λιγο η κατάληξη της Σοφίας ειχε ψωμι…
Θέλουμε ;
My two cents. Σε κρατάει όντως σε ένταση, αχρείαστο και κακό το τελευταίο επεισόδιο.
Ειναι η ευγενική απάντηση στην ερώτηση “πως το βλεπεις αυτο αφου ειναι χαλια;”
Auto akrivos.
Episis, Games > otidipote allo ginetai
Προσοχη μην σποιλεριαστειτε!
Μου λείπει πολλές φορές αυτό το παλαιότερο state of mind/όπως θέλει να το πει κανείς (ή είμαι απλά πολύ γέρος), που άνοιγα tv → έπιανα μια σειρά από τη μέση, τυχαία (επειδή απλά παιζόταν εκείνη τη στιγμή) και την έβλεπα περιστασιακά αν είχα όρεξη -με τα κενά μου στο ενδιάμεσο και τα όλα μου, εκείνες τις προ/mid internet εποχές πριν αυτή η κουλτούρα των σειρών (και η ανάλογη προσήλωση σε αυτές) γίνει η σημερινή νόρμα του κάθε τηλεορασόπληκτου σειρά-κια.
Τεσπά, my point → χάζευα χτες το Day of the Jackal στον Alpha και σκάλωσα άσχημα, έριξα και έναν 5λεπτο -10λεπτο ύπνο σε μια φάση γιατί ήταν αργά (22.00 και μετά έχω ήδη αρχίσει να γλαρώνω άσχημα) ξύπνησα καπάκια, συνέχισα να το χαζεύω (ενώ παράλληλα χαρχάλευα και μαστόρευα διάφορα στο σπίτι) και πέρασα και γαμώ.
Πιθανότατα καίω μια εν δυνάμει καλή κατασκοπευτική σειρά αγωνίας, αλλά θα το πάω έτσι for the sake of it, για να δω αν στο καταφέρω στο τέλος να αντισταθώ στο OCD μου να την παρακολουθήσω ξανά από την αρχή, ολόκληρη και με πλήρες focus (όπως κατά 99% δυστυχώς/ευτυχώς κάνω σε οτιδήποτε βλέπω σε οθόνες).
κουρασελ λιγο με την ποιηση ο Ιρλανδος (μηδεν development δηλαδη). 2 επεισοδια βεβαια μου μεινανε.
ειναι και αυτο (καθολου κλικ μπεϊτ ο τσαρλι…)
Το εχω παρατήσει στην 2 δεν με ειχε τρελανει… το βλεπει κανεις;
εγω, αλλα δεν θυμαμαι τωρα αν εχω δει την τριτη σεζον
το μινι φλασμπακ αρκ με τον Jake Johnson (δε θυμαμαι ποια σεζον ομως), ηταν ομως απο τα ομορφοτερα πραγματα που εχω δει στην τιβι
Μέτρια (και) η δεύτερη πεντάδα της S06 του CK, αλλά το τελευταίο (10ο) ήταν ωδή στο χάος και από τα καλύτερα επεισόδια της σειράς ανεξαρτήτως σεζόν.
Η S02 του squid game καλή ήταν, κατώτερη της πρώτης λόγω αναμασηματων, αλλά την είδα πολύ ευχάριστα. Μου την έσπασε που τελείωσε λίγο απότομα, ελπίζω να μην κάνουν πάλι 3 χρόνια
Κατόπιν σχολίου του @QuintomScenario , ξαναέπιασα το
A Good Girl’s Guide to Murder, στο netflix
το άρχισα για την φάτσα της emma myers (η κολλητή της Wednesday) και το συνέχισα γιατι θα έβλεπα όποια σειρά μυστηρίου στην αγγλική/αμερικανικη επαρχία.
Φαντάζει χαζούλι, αλλά γκαζώνει μετά. Strong Veronica Mars vibes. Χαλαρό και ωραίο.
Πήρε και δεύτερη σήζον. Να το δειτε αν ειστε φιλοι της φάσεως
Αγγλικό who done it για μενα ειναι ενα ωραίο απόγευμα (ειδικά αν βρέχει κιολας). Anyway μια χαρα σειρα ειναι να κάτσεις μια μερα να χαλαρώσεις και να την δεις.
Υγ Emma Myers
Και ξεκίνησε πολύ καλά.