IT: Welcome to Derry
Εισαγωγική σκηνή μέχρι τίτλους αρχής:
Priceless.
Εχω ξεκινήσει εδω κ κάποιες μερες μια επαναληψη ολο το stranger things, περιμένοντας την νέα σεζόν.
Πραγματικα τωρα που το ξαναβλέπω η σειρα ειναι ενα επος. Αν εχετε χρόνο καντε την χαρη αυτη στους εαυτούς σας, σκίζει. Νόμιζα οτι θα σκιπάρω σημεια σε καθε επ αλλα τελικα δεν ισχύει. Με γράπωσε λες κ την έβλεπα πρωτη φορά.
Συνεχίζει να είναι πολύ καλό το Diplomat, παρόλο που δεν βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα ![]()
* The theft: At the end of season 3, Kate realizes that Hal, as Vice President, and President Grace Penn authorized an American submarine to steal the nuclear weapon “Poseidon” from a Russian sub in British waters.
Η Ρωσία παρουσίασε τις τελευταίες ημέρες το νέο της πυρηνικό υποβρύχιο με την ονομασία «Khabarovsk », το οποίο έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει το πυρηνικό drone «Poseidon», γνωστό στα ρωσικά μέσα ως το «πυρηνικό βλήμα του ολέθρου», σκορπώντας ανησυχία στη διεθνή κοινότητα.
ναι ρε συ, προσυπογραφω. θεουλης ο Χαλ, μο…νο απο τα λιγα. ![]()
Ενώ αγαπάω την Keri Russell λόγο The Americans… δεν μπορώ να πω πως τρελάθηκα απ’την πρώτη σεζόν του Diplomat όταν είχα δει 4-5 επεισόδια πριν μερικά χρόνια.
Είδα το Task το οποίο μπήκε απευθείας στο top3 της χρονιάς μου. Πολύ καλογραμμένο.
…και τώρα βλέπω σιγά σιγά το Le bureau des légendes. Ένα γαλλικό κατασκοπικό με ελάχιστη έως καθόλου δράση. Πάρα πολύ καλό μέχρι στιγμής, δηλαδή μέχρι το επεισόδιο 3 που έχω φτάσει. To πάω σιγά σιγά γιατί πρέπει να παίζω πέρα δώθε στο VLC με το timing των υπότιτλων συνέχεια.
…είναι λίγο σπαστικό αλλά it works.
δείτε Netflix εσείς
Αισχρή και απαράδεκτη η νέα σεζόν του Witcher.
Το είδα για την αγάπη μου, τη Yennefer.
Το έχω παρατήσει από την 3η σεζόν. Δυστυχώς όσο και να αγαπάω το game, η σειρά είναι κακή.
αρκετά καλό, 8 40λεπτα επεισόδια που κυλάνε σαν νεράκι
Μα δεν ήθελα να τελειώσει το άτιμο. Πραγματικά το απόλαυσα, συγκινήθηκα (η μαγεία του μοντάζ) -παρεμπιπτόντως θεά η Thelma Schoonmaker- και έμαθα πράγματα που δεν ήξερα για έναν πολύ αγαπημένο μου σκηνοθέτη, τα οποία τον κάνουν ακόμα πιο συναρπαστικό για εμένα. Θεωρώ ότι επιβάλλεται να το δουν οι φαν.
Εξαιρετικό καστ & παραγωγή, πανάγνωστη ιστορία οπότε ευκαιρία να μάθουμε και κάτι. Λίγο Κονκλάβιο στο 1ο επεισόδιο, πάει καλά. Πολύ καλά. Γνώστης της ελληνικής γλώσσας διάβασα ο Γκάρφιλντ, προφορικά & γραπτά.
Μπαίνω να δώσω 5 σεντ στον @QuintomScenario , γιατι το Gen V, μετά τη μέση, με έπιασε, παρόλες τις μεσσιανικές παπατζες που εχουν όλα τα superhero πραματα - και η ανατροπη με τον κακό, είναι σουπερ δυνατη
https://www.rottentomatoes.com/tv/pluribus/s01
Έφτασε η ώρα - καλή αρχή (φαίνεται) να έχουμε αδέρφια ![]()
See you on the other side
Πλυ καλό ήταν, δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό βέβαια αλλά τεσπα.
Δώστε στην Seehorn το έμυ από τώρα, δεν ξέρω ποιος σκατά της το κλεψε απ’ τον Saul, αλλά ήρθε η ώρα να αποκατασταθεί η αδικία
Πλουριμπας αριστερό Μπακ για ΑΕΚ.
Επίσης ο καλύτερος πιλότος του τύπου.
Εξαιρετικό επεισόδιο, πλοκή και φανταστική η Μπέσυ Μάλφα.
Θα κολλήσουμε

Κρατάω μια πισινή για το Pluribus. Πιο πολύ περίεργος είμαι κι όχι ενθουσιασμένος. Δεν ξετρελάθηκα με κανένα από τα 2 επεισόδια, περιμένω να δω που το πάει. Σαν να λείπουν κι άλλοι χαρακτήρες από την σειρά; Μόνη της θα το σηκώσει; Στις άλλες σειρές του είχαμε ένα σκασμό εξαιρετικούς συμπρωταγωνιστές ακόμα και τρίτους, εδώ που είναι; Αν σκάσουν μύτη μετά πάω πάσο, γιατί μην μου πείτε πως η “πειρατίνα” λέει κάτι. Ίδωμεν.
Και μια τελευταία ειλικρινής απορία: Αν ο δημιουργός της σειράς ήταν πρωτοεμφανιζόμενος, με μια πρωταγωνίστρια σχετικά γνωστή-άγνωστη, θα υπήρχε γι αυτά που έχουμε δει μέχρι τώρα αυτή η αποθέωση στα σάητ; Χλωμό. Χλωμότατο.
Σα να διαβαζω ακριβως τις σκεψεις μου. Ρε συ Carol, λες; ![]()
Intriguing…αλλα την ιδια στιγμη νιωθω σα να «διαβασα» ολη τη σειρα και τι θελει να πει, ενω την ιδια στιγμη που νιωθεις τι λεει, το νιωθεις και τρολια/παρωδια. Πιθανον αφου ξεδιπλωθουν και αλλα layers τη σειρας να δουμε κατι καλυτερο αλλα προς το παρον ειμαι αρκετα επιφυλακτικος. Η αληθεια ειναι οτι ναι, κι εγω δεν «πιανω» την αποθεωση.
Ναι, ούτε εγώ τρελάθηκα. Βέβαια ομολογώ πως ούτε το Breaking Bad μου άρεσε όσο άρεσε σε άλλους οπότε είχα χαμηλές προσδοκίες…
Ουτε στα site, ουτε εδω, ουτε πουθενα ![]()
On topic, ξεκινησα το ALL HER FAULT με διαγαλαξιακο cast και πανεμορφη σκηνοθεσια/μουσικη.
Ενα επεισοδιο και ειμαι hooked. Ναι, κλισε στορι, αλλα δε με ενδιαφερει. Πλεον με τραβανε οι καλογυρισμενες σειρες με καλα σεναρια και καλες ηθοποιιες, περισσοτερο απο μια γουστοζικη gimmick ιδεα που μπορει και να μην εχει υλοποιηθει πολυ καλα. Βεβαια το καλυτερο ειναι ο συνδυασμος νεωτερισμου και ποιοτητας, αλλα δεν χρειαζεται και καθε σειρα στον κοσμο να ειναι πρωτοποριακη.