Περί σειρών γενικά

Να 'ταν μόνο ο Τζαρ Τζαρ… :joy:

Προχωράμε ναι

Δεν ειναι ΚΑΝ προβλημα ο ιδιος ο Τζαρ Τζαρ. Εχει ξερω γω 12-15 λεπτα εμφανισης σε μια τριλογια που κραταει 7 ωρες. Απλα επιλεγεις να αγνοησεις την πραγματικοτητα για να εστιασεις σε κατι που βολευει την εσφαλμενη σου ρητορικη.

Jesus Christ, διάβασε ΜΙΑ φορά προσεκτικά τι γράφει ο άλλος ρε άνθρωπε

Βασικά μη χαλάτε τις καρδιές σας για χαζομαρούλες στο διάστημα (any SW), monoLotR λέμε :crazy_face:

2 Likes

Το διαβασα και απαντησα. Ειπες να ηταν “μονο” ο Τζαρ Τζαρ. Και σου εξηγω γιατι δεν ειναι ΟΥΤΕ ΚΑΝ ο Τζαρ Τζαρ προβλημα. Ποσο μαλλον ολα τα αλλα που με μαγικο τροπο δεν αναφερεις.

Για μεχρι 16 χρονων καλα ειναι. Ανοιγω κι αλλο μετωπο :stuck_out_tongue:

Αυτό είναι πλεονέκτημα ρε συ…

1 Like

:raised_hand:

και αμφιβαλλω αν θα δω, οποτε μπορειτε να βαλετε ο,τι σποιλερ θελετε :raised_hands:

4 Likes

Λολ, πού σε βρήκαμε εσένα ρε

1 Like

Εδω αν δεν κανω λαθος :rofl:

Ενταξει, εχω δει μερικα επεισοδια. Αλλα εχω αναφερει οτι βλεπω ελαχιστη τηλεοραση/στριμινγκ και οτι ο κινηματογραφος δεν ειναι το καλλιτεχνικο niche μου. Ηταν μεγαλη επιτυχια οτι ειδα 5-6 σεζον walking dead, καποτε. Μετα βαρεθηκα.

Γι’ αυτο βλεπω που και που mini series. Αν ειναι μαπα, δεν χανω πολυ χρονο. Αν ειναι καλο, απολαμβανω χωρις να χανω χρονο. Φαντασου οτι τελευταια ολοκληρωμενη σειρα που ειδα ητανν το Adolescence. Δεν μπορω για πολλη ωρα το χαζοκουτι. Εκτος αν εχει αθλητικα (και οχι παντα).

Χαχαχαχα θέλω να σε δουλέψω άπειρα τώρα αλλά δεν θα το κάνω, γιατί μόλις σκέφτηκα ότι άνετα θα μπορούσε να δουλέψει κάποιος άλλος εμένα που δεν έχω δει Game of Thrones (!!!) εκτός από την 1η σεζόν και ίσως ένα ή δύο επεισόδια της 2ης, γιατί κάπου εκεί με κούρασε και το παράτησα.

Oh yes, I gave up GoT (waaaay) before it was cool :bangbang:

1 Like

Σιγά, ούτε εγώ έχω δει Game of thrones (μόνο τρέιλερ). Επίσης, είμαι ο άκυρος που έβλεπα με μανία Lost για 5 κύκλους, αλλά δεν είδα ποτέ τον 6ο…
Αλλά… HIMYM ολόκληρο!

Παρεμπιπτόντως, για όποιον ενδιαφέρεται, θα βγουν στο netflix τώρα όλοι οι κύκλοι του The Middle και ανυπομονώ να ξαναδώ τα αρχικά επεισόδια που είχα δει κάποτε, και τα επόμενα που δεν είδα ποτέ.

Σκουπίδι ήταν μόνο το episode 2. Phantom και revenge είναι οκ το πρώτο και ταινιαρα το δεύτερο.

:raised_hand:

3 Likes

Ταινιάρα το Revenge ούτε καν. Έχει κάποιες ωραίες σκηνές όμως. Το έχω πει ήδη ότι υπάρχουν καλές σκηνές στα πρίκουελ.

Όπως και στο Phantom. Ε βασικά η φάση με Darth Maul, εκεί. Κατά τ’ άλλα… ΟΚ σκουπίδι ίσως παραείναι αυστηρός χαρακτηρισμός.

Δεν μπορώ ρε γαμώτο πιτσιρικά Άνακιν, καθόλου όμως.

(ενώ τον μπορώ ως μαντράχαλο “I hate sand” :laughing: ναι ΟΚ)

1 Like

Ηρθα να πω οτι τα prequel γαμανε,και γαμανε ακομα περισσοτερο αν εχεις δει το clone wars.

2 Likes

image

σε άλλα νέα

Φαίνεται τελικά μερακλίδικο remake, οπότε ναι, γιατί όχι

3 Likes

Εγω θα πω οτι ενα κακο τελος δεν καταστρεφει μια σειρα αλλα χαλαει την υστεροφημια της.

Πχ δεν θεωρω οτι εχασα τον χρονο μου που ειδα τις 7 σαιζον του GoT, για κανεναν λογο. Τρομερη εμπειρια ηταν και παραμενει. Αλλα γνωριζοντας πως τελειωνει σιγουρα δεν θα κατσω ποτε να το ξαναδω και δεν μπορω να προτεινω σε κανεναν να το δει.

1 Like

Συμφωνοι. Με την παραδοχη βεβαια πως και το αν ειναι καλο, κακο, απαισιο, υπεροχο ή οτιδηποτε τελος παντων το τελος, παραμενει εκ φυσεως και υποκειμενικο σε τεραστιο βαθμο.

2 Likes

1 Like

Δεν ειμαι σιγουρος οτι θα παει καλα αυτο…

1 Like