Ειναι χειροτερο απο το Breaking Bad, να ξερεις.
Αυτο ειναι οξυμωρο σχημα
Ειχε ξανανεβει αυτο (νομιζω εγω το ειχα ανεβασει?) και ειχα αναρωτηθει αν ειναι legit.
Νομιζω οι ιδιοι οι δημιουργοι ειχαν γελασει και ειχαν πει οτι καμια σχεση με την πραγματικοτητα
Απο την αλλη βλεπω πολλα site να αναφερονται στις διαρκειες αποπανω, οποτε ισως και να ειναι αληθεια τελικα? Εγω στηριζω παντως.
Το αρχικό που είχε ληκάρει ήταν διαφορετικό:
Όπως και να’χει, 8 ταινίες stranger things για Χριστούγεννα και φινάλε με δάκρυα την πρωτοχρονιά sounds like a plan
Δικιο, οκ, δεν θυμομουν ακριβεις διαρκειες απλα οτι ηταν τραγικα υπερβολικες.
Τελικα οι διαρκειες δεν ειναι τραγικα υπερβολικες, απλα υπερβολικες
Και ναι, bring it on εννοειται. Οι πρωτες 4 ταινιες βγαινουν τελος Νοεμβριου παντως, Thanksgiving φαση που εχω 5 μερες off απο την δουλεια σερι
Με κοβω δηλαδη:
- Binge την Παρασκευη μετα το Thanksgiving 2 επεισοδια
- Αλλα δυο επεισοδια μεσα στο ΣΚ.
- Τρια επεισοδια Χριστουγεννα και την επομενη μερα
- Φιναλε βραδακι Πρωτοχρονιας.
Ωραιες γιορτες θα κανουμε.
Μακαρι να παιξει κ τετοιο κονσεπτ στην ιστορια της σειρας, οτι δλδ τους βλεπουμε εποχη των γιορτων.
Αν και βλεπουμε τα παιδια σε διαφορες εποχες του χρονου στις πρωτες 4 σεζον, νομιζω πως τα λαμπακια που εβαλε στον τοιχο η Joyce στην πρωτη σεζον για να μιλαει με τον Will, συν το οτι καποια σεζον βγηκε Thanksgiving και καποια αλλη (δεν θυμαμαι τωρα ποια) βγηκε την 4η Ιουλιου, αλλα μας δειχνουν και τις γιορτες σε διαφορα σημεια της σειρας, με εχουν κανει να εχω συνδεσει την σειρα με αμερικανικες γιορτες στο μυαλο μου οντως προσωπικα.
Με τέτοιες διάρκειες, θα πάει απατο.
Δυνατότερα franchise λύγισαν.
Πρώτοι εδω.
Οπως?
εγω πιστευω οτι θα σπασει οτι ρεκορ υπαρχει
προχειρα θα έλεγα τα matrix και ίσως τα Alien
αν και αυτοι εδω θα κανουν σινεμα, στην τηλεοραση, για τη γενιά του τικτοκ.
Προσωπικά βαρέθηκα να τους περιμένω και επίσης, θεωρώ πως το στόρυ εξαντλήθηκε. Αναρωτιέμαι ποιος ασχολείται ακόμα, πέρα από εσένα που βλέπω πως σου αρέσει πολύ
Κι εγώ περιμένω την τελευταία σεζόν με ανυπομονησία !!! Η 4η, για μένα, ήταν φανταστική και με ξανακέρδισε (η 3η με έχασε εντελώς)…Αλλά το πρόσημα είναι φουλ θετικό για τα γούστα μου !!!
Πολύς κόσμος το περιμένει ανυπόμονος, υπάρχουν αμέτρητες μετριότητες σε σειρές που επιβιώνουν για να λέμε ότι θα πάει άπατο το Stranger. Μια χαρά κρατήθηκε. Η προηγούμενη σεζόν ήταν από τις καλύτερες. ΟΚ και μένα η 3η με έχασε αρκετά.
Άσχετο με Stranger Things αλλά είδα πως το Netflix ανέβασε τον Σπάρτακο μα το Jupiter’s cock !!!
Για να δούμε τι θα λέει αυτό… Πολύ αλλόκοτη η επιλογή που έκαναν για το storyline
Για το House of Ashur δεν λες;
Όχι, για το αρχικό λέω.
λεω πως οταν επιλεγεις να βγαλεις πρακτικα σειρα απο ταινιες, τον μεσο θεατη (που το εκανε και χιτ, γιατι για να εχεις τετοια νουμερα, τους θες ολους), με μια-δυο φλομπες, θα τον χασεις. Αν κατσω κ δω δυο ωρες και βαρεθω, δεν θα συνεχισω να ασχοληθω προσωπικα, που θα πλησιασω πιο πολυ λογω αδρανειας και λιγοτερο λογω ενδιαφεροντος.
τα κενα αναμεσα στις σεζον το εκαψαν κατα τη γνωμη μου, δεν θυμαμαι τιποτα
Α εντάξει
Spoilers
Μια που το ξεκίνησα πάντως, τι γνώμη έχετε οι die hard Spartacus fans γι’ αυτό το spin off που θα βγει σύντομα; (δεν θυμάμαι τώρα πότε). Για όσους δεν έχουν δει, ο τίτλος του είναι “Spartacus: House of Ashur” και απ’ ό,τι έχω καταλάβει θα είναι η εκπλήρωση αυτού που λιμπιζόταν εκεί προς το τέλος του Vengeance ο Άσουρ, δηλαδή να κερδίσει την ελευθερία του και να αναλάβει το πρώην ludus του Μπατιάτους ως νέος lanista που θα εκπαιδεύει μονομάχους.
Φυσικά, όπως ξέρουν όλοι οι φανς της σειράς, η awkward λεπτομέρεια είναι ότι ο Άσουρ σκοτώνεται στο τέλος της 2ης σεζόν, οπότε …πώς ακριβώς το εξηγούμε αυτό; Είναι τύπου εναλλακτικό storyline όπου η εξέγερση των σκλάβων πνίγεται στο αίμα, ο Σπάρτακος σκοτώνεται κλπ; Άρα σ’ αυτό το spin off η Ρώμη έχει ησυχάσει από την εξέγερση και έχουμε επιστρέψει στην κανονικότητα; Πολλά τα ερωτήματα.
Αυτό, χωρίς περισσότερες λεπτομέρειες. Ίσως στο τέλος αποκαλυφθεί ότι είναι όνειρο/οπτασία λίγο πριν πεθάνει, δεν ξέρω. Και το τρέιλερ δεν δείχνει πολλά όσον αφορά το setting:
https://youtu.be/09l-Vwha48c
Δε με χαλάει πάντως, ήταν απόλαυση η original σειρά παρ’ όλα τα δυσάρεστα συνέβησαν παρασκηνιακά (ασθένεια & θάνατος πρωταγωνιστή).