Περί σειρών γενικά

Αν δε λέμε για άλλη ταινία, είναι πριν τη σειρά, παίζει ο Billy Bob Thornton και είναι εμπνευσμένη από το ομώνυμο βιβλίο (που αγόρασα αφού είδα τη σειρά, αλλά δε διάβασα ποτέ).

Η σειρά είναι ένα έπος, ακόμα και οι 2 σεζόν με τα φιλλερ επεισόδια είναι οκ και βλέπονται, η τελευταία σεζόν και ειδικά το τέλος δε, είναι η συγκίνηση η ίδια.

2 Likes
4 Likes

Οκ δεν το ήξερα ότι ήταν πριν.
Εντάξει δεν είμαι υποκειμενικός με το Friday Night lights και έτσι δεν θέλω να πω ότι γαμει και δέρνει απλά σε όλα τα επίπεδα.

3 Likes

Εντάξει αν δεν το παρατραβουσαν δεν έβγαινε η σειρά. Το παραβλέπουμε ευχαρίστως.

Εγώ προσυπογράφω πως το Friday Night Lights είναι πολύ ωραία σειρά, με έναν μικρό αστερίσκο πως έχουν περάσει ~15 χρόνια από τότε που το είδα.

1 Like

Μάλλον είναι από τις σειρές εκείνες που βλέποντας το 1ο επεισόδιο πας κι αγοράζεις το βιβλίο. Είναι κι ο συγγραφέας. Πάει μάλλον για γλυκόπικρη κατάσταση.

Summary

Είναι και πως έζησε ο ήρωας την κηδεία της γυναίκας του, χαχα.

1 Like

Οπότε ο λατινοΑμερικανός στο Plur1bus ep04…

Έψαχνε επιζώντες;; Έψαχνε να βρει την συχνότητα στην οποία επικοινωνούν οι borg;; Τι έκανε εκεί πέρα;;

Εγώ αρχικά όταν το είδα σκέφτηκα πως έψαχνε τα περί επικοινωνίας αλλά αργότερα άκουσα από άλλους το άλλο. Δεν ξέρω τι να υποθέσω τελικά.

Να υποθέσεις ότι χάσαμε αλλά 10 λεπτά εισαγωγής για το τίποτα. Ανάθεμα αν θα τον ξαναδούμε αυτόν

Ναι αλλά έγραψε το όνομα της όταν τον άρχισε στα μπινελίκια.

Ωραίο το επεισόδιο πάντως. Αυτό σου έμεινε ; Άρχισε η Ρέα να ρωτάει κάτι που προσωπικά θα είχα ρωτήσει από την πρώτη μέρα

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην τον ξαναδουμε, από την στιγμή που τον μπινελικωσε κατάλαβε ότι είναι νορμάλ οπότε θα την ψάξει, είναι προφανες

Ένα από αυτά που μου έμειναν ήταν ο τύπος ναι. Μου φαίνεται σημαντικός. Επίσης της τον είχαν πει τελευταίο όταν σε προηγούμενο επεισόδιο είχε ζητήσει λίστα των ατόμων που είναι σαν και αυτή. Προφανώς όχι τυχαία βλέπουν πως είναι προβληματικός για αυτούς …και δεν μπορούν να της πουν ψέματα αλλά μπορούν να της πουν την μισή αλήθεια.

Ένα άλλο ήταν η αρκετά λογική ατάκα πως αυτοί έχουν δοκιμάσει το πως είναι να είσαι “μόνος σου” ενώ η Carol δεν έχει δοκιμάσει πως είναι να είσαι borg. Βέβαια μάλλον δεν έχουν ελευθερία της επιλογής να επιστρέψουν στην πρότερη τους κατάσταση…

Μηπως να γινοταν ξεχωριστο θρεντ για το Πλουριμπους;

4 Likes

το all her fault το βαρέθηκα (αλλά το είδα μέχρι το τέλος γιατί είμαι περίεργος και θέλω να ξέρω πως τελειώνουν οι σειρές).
ξεκινήσαμε το malice. ήθελα να βγάλω τα μάτια μου αλλά αρέσει στο έτερο ήμισυ, οπότε shut the fuck up and do it cowboy style που λέει και το τραγουδάκι.
τρίτος κύκλος diplomat μου άρεσε για χαλαρή φάση, όπως και το beast in me.

2 Likes

μόλις τελείωσα slow horses 5 σεζόν. πραγματικά απολαυστική τηλεόραση

2 Likes

Το έχω ξεκινήσει, πολύ καλό φαίνεται.

1 Like
3 Likes
10 Likes

Ένα μεγάλο ναι στο 7ο επεισόδιο του it derry
Πολύ μεγάλο