στεπ 1 - κράζει
στεπ 2 - συμφωνεί με το ακριβές σχόλιό μου
στεπ 3 - ΣΕΒΕΤΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΩΡΑ
Οντως κάνει συχνά τρία βήματα
Εμ, όσα δε φτάνει η αλεπού ![]()
btw, ίσως ειναι η πιο ωραία σκηνοθεσία του αθλήματος, που θυμάμαι.
η εναρκτήρια σκηνή έχει πιο πολύ πόνο από το χαμένο γκολ του Ντέμη στο Ουέφα στη Ρωσία, το 1821
κάνει τρία βήματα και τα φτάνει;

Γι’ αυτό το Chad Powers λέμε πάντα;
Προσωπικά έχω ξεχωρίσει για το μεν ράγκμπι το Invictus του Κλιντ, για το δε αμερικάνικο ποδόσφαιρο το Replacements. Για διαφορετικούς λόγους το καθένα.
Friday night lights όσον αφορά για αμερικανικό φούτμπολ σε σειρά.
Εγώ από εκεί έμαθα τους κανονισμούς και το βλέπω πια.
Μάλλον το γουστάρω πολύ πια.
Εξαιρετική σειρά.
Μου το πουλησες ωραια. Εισαι και καλοφαγας…
![]()
![]()
Ρε ειστε τρελοι ολοι εδω;
Είσαι θιασώτης του handegg ρε Γιάννο;
Αναφερεσαι στο καλυτερο ομαδικο αθλημα απο πλευρας τακτικης που υπαρχει στον πλανητη; Εδω και 25 χρονια, ΝΑΙ!
Αλλα οκ, ας μην σπαμαρουμε αλλο εδω. Ειστε τρελοι ουτως ή αλλως ![]()
On topic, έχω κολλήσει τις τελευταίες εβδομάδες με το Shameless US. Είναι τόσο καφριλα που το γουστάρω.
Με έξυπνο (και συγκεκαλυμμενο) σχόλιο στις κοινωνικές δομές των ΗΠΑ και στις κοινωνικές και οικονομικές ανισότητες που υπάρχουν.
Το στορυ έχει να κάνει με μια οικογένεια 5 παιδιών που (δεν) ζουν με τον πατέρα τους ο οποίος είναι τελειωμένος αλκοολικός και επιβιώνουν σε υποβαθμισμένο προάστιο του Σικάγο.
Κωμικοτραγικές καταστασεις (μέχρι γερές καφριλες) συμβαίνουν μόνιμα, ο ηθοποιός που κάνει τον πατέρα είναι τρομερός και γενικά βλέπεται πολύ ευχάριστα. Μέχρι την 3 σεζόν ήταν τουλάχιστον. Η τέταρτη που ξεκίνησα τώρα δε μου φαινεται στο ίδιο επίπεδο.
Το αγγλικό λένε ότι είναι ανώτερο. Δεν έχω άποψη
say more please
δεν ξέρω αν ακούτε POP για δύσκολες ώρες, με Δημητρόπουλο/Γριβέα. Η γνώμη του Δημητρόπουλου μου αρέσει πολύ, και το FNL το έχει αποθεώσει. Μιας και ειμαι σε αναζήτηση σειράς, σκέφτομαι να το πιάσω, αλλά επειδη θα το αγοράσω, θέλω μια γνώμη παρακαλώ.
Προπονητής football (Κάιλ Τσάντλερ) μετακομιζει με την οικογένειά του και αναλαμβάνει μια ομάδα στο Τέξας με παράδοση και καλο πρόγραμμα στο άθλημα.
Έχει στις τάξεις της ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα αρχικά.
Πέρα από το αθλητικό, περιγράφει πώς η ομάδα γίνεται διέξοδο για πολλούς από αυτούς που κινούνται μέσα και γύρω από αυτή και για διαφορετικούς λόγους.
Οι χαρακτήρες αναπτύσσονται και εξελίσσονται σε κάθε σεζόν.
Ο Τσάντλερ είναι φοβερή πατρική φιγούρα.
Έχω έρωτα με Τιεργκαντεν ( κόρη του Τσάντλερ) και είναι η σειρά που ανέδειξε τον Τέιλορ Κιτς.
Νομίζω η δεύτερη ή τρίτη σεζόν είναι εντελώς φιλερ χωρίς να προσθέτει τίποτα σχεδόν.
Αξίζει γενικά και εμένα με είχε κρατήσει. Την έχω δει μια δεκαετία τώρα και δεν έχει τύχει ξαναγυρίσω.
Υπάρχει και μια ταινία με τον Τσάντλερ που πήγε να καρπωθεί την επιτυχία της σειράς αλλά είναι μέτριο - καλή.
Καλό αλλά το τραβάνε από τα μαλλιά, οι τύποι στα πρώτα 10-15 χρόνια τους έχουν ζήσει 20 ζωές. Αν το παραβλέψεις βλέπεται πολύ άνετα. Νομίζω δεν έχω δει την τελευταία σεζόν γιατί κάπου με έχασε προς το τέλος. Συν που οι πιο πολλοί χαρακτήρες γίνονται αφόρητοι με τα χρόνια όσο θυμάμαι.
Το αγγλικό δεν το είδα ποτέ, σκέφτηκα πως θα κουραστώ όπως στο αμερικάνικο.
Γαμάει το Friday Night Lights, y’all
αγαπάω shameless. κάθε χρόνο χρειάζομαι μια καφρίλα για λίγο χαβαλέ. εκτός του shameless προτείνω και το tacoma fd για καφρίλα. δυστυχώς τελείωσε. αν έχει κάποιος να προτείνει κάτι ακούω…
to always sunny δεν ειναι κατι αντιστοιχο ; προσωπικα το βαρεθηκα γρηγορα, αλλα εχει 20 σεζον ξερωγω
το δοκίμασα, δεν μου άρεσε.