IT: Welcome to Derry
Εισαγωγική σκηνή μέχρι τίτλους αρχής:
Priceless.
Εχω ξεκινήσει εδω κ κάποιες μερες μια επαναληψη ολο το stranger things, περιμένοντας την νέα σεζόν.
Πραγματικα τωρα που το ξαναβλέπω η σειρα ειναι ενα επος. Αν εχετε χρόνο καντε την χαρη αυτη στους εαυτούς σας, σκίζει. Νόμιζα οτι θα σκιπάρω σημεια σε καθε επ αλλα τελικα δεν ισχύει. Με γράπωσε λες κ την έβλεπα πρωτη φορά.
Συνεχίζει να είναι πολύ καλό το Diplomat, παρόλο που δεν βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα ![]()
* The theft: At the end of season 3, Kate realizes that Hal, as Vice President, and President Grace Penn authorized an American submarine to steal the nuclear weapon “Poseidon” from a Russian sub in British waters.
Η Ρωσία παρουσίασε τις τελευταίες ημέρες το νέο της πυρηνικό υποβρύχιο με την ονομασία «Khabarovsk », το οποίο έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει το πυρηνικό drone «Poseidon», γνωστό στα ρωσικά μέσα ως το «πυρηνικό βλήμα του ολέθρου», σκορπώντας ανησυχία στη διεθνή κοινότητα.
ναι ρε συ, προσυπογραφω. θεουλης ο Χαλ, μο…νο απο τα λιγα. ![]()
Ενώ αγαπάω την Keri Russell λόγο The Americans… δεν μπορώ να πω πως τρελάθηκα απ’την πρώτη σεζόν του Diplomat όταν είχα δει 4-5 επεισόδια πριν μερικά χρόνια.
Είδα το Task το οποίο μπήκε απευθείας στο top3 της χρονιάς μου. Πολύ καλογραμμένο.
…και τώρα βλέπω σιγά σιγά το Le bureau des légendes. Ένα γαλλικό κατασκοπικό με ελάχιστη έως καθόλου δράση. Πάρα πολύ καλό μέχρι στιγμής, δηλαδή μέχρι το επεισόδιο 3 που έχω φτάσει. To πάω σιγά σιγά γιατί πρέπει να παίζω πέρα δώθε στο VLC με το timing των υπότιτλων συνέχεια.
…είναι λίγο σπαστικό αλλά it works.
δείτε Netflix εσείς
Αισχρή και απαράδεκτη η νέα σεζόν του Witcher.
Το είδα για την αγάπη μου, τη Yennefer.
Το έχω παρατήσει από την 3η σεζόν. Δυστυχώς όσο και να αγαπάω το game, η σειρά είναι κακή.
αρκετά καλό, 8 40λεπτα επεισόδια που κυλάνε σαν νεράκι
Μα δεν ήθελα να τελειώσει το άτιμο. Πραγματικά το απόλαυσα, συγκινήθηκα (η μαγεία του μοντάζ) -παρεμπιπτόντως θεά η Thelma Schoonmaker- και έμαθα πράγματα που δεν ήξερα για έναν πολύ αγαπημένο μου σκηνοθέτη, τα οποία τον κάνουν ακόμα πιο συναρπαστικό για εμένα. Θεωρώ ότι επιβάλλεται να το δουν οι φαν.