Σύμπτωση που επαναλαμβάνεται, λένε, παύει να είναι σύμπτωση. Είναι από τις σειρές εκείνες που παρουσιάζουν αληθινές καταστάσεις διαφθοράς και παρανομίας με εξαιρετικούς ηθοποιούς, ναι παίζει και η Ίγκριτ του GoT, και για κάποιο μυστήριο λόγο δεν έχουν την προβολή που τους αξίζει. Όχι ντε και καλά λόγω του θέματος που προβάλει αλλά ρε σεις έχουμε εγγλέζικο all star cast εδώ. Το έχω παρατηρήσει κι άλλες φορές αυτό το γεγονός, αλλά εδώ είναι πια too much να το αγνοήσει κάποιος. Αν σας θυμίζει κάτι το στόρυ είναι που έλαβε χώρα και στα μέρη μας σε άλλη μορφή και οι ένοχοι κυνηγάνε τα θύματα:
Πώς μου είχε ξεφύγει αυτό;
Κατ’ αρχάς Jack Thorne σε σενάριο. Adolescence (για τους νεότερους), The Virtues, This is England, His Dark Materials, Dark Panthers και η λίστα μεγάλη. Αναμένω την δική του εκδοχή στο Lord of the Flies που έρχεται.
Κατά δεύτερον, all-star cast (και πρώτα απ’ όλα οι δύο εικονιζόμενοι), τόσο σε πρωταγωνιστές όσο και σε guest stars.
Ανέβηκε στην watchlist, thanks!
The Beast In Me, τελευταίο επεισόδιο:
Στη σειρα που βλέπω μονο εγω εδώ μέσα…
10ος κύκλος Shetland βάζει κατω πολλους απο τους τελευταίους. Ενα μικρο αριστούργημα. Κι ας μην εχω δει το τελευταιο επεισόδιο.
Που παιζει?
Δεν έχω δει τους τελευταίους κύκλους χωρίς τον Jimmy Pérez.
Να δω;
Torrentflix ![]()
Μακραν ο καλύτερος χωρίς τον (θεούλη) Jimmy Perez και βαζει απο κατω και κανα δυο με τον εν λογω.
Μη με πιεζετε να αποκαλυψω τις πηγες μου, κατα τα αλλα…
δεν είσαι μόνος. το επόμενο ΣΚ binge τον τελευταίο κύκλο.
BBC είναι η σειρά, δεν έχω ιδέα που παίζει ελλάδα.
BTW αυτός που παίζει τον τζίμι πέρεζ παίζει σε μια καινούρια σειρά, το revenge club.
Είχα καιρό να δω και είδα στα καπάκια 8η και 9η σεζόν. Εξαιρετικές και κανένα θέμα με την αλλαγή πρωταγωνιστή.
Για τον 10ο γενικά έχω ακούσει κράξιμο αλλά κάνω ένα διάλειμμα από αυτά τα μαγευτικά τοπία που κρύβουν τόσα εγκλήματα και θα επανέλθω κάποια στιγμή.
Τέλος η 8η σεζόν, καλή ήταν.
Θέλω τόσο να επισκεφτώ αυτά τα μέρη ρε γμτ…
Κοσμοτε δίνει δωρεάν 1 μήνα το entertainment pack, αγορά με είσοδο με cosmote id και πρόφιτ
(και eon tv επίσης, μόνο με ένα μέιλ και κινητό)
Αν ο ηλίθιος κι ο πανηλίθιος ήταν μπάτσοι, εδώ θα έπαιζαν. Κι έχει πολλούς τέτοιους μέσα. Έφυγε νερό η 1η σεζόν όπως λογικά θα φύγουν και οι υπόλοιπες:
Οπως αποκάλυψε η γενική διευθύντρια προγράμματος της ΕΡΤ, Μαρία Κοζάκου, το πρώτο δευτερόλεπτο του 2026 αμέσως μετά την αλλαγή του χρόνου, τα δύο πρώτα επεισόδια θα είναι διαθέσιμα στο ERTFLIX, ενώ την Κυριακή 4 Ιανουαρίου θα προβληθεί στην ΕΡΤ1, στις 22:00.
Η σειρά, βασισμένη στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Μ. Καραγάτση, αποτελεί τη μεγαλύτερη εγχώρια τηλεοπτική παραγωγή και, ταυτόχρονα, την πρώτη επίσημη διεθνή συμπαραγωγή της ΕΡΤ (μαζί με τις ελληνικές εταιρείες Foss και Boo Productions, της γερμανικής Beta Films και της ιταλικής Mompracem Film) η οποία αποτελείται από έξι επεισόδια.
Ανακάλυψα πρόσφατα το Weeds (Δουλειές με φούντες, η ελληνική μετάφραση). Αν και παλιά σειρά (2005-2012), τώρα βρέθηκε στο νετφλιξ. Πλάκα έχει…
Νανσάρα λατρεία
Shetland, σεζόν 10 τέλος.
Ωραίες οι σεζόν χωρίς τον Jimmy Perez και κακώς δεν τις είχα δει. Άρα ευχαριστώ @toxikos!
Αλλά
Αλλά
όχι και να μας αποκαθηλώσετε τον θεούλη Μπίλι κύριοι!
Αυτό το δύστυχο το Landman το κάνανε καρικατούρα στην 2η σεζόν. Τόσο κριντζ που δεν αντέχεται. Οκ, να έχει και τις ανάλαφρες στιγμές του αλλά όχι τόσο. Δεν αντέχω να βλέπω άλλο μάνα, κόρη και Μεξικάνα χήρα. Δλδ να τις βλέπω, αλλά όχι στην σειρά. Οι προσθήκες Γκαρσία + Έλιοτ είναι συμπαθέστατες αλλά δεν σώζουν την κατάσταση.
Μόνο Landman και Tulsa King δεν έχω δει από το σύμπαν του Sheridan, χθες είδα το τελευταίο επ από Mayor of Kingstown και η σειρά είναι πραγματικά ένα έπος
Ξεκινησαμε το Nightmanager γιατι εχει νεα σεζον και δεν ειχα δει ποτε εκεινη του 2016. Ωραιο φαινεται, λιγο αργο, αλλα ωραιο.