Γενικά έχω την αίσθηση ότι θα είναι με διαφορά το πιο wtf κομμάτι της όλης πορείας της σειράς. Εννοείται ότι ελπίζω να διαψευστώ και να το απολαύσω κι αυτό, όπως συνέβη με όλες ανεξαιρέτως τις τέσσερις παλιές σεζόν.
Εν τω μεταξύ, δεν ανέφερα ακόμα το πιο βασικό απ’ όλα… Σειρά “Spartacus” και δεν θα έχει Σπάρτακο; Και πώς θα βλέπεται αυτό;;; Θα μου πεις, έχει ήδη υπάρξει το prequel (Gods of the Arena) που επίσης δεν είχε Σπάρτακο, αλλά τουλάχιστον είχε Κρίξο, Γαννικό, Οινόμαο… Τέλος πάντων, στοπ στη μίρλα και αναμένουμε.
Επ’ουδενι δεν ειμαι η εξαιρεση σε αυτο, μαλλον ο κανονας. Απο οσα ατομα γνωριζω που το εβλεπαν απο την αρχη, ξερω μονο ενα ατομο που σταματησε να το βλεπει, κι αυτη βρισκεται σε τρελη φαση που μισει τα παντα (μεχρι και το Alien: Earth βρηκε σκουπιδι - να ναι καλα ο ελιτιστης boyfriend της που την επηρεαζει).
Επισης, η ερωτηση μου αναφεροταν στις διαρκειες προσωπικα. Τα Matrix, Alien ειναι franchise απο ταινιες που υπαρχουν εδω και 3-4-5 δεκαετιες, δεν επιασα τον παραλληλισμο ομολογω.
Το Stranger Things εχει πιασει κοινο την τελευταια δεκαετια απο καθε ηλικια απο 10 εως 50 χρονων, και για αυτο εχει γνωρισει την επιτυχια που εχει γνωρισει. Το βρισκω απλα απιθανο να φλοππαρει, περιμενει τοσος κοσμος να δει το πως θα τελειωσει, σιγα μην αποθαρυνθουν επειδη τα επεισοδια ειναι 80 κι οχι 50 λεπτα οπως ηταν στις πρωτες 4 σεζον. Θα δουμε
Δεν μπορώ να φανταστώ πώς θα δικαιολογηθούν (αν όντως ισχύουν) τέτοιες διάρκειες -ήδη τα 70+ λεπτά της S4 έβγαζαν διαστήματα φλυαρίας, αν και δεν χαλούσαν το τελικό αποτέλεσμα)
Νομίζω όσα ήταν να ειπωθούν έχουν ειπωθεί και πάμε για την τελική μάχη, αλλά εδώ θα είμαστε για να αναδιατυπώσουμε.