Αν δε λέμε για άλλη ταινία, είναι πριν τη σειρά, παίζει ο Billy Bob Thornton και είναι εμπνευσμένη από το ομώνυμο βιβλίο (που αγόρασα αφού είδα τη σειρά, αλλά δε διάβασα ποτέ).
Η σειρά είναι ένα έπος, ακόμα και οι 2 σεζόν με τα φιλλερ επεισόδια είναι οκ και βλέπονται, η τελευταία σεζόν και ειδικά το τέλος δε, είναι η συγκίνηση η ίδια.
Οκ δεν το ήξερα ότι ήταν πριν.
Εντάξει δεν είμαι υποκειμενικός με το Friday Night lights και έτσι δεν θέλω να πω ότι γαμει και δέρνει απλά σε όλα τα επίπεδα.
Μάλλον είναι από τις σειρές εκείνες που βλέποντας το 1ο επεισόδιο πας κι αγοράζεις το βιβλίο. Είναι κι ο συγγραφέας. Πάει μάλλον για γλυκόπικρη κατάσταση.
Summary
Είναι και πως έζησε ο ήρωας την κηδεία της γυναίκας του, χαχα.
Ένα από αυτά που μου έμειναν ήταν ο τύπος ναι. Μου φαίνεται σημαντικός. Επίσης της τον είχαν πει τελευταίο όταν σε προηγούμενο επεισόδιο είχε ζητήσει λίστα των ατόμων που είναι σαν και αυτή. Προφανώς όχι τυχαία βλέπουν πως είναι προβληματικός για αυτούς …και δεν μπορούν να της πουν ψέματα αλλά μπορούν να της πουν την μισή αλήθεια.
Ένα άλλο ήταν η αρκετά λογική ατάκα πως αυτοί έχουν δοκιμάσει το πως είναι να είσαι “μόνος σου” ενώ η Carol δεν έχει δοκιμάσει πως είναι να είσαι borg. Βέβαια μάλλον δεν έχουν ελευθερία της επιλογής να επιστρέψουν στην πρότερη τους κατάσταση…
το all her fault το βαρέθηκα (αλλά το είδα μέχρι το τέλος γιατί είμαι περίεργος και θέλω να ξέρω πως τελειώνουν οι σειρές).
ξεκινήσαμε το malice. ήθελα να βγάλω τα μάτια μου αλλά αρέσει στο έτερο ήμισυ, οπότε shut the fuck up and do it cowboy style που λέει και το τραγουδάκι.
τρίτος κύκλος diplomat μου άρεσε για χαλαρή φάση, όπως και το beast in me.