Το διάβασα και ξενέρωσα τη ζωή μου…Πάνω που έστρωσε !!!
Ναι Αγγελικούλα μου ναι, αλλά μπορεί και όχι τελικά …
Συχνά ψήνομαι για ένα rewatch μετά από 15 χρόνια αλλά που να βρεθεί χρόνος
Βαλτε να δειτε λιγο και “Married with children” να πηδατε απο τα παραθυρα μπας και γλυτωσουμε απο την ηλιθιοτητα…
Ειχα ξεχασει οτι ανηκω στους millenials και ημουν ετοιμος να κραξω τα νεα παιδια γιατι νομιζα οτι αναφερονταν σε αυτους. Καλα φυντανια ειμαστε κι εμεις.
Από τις σειρές που περνάς κάτι παραπάνω από ευχάριστα, στο όριο του δεν περιμένω πως και πως το επόμενο επεισόδιο, αλλά χαίρεσαι μόλις βγαίνει. Όπως χαίρεσαι που θα βγει και 2ος κύκλος.
Όπως χαίρεσαι που την ξανάδες έπειτα από χρόνια:
Την τελειωσα χθες βραδυ με την φορεβερενεβερ και ηθελα να κανω ποστ 2-3 παραγραφους.
Δεν υπαρχει λογος, τα πολλα λογια ειναι φτωχεια. ΑΨΟΓΗ σε ολα της.
ΥΓ. Μονο Ολιβια Μαν .-
Με την κυρά Αμάντα υπάρχει μια εκατέρωθεν έλξη από τον Μαφιόζο Της Διπλανής Πόρτας. Δεν πετάμε τόσο εύκολα τέτοιες στιγμές. Η κυρά Ολίβια θα χρειαστεί να αποδείξει τις προθέσεις της. Αλλά ναι, παραμένει δικαιώς στα ραντάρ.
Έφτιαξα ένα φραπεδάκι και τα είδα σερί. Μου άρεσαν πολύ τα spider rose και zeke, είχαν τις στιγμές τους το close encounters και 400 boys. Τα υπόλοιπα αδιάφορα εώς πολύ μέτρια στην καλύτερη, το rhcp δεν το σχολιάζω καν (boo).
Έλειπε η φρεσκάδα των προηγούμενων σεζόν
Εδώ να διαφωνήσω λίγο μαζί σου γιατί ναι μεν ξεκινάει πολύ πολύ δυνατά και στην πορεία πέφτει λίγο αλλά είναι μια σειρά που ήταν σε hiatus πολύ καιρό. Η επόμενη σεζόν θα είναι σίγουρα καλύτερη.
Είδαμε πιο σκοτεινό daredevil, ο punisher κλείνει ακατανόητα τη σεζόν (δεν ξέρω που αποσκοπεί το σενάριο αλλά ήταν τέρμα ηλίθιο), κάθε σκηνή με kingpin είναι έργο τέχνης (ειδικά με λευκό κοστούμι). Ελπίζω να μην περιμένουμε 2 χρονια
Θέλω να πιάσω σιγά σιγά και την 7η του black mirror. Χρόνος δεν υπάρχει όμως
Ναι .
Απο τον Noah Hawley που μας ευλογησε με Fargo !
Predator - Killer of Killers
Πολύ καλό. Ακόμα και στη γυναίκα άρεσε που δεν γουστάρει ούτε animation ούτε action. Και οι 3 ιστορίες πολύ καλές και το action καλά σκηνοθετημένο.
Την παρακαλάω να δούμε love death and robots αλλά εν τέλει προτιμάει σκέτο love.
Εδώ την πάτησα αλλά βλεπόταν ευχάριστα λόγω cast και cinematography.
Όσο για την ιστορία και την εξέλιξη,είχε πιο πολλές τρύπες κι από σουρωτηρι. Κάποια στιγμή πίστεψα ότι δε θα γίνει dark και τελικά έγινε χειρότερο.
Θα κάνω ένα γιο, που θα κάνει ένα γιο, που θα κάνει ένα γιο, που θα κάνει εμένα… Enough said
Η καλυτερη σειρα των τελευταιων 10 χρονων
Fixxxed
Είδα your friends & neighbors επειδή το πρότεινε ο potofgold. Απτις πιο διασκεδαστικές σειρές της χρονιάς. Must see.
Μετά έβαλα το dept q. Συμπαθητικουλι αλλά πολύ μπερδεμένο άνευ λόγου και forgettable.
Τώρα βλέπω το Paradise. Μάλλον το χειρότερο από τα τρία. Κάνω skip δευτερόλεπτα αρκετά συχνά και είμαι σίγουρος πως δεν χάνω κάτι. Πολύ κενό. Μάλλον θα το παρατήσω.
Φαντάσου τώρα αυτό που είδες, σε μια τηλεταινία. Τουλάχιστον στη σειρά υπήρξε και μια άπλα στην ανάπτυξη των χαρακτήρων:
Και το τι λογικά επακολουθεί στους επόμενους κύκλους:
Προσπάθησα να δω το Adults, έφυγε στο 10λεπτο
Τελείωσα το Dope Thief, συμπαθέστατο
Χαζεύω το Duster με την 70ίλα και τις μουσικάρες του, διασκεδαστικό μέχρι τώρα
Αλλά η μέχρι τώρα αγαπημένη σειρά παραμένει το:
Love death and robots. Hit and miss ως συνήθως.
3o επεισόδιο πολύ καλό, προτείνω να διαβάσετε και το ορίτζιναλ short story (το πρότειναν στο reddit), το κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρον.