Περί σειρών γενικά

Λοιπον βρηκα σειρα για όταν ειμαι λιώμα, στο netflix

the Rookie

image

comfort food, nathan fillion φυσικα, και αυτοτελή επεισόδια

την βλεπει κανενας ; κρατάει με τις σεζόν ; μου λειπει ο Castle ομολογώ.

11 years ago today, “True Detective” was premiered with its existential dread and unrelenting pursuit of truth.

14 Likes

Μυθικη η πρωτη σεζον.
Rust Cohle μεσα στο τοπ 3 αγαπημενων χαρακτηρων ανεξαρτητως μεσου. Απο βιβλια ταινιες, γκεημς, σειρες, φιλους :stuck_out_tongue: οτιδηποτε

3 Likes

:joy:

Hot Take: ΟΛΕΣ ανεξαιρετως οι σεζον ειναι καταπληκτικες. Απλα η πρωτη ειναι η καλυτερη.

2 Likes

Και εγω μαζι σου. Με ολες περασα καλα. Απλα η πρωτη ειναι τοπ γενικα για σειρα

Είδατε και την τελευταία? Δεν με έχει ψήσει.

Επίσης, αν και καλές οι 2 κ 3, μόνο την πρώτη έχω δει κανά τεσσάρι-πέντε φορές. Είναι περίοδοι που νιώθω πως θέλω αυτή την ατμόσφαιρα στη ζωή μου. :stuck_out_tongue:

3 Likes

Αν δεις την τελευταία σεζόν κράτα μικρό καλάθι. Ενώ ξεκινά δυνατά στην συνέχεια απογοητεύει. Και είναι στο στιλ που προωθείται πολύ τα τελευταία χρόνια: man bad or useless , woman good and awesome.

2 Likes

η 4η σεζόν , όπως όλες του true detective franchise , έχει πολύ ωραία ατμόσφαιρα και φωτογραφία αλλά δεν με κράτησαν καθόλου οι χαρακτήρες και το σενάριο έδωσε περισσότερο χώρο στο supernatural απ’ ότι θα ήθελα και δεν το είχε ξανακάνει η σειρά αυτό

Δεν κατάφερα να ταυτιστώ με χαρακτήρες ούτε να τους συμπαθήσω

Σε αντίθεση με τις υπόλοιπες 3 που τις θεωρώ όλες πολύ καλές σεζόν

1 Like

image

Εγραψα και στo τoπικ με τα καλυτερα τoυ 24 πως εχω μεινει πoλυ πισω στις σειρες oπoτε ξεκινησα εναν ατυπo μαραθωνιo να καλυψω oτι μπoρω πριν μπει για τα καλα τo 25. To Shrinking ηταν τo πρωτo και πραγματικα τo απoλαυσα (τελειωσα 2 σαιζoν σε κατι παραπανω απo 24 ωρες). Ωραιo αναλαφρo καλιφoρνεζικo setting, ενδιαφερoυσα πλoκη, συμπαθητικoι χαρακτηρες και ωραιες ερμηνειες με τoν πoλυαγαπημενo μoυ Φoρντ να δινει ρεστα παιζoντας εναν ρoλo πoυ σιγoυρα τoυ αρεσε και τoυ ταιριαξε πoλυ αυτoν τoυ γερoπαραξενoυ γκρινιαρη δλδ :stuck_out_tongue:. Συνεχεια με Sceleton Crew :crossed_fingers:

3 Likes

Ti analafro, plantaksame sto klama se kathe epeisodio :")

1 Like

Για τo setting στην ηλιoλoυστη Καλιφoρνια λεω ρε. Η σειρα γενικα καταπιανεται με βαριες θεματoλoγιες ειναι η αληθεια αλλα δεν με πιανει ψυχoπλακωμα βλεπoντας τo κατι πoυ επισης ειναι μεγαλo συν για μενα.

2 Likes

Δεν ξέρω αν είχε αναφερθεί παλιότερα, αλλά τώρα ξεκίνησα το παρακάτω και έχει ένα ενδιαφέρον. Εντάξει 1 σεζόν είναι, αλλά θα βγει και 2η φέτος:

1 Like

το ειχαμε αποθεωσει, 3450 ποστ πιο πριν. :slight_smile:

εγω συνεχιζω το ανελπιστα καλό (και ανεβαίνει) the rookie - αν ψαχνετε καλη, χαλαρη τηλεοραση, εδω ειστε.

Αν ειστε μονο φασαιοι Lynch και Eggers, ίσως όχι.

Βγηκε το πρωτο επεισοδιο Severance S2 χθες, και ξεκινησαμε ηδη με mindfuck οπως αυτο που βιωναμε με καθε επεισοδιο της 1ης σεζον. Δεν ξερω ποιος πρεπει να το ακουσει εκει εξω, αλλα μιλαμε για μια απο τις πιο ξεχωριστες, πρωτοποριακες, και ποιοτικες σειρες των τελευταιων 10 χρονων και βαλε.

Ο Ben Stiller εχει σκηνοθετησει 5 απο τα 10 επεισοδια της 2ης σεζον, και προς το παρον κανει παπαδες. Απιστευτο το οτι επρεπε να περιμενουμε 3 χρονια για αυτο το επος. Και ελπιζω η τριτη σεζον να επααληθευτει και να αρχισει παραγωγη αμεσα.

Εγινε κι αυτη η ΟΜΟΡΦΙΑ πριν 4 μερες, κι εγω δεν πηρα πρεφα. Ειχα γυρισει κι απο δουλεια νωρις νωρις, θα μπορουσα να ειχα παει και να το δω :sob:

5 Likes

ενω μου αρέσουν σειρές τύπου slow horses, με αυτό δεν μπορώ να την παλέψω ρε παιδιά…
αλλάζει καθόλου στην δεύτερη σεζόν? μιλάμε ρίχνω κάτι υπνους…

πέρα απο αυτό, το severance νομίζω οτι είναι η πιο αναμενόμενη για εμένα φέτος, μακάρι να είναι όπως η πρώτη σεζόν.

βλέπω ταυτόχρονα και δευτερη silo που μπορώ να πω μέτρια φάση μέχρι τώρα αλλα περιμένω κάπου στα μισά να δω πως θα εξελιχθεί. η πρώτη σεζόν ηταν αριστη!