Συντομη ερωτηση για last of us (εχω δει το πρώτο επεισοδιο και ειμαι ασχετος οσον αφορα το παιχνίδι).
Εχει καθολου δραση γενικα ή γίνεται survival περισσότεροι;
Συντομη ερωτηση για last of us (εχω δει το πρώτο επεισοδιο και ειμαι ασχετος οσον αφορα το παιχνίδι).
Εχει καθολου δραση γενικα ή γίνεται survival περισσότεροι;
Εχει δράση αλλα μην περιμενεις να ειναι walking dead
Δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό.
Και το λέει άνθρωπος που έχει δει όλη την κύρια σειρά και έχει αντέξει να δει και τα spin-offs (μερικά από τα οποία ήταν πραγματικά κακά).
Δε θα έλεγα ότι συμφωνώ. Κάπως αφελές φαίνεται. Πέρα από ένα καλοδεχούμενο gore , δεν είδα να έχει να προσφέρει κάτι άλλο, ενώ οι χαρακτήρες που συστήνονται σε μόλις δύο επεισόδια, είναι τόσοι πολλοί, που καταλήγουν να μοιάζουν προχειροφτιαγμενοι.
Εγω παλι ειδα την σειρα ακριβως το αντιθετο απο αυτο που περιγραφεις
Ισα ισα που θεωρω οτι το gore στο Alien δεν εχει πλεον κατι να προσφερει, τα εχουμε δει ολα μεσα σε μια ντουζινα ταινιες. Οχι πως θα επρεπε να λειπει εντελως (αυτο θα ηταν ακυρο), απλα στα δυο πρωτα επεισοδια ειδα ακριβως τοσο οσο.
Κατα τα αλλα, μπορω να πω οτι δηλωνω απιστευτα ενθουσιασμενος απο το Alien : Earth, του οποιου η μοναδικη παραφωνια ειναι τα τραγουδια στους τιτλους τελους. Μπορει να ειναι τραγουδια τα οποια αγαπαει (λατρευει? γουσταρει?) καποιος που ακουει rock/metal, αλλα ειναι εντελως ξεκαρφωτα και αταιριαστα με το κλιμα της σειρας κατ’εμε. Ισα ισα που η ατμοσφαιριλα του πρωτου επεισοδιου μπορουσε να τελειωσει με καποια καταπληκτικη synth-ιλα α λα Vangelis, και αντιθετα εκει που μπηκε το Mob Rules καπου ειπα wtf. Τεσπα, εντελως nitpick παραπονο.
Στα της σειρας… ως καποιος που βρισκει το Prometheus την 2η καλυτερη ταινια Alien μετα την original, δε θα μπορουσα να εχω μεινει περισσοτερο ικανοποιημενος απο την σειρα ως τωρα. Το χτισιμο του συμπαντος αυτου γινεται με μαεστρικο τροπο, το subplot (που ουσιαστικα ειναι το βασικο plot) με τα τρια ειδη τεχνητης νοημοσυνης (cyborg, synthetic, hybrid) ειναι ουτως ή αλλως πιο σημαντικο απο το horror στοιχειο του franchise εδω και πολλες δεκαετιες (απο το 1979 δηλαδη) , ενω εχω ηδη δεθει με τους περισσοτερους χαρακτηρες με τον εναν τροπο ή τον αλλον, και οι ερμηνειες ειναι εξαιρετικες.
Εκτος αυτου, και για μενα ειναι πολυ σημαντικο, το Alien : Earth φαινεται να σεβεται το canon ολων των προηγουμενων ταινιων, χωρις φυσικα να αγγιζει την μυθολογια των Prometheus και Covenant (οι οποιες ιστοριες αλλωστε διαδραματιζονται 20-30 χρονια νωριτερα, αλλα πολυ μακρια απο την Γη). Και πιθανολογω οτι στην συνεχεια θα μας δειξει οτι η Weyland - Yutani μπορει να ειχε κατι να κανει και με την αρχικη αποστολη του πληρωματος της Ripley , αφου η σειρα τοποθετειται χρονικα 2 χρονια πριν το μοιραιο συναπαντημα του Nostromo με τα xenomorphs.
Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα, αλλα εκπλησσομαι λιγακι που δε σε ικανοποιησαν καθολου αυτα τα δυο επεισοδια. Ειδα πως εχουν λαβει και πολυ καλες κριτικες, οχι πως δινω σοβαρη σημασια πλεον σε κριτικες.
Alien (1979), Aliens (1986) και Prometheus με τυχαία σειρά ανάλογα τα κέφια
Κι αυτο το δεχομαι, προφανεστατα. Ειναι σαν τα Justice, LOAD, RELOAD του franchise!
Χωρίς να έχω δει ακόμα τη σειρά, προτιμώ το κλειστοφοβικό Alien 3 του Fincher με τα όποια προβλήματα (καλύτερα στο assembly cut) παρά το full blown action του Aliens.
Κατά τα άλλα χαμένη ευκαιρία το Prometheus, ταινιάρα (ειδικά σε κάποια fanedit που ενσωματώνουν κομμένες σκηνές) και κρίμα που δε συνέχισε στο ίδιο μοτίβο το sequel αλλά πήραμε το Covenant (μια από τα ίδια μπορεί να πει κανείς διαγράφοντας σε μεγάλο βαθμό το Prometheus).
Οταν το ειχα δει ως παιδι μου αρεσε οπως και καθε ταινια Alien μεχρι και το 1997. Μετα εκανα μαραθωνιο Alien σε καποια φαση και συνειδητοποιησα οτι το 3 ειναι το χειροτερο απο τις βασικες ταινιες του franchise. Ασυνδετο, κακο πραγματικα editing, και αν και ειχε φοβερη ιδεα τελικα καπου δεν μου κρατησε το ενδιαφερον στο rewatch. Ως μεγαλος φαν Fincher τοτε, απορησα με το πως απετυχε τοσο με το Alien, μεχρι που ειδα το Zodiac και καταλαβα οτι και οι καλυτεροι σκηνοθετες μπορουν να βγαλουν ακομα και σκουπιδια ταινιες
Το Covenant δε με χαλασε καθολου, απλα δεν το θεωρω οσο εξαιρετικο οσο το Prometheus. Ειναι αλλωστε ουσιαστικα η μεσαια ταινια σε μια ατυπη τριλογια, της οποιας ποτε δεν πηραμε την τριτη ταινια. Οι ιδεες ομως αλλα και υλοποιηση τους, ηταν πολυ καλες. Ο περισσοτερος κοσμος εκραξε αυτην την ταινια επειδη χασαμε εκτος οθονης (και μαλλον αναιτια) την Dr. Shaw (Naomi Rapace), η οποια οντως εκλεψε την παρασταση στον Προμηθεα. Δεν βρισκω σημαντικες ομοιοτητες μεταξυ Prometheus και Covenant παντως, ειναι σχεδον ολοκληρωτικα self-sustained το sequel. Οφφ τοπικ ολα αυτα ισως
Το ακούω
Έχεις τα δίκια σου
Αλλά…
Στο 3ο επεισόδιο, το άσμα κολλάει
Και προφανώς…
Δικό σας
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ συγχρονισμος. Μπηκα κυριολεκτικα πριν μισο λεπτο να δω ποτε βγαινει το τριτο επεισοδιο και ειδα οτι βγηκε… προχθες (?) Εχω χασει καθε αισθηση του χρονου. Θα το δω σημερα το βραδυ.
Εγώ περνάω την φάση San ti - 3body στην ουσία ειναι η κλασσικη σειρα που βασίζεται στην τριλογία των βιβλίων 3 body problem πριν βγει η αμερικάνικη μεταφορά του νετφλιξ. Με επχει αρπάξει απο τον λαιμό και δεν μαφήνει να σηκωθω απο τον καναπέ.
Αργη και βαριά με μια μέχρι στιγμής άρτια εκτέλεση του περιεχομένου του 1ου βιβλίου. Καμια σχέση με την αμερικανιά που ειδαμε περσυ.
Μολις τελειωσα το επεισοδιο
Δεν ξερω αν κολλαει, αλλα σιγουρα γουσταραμε περισσοτερο απο τις πρωτες δυο φορες.
Μπορεί όχι 100%
Σίγουρα όμως κολλάει περισσότερο από τα προηγούμενα 2
Του δίνω ένα 80%, με αυξητική προδιάθεση λόγω του τραγουδιού καθεαυτού
Δεν βλέπω ακόμα Allien, να βλέπω ένα την εβδομάδα μου φαίνεται βασανιστήριο της σταγόνας.
Ψάχνοντας μπας και έχω χάσει καννά άλλο καλό φέτος είδα αυτό…
Συμπαθητικό++ θα έλεγα. Το τέλος μου φάνηκε λίγο underwhelming αλλά γενικά ωραίο.
Είπαμε πόσο έπος είναι το Dexter Resurrection?
Μακάρι να μην τελειώσει ποτέ!
Πριν λιγο διάβασα οτι δεν ανανεώθηκε…
Το άλλο Dexter (Original Sin) δεν ανανεώθηκε.
Πιο συγκεκριμενα, ειχε ανανεωθει εδω και μηνες, και τωρα το πηραν πισω (!)
Τεραστιο κριμα, γιατι απο τις τρεις σειρες revival/spinoff, ηταν μακραν η καλυτερη.
Και ολοι οι ηθοποιοι που επαιζαν τους βασικους ρολους στα νιατα τους ηταν φοβεροι.
Παρα παρα πολυ καλο κι αυτο, και πολυ ενδιαφερον το οτι εκτυλισσεται στην Νεα Υορκη.
Ελπιζω τουλαχιστον αυτο να ανανεωθει, ειναι ρολος ζωης για τον Michael C. Hall.