Περί σειρών γενικά

Επειδή δεν παρακολουθώ το τόπικ για το mr mercedes έχετε πει?

Μπόμπα και οι 3 σεζόν, φοβερό καστ με Μπρένταν Γκλίσον αρχηγό.

1 Like

Χρόνια είχα να φάω τέτοιο σκάλωμα με σειρά. Είμαστε στο τέλος της δεύτερης σεζόν κα υπάρχουν στιγμές που σηκώνομαι από τον καναπέ και βρίζω. Παίζει τόσο πολύ με την ψυχολογία σου και σίγουρα για μένα ο χειρότερος κακός σε σειρά

1 Like

Ηθοποιάρα, τον θυμάμαι από Penny Dreadful που έκανε τον δρ Φρανκενστάιν

1 Like

Το τέλειωσα και συνεχίζει να είναι εξαιρετικό. Σαν Sons of Anarchy χωρίς μηχανόβιους και τόσο πολύ μελόδραμα. Συνεχίζω 2ο κύκλο 1000 blows + Night Manager + αυτό εδώ που αν και μυρίζομαι λίγο πέτσα θα δω τα πρώτα 2 επεισόδια που “βγήκαν” για μια ολοκληρωμένη άποψη.

3 Likes

ο πρώτος κύκλος ήταν πολύ ωραόις.
τις τελευταίες μέρες είδαμε:
the lowdown: ethan hawk πολύ καλός, καλό καστ, καλή ιστορία, ωραία ατμόσφαιρα. μας άρεσε.
the last frontier: ξεκίνησε καλά, αλλά στο τέλος το βαρεθήκαμε.
the revenge club: πλάκα είχε. ξεκινάει με λίγο χιούμορ αλλά μαυρίζει γρήγορα. Παίζει ο τύπος που έπαιζε τον τζίμι περεζ στο shetland.
pluribus: καλό είναι αλλά overhyped κατά την άποψη μου.

2 Likes

Α ρε Όπι:

3 Likes

δεν κατάλαβα αν λες για 1η ή 2η σεζόν ; Την 1η την προτείνω, για τη 2η έχω ακούσει μέτρια πράγματα ; Γνώμη από κανένα ;

Ενα μας μενει απο την πρωτη σεζον. Εξακολουθω και πιστευω οτι ηταν λιγο αργη, ας οψεται ομως η κοντομαλλικη λατρεια και ο Χαους που κανουν αρκετο heavy lifting. Ο Ηiddleston δεν με επεισε.

Τη δευτερη θα την αρχισουμε συντομα…

Summary

οταν τελειωσει η νεα σεζον του Traitors :flushed:

Σε αλλα νεα, επειδη καταβαθος ειμαι ΑΝΤΡΑΚΛΑΣ και χρειζομαι μια σειρα να βλεπω ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ, χωρις ΕΡΩΤΕΣ και ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ και αλλα τετοια που με κανουν λιγοτερο ΑΝΤΡΑΚΛΑ… πιασαμε Reacher season 2.

Προφανως μετρια τηλεοραση, αλλα δεν τον χορταινω τον κρεμανταλα

1 Like

αυτός ότι και να σου πει μετράει 3, 2, 1 και σε δέρνει

1 Like

παίζει ακόμα η μπατσίνα/dr λατρεία του Pulse, Willa Fitzgerald ?

εξαιρετικη σκηνη οπου τον κανει stake out ενας μπατσος και για να τον πιασει απροετοιμαστο, δινει μια κλωτσα στο αμαξι και σκαει ο αεροσακος. Τελειοτητα.

οχι, νεο λαβ ιντερεστ αυτη τη σεζον… απο το παρελθον!!!

2 Likes

Double post.

Ξεχασα να πω πως τελειωσαμε επιτελους το Andor. Τι ομορφια, μακαρι να μην τελειωνε ποτε.

Τιμιο και σκεπτομενο πολιτικο sci-fi. Δεν ξερω ποιο ηταν το γενικοτερο discourse περυσι, καθως ηθελα να αποφυγω τα σποιλερ, αλλα εγω το βρηκα απολαυστικο.

Στα καπακια βαλαμε και το rogue one, που ηταν μεγα λαθος, γιατι το θυμομουν πιο κουλ και λιγοτερο “star wars” (πανε και δεκα χρονια) και ο πιο αναλαφρος τονος εκανε μπαμ και με στενοχωρησε.

αυτα.

7 Likes

Πρώτη εικόνα της Σόφι Τέρνερ ως Λαρα Κροφτ στη σειρά του Prime Video

4 Likes

Αυτό το μελαχρινό κάθε άλλο παρά μέτριο είναι :innocent:

1 Like

Ξεκίνησα το The Pitt. Δεν το είδα να γίνεται πουθενά αναφορά, εκτός αν μου ξέφυγε πια.

https://www.imdb.com/title/tt31938062/

Medical drama. Έχω δει μόνο τα 2 πρώτα ως τώρα από χθες το βράδυ και έχω ήδη κολλήσει. Βλέπω να γίνεται μαραθώνιος τις επόμενες μέρες.

Τα πάντα συμβαίνουν μέσα στα επείγοντα ενός νοσοκομείου και προς το παρόν η σειρά δεν βγαίνει ούτε λεπτό έξω από εκεί. Πολλοί χαρακτήρες, πολλά περιστατικά αλλά τα 2 πρώτα επεισόδια δεν έχασαν καθόλου ρυθμό. Παρότι γίνεται πανικός, πολλά οικογενειακά δράματα, τρέλες περιπτωσάρες, δεν νιώθεις πως μένει κάποιος από τους χαρακτήρες πίσω η δίνει μικρότερη σημασία σε κάποια περιστατικά. Από την προσωπική ζωή των γιατρών και νοσηλευτών δεν ασχολούμαστε και τόσο αλλά σε πολλές περιπτώσεις σου δίνει πολλές μικρές στιγμές που αρκούν για να πάρεις σιγά σιγά μια ιδέα για τον καθένα.
Πολύ νεύρο στην σκηνοθεσία, κάμερα στο χέρι κάτι που μπορεί ώρες ώρες να σε ζαλίσει και λίγο αν και δεν το παρακάνει ποτέ. Αν και έχω την εντύπωση πως αυτό θα με κάνει να μην βλέπω πολλά επεισόδια μαζεμένα.

Ως τώρα πάντως δείχνει απλά εξαιρετική.

3 Likes

Έπος. Κάποια επεισόδια προς το τέλος είναι γαμηστερά.

2 Likes

Πρώτη σκηνή μπαίνει με Fleetwood Mac, σκάει και το μωρό μελαχρινό, λύγισα. Θα το χαζέψω.

3 Likes