Μου κάνει εντύπωση που δεν έχει αναφερθεί πρόσφατα, αλλά την επόμενη εβδομάδα είναι the boys finale.
Πολλοί δηλώνουν απογοητευμένοι, εμένα μου αρέσει πολύ η φάιναλ σίζον. Μάλιστα στο προτελευταίο επεισόδιο βλέπουμε και χαρακτήρες από το Gen V επιτέλους.
Ηθελα να γραψω μερικα πραγματα για την σεζον ως τωρα. Το χθεσινο επεισοδιο ειναι απο τα καλυτερα εβερ. Οι περισσοτεροι απο αυτους που δηλωνουν απογοητευμενοι ειναι οι ρεπουμπλικανοι που τους πηρε 4 ή και 5 σεζον να δουν τον εαυτο τους ζωγραφισμενο στους φανατικους οπαδους του Homelander, λες και δεν ηταν εμφανες απο την πρωτη σεζον τι παιζει με το πολιτικο commentary στην σειρα.
Κατα τα αλλα, το ακουω οτι η 5η σεζον θα μπορουσε να εχει περισσοτερη δραση. Ομως δε νομιζω οτι ηταν αυτο ποτε το φορτε της σειρας. Πιο πολυ γουσταραμε ολες τις φασεις που η σειρα εκθετει την ανθρωπινη φυση πολλων και το τι γινεται οταν αυτοι αποκτουν εξουσια και κυριολεκτικα σουπερ “ηρωικες” ικανοτητες.
Παμε για φιναλε, και προβλεπω να πεθανει παρα πολυς κοσμος.
Πρόβλεψη:
Καθώς ο Soldier Boy μπήκε πίσω στην κάψουλα, ο homelander θα ηττηθεί από συνδυασμό των δυνάμεων της Κιμίκο και της Μονρό (μαυρούλας από το Gen V). Κάποιο ρόλο θα παίξει και ο Deep αλλά δεν μπορώ να το προβλέψω,
Ρε συ δεν νομιζω πως ισχυει αυτο που γραφεις. Το πολιτικο commentary που αναφερεις ειναι εμφανες αλλωστε απο την 1η σεζον και ειναι ενα απο τα στοιχεια που εχουν κανει τη σειρα να σπερνει. Η σεζον ομως αντικειμενικα ειναι fail για πολλους αλλους λογους. Για το αργο pacing, για κανα δυο filler επεισοδια (απο το συνολο των 8), για την εμφαση στο σεταρισμα των spinoffs που λεει και ο φιλος απο πανω και γενικα η ιστορια εχει αρχισει να μπαζει απο παντου. Εν τω μεταξυ εχω ψιλοgooglaρει πως κινειται η ιστορια με το κομικ και ποιο ειναι το τελος πανω κατω και εχω ψιλοαπογοητευθει με το πως εχουν χειριστει τη σειρα σε αυτη τη σεζον.
εγώ φαντάσου από αυτό το ποστ κατάλαβα ότι ξεκίνησε η 5η σεζον
δεν ξέρω γιατί ατόνησε το ενδιαφέρον . Το ότι η προηγούμενη σεζόν ήταν καλοκαίρι του 2024 επίσης δεν βοηθάει και απορώ που δεν το έχουν πάρει χαμπάρι ότι όσο καθυστερείς τόσο σταματάει να ασχολείται και ο κόσμος
Αντικειμενικα? I think not. Εγω την βρισκω υπεροχη την 5η σεζον. Δεν εχω βαρεθει ουτε λεπτο. Το αργο pacing δε με ενοχλει, πιο πολυ με ενοχλει το overload σε πληροφορια σε αλλες σειρες. Ποια spinoffs σεταρουν εντωμεταξυ? Μονο ενα spinoff υπαρχει στα σκαρια, και ειναι αυτο που εχει να κανει με Soldier Boy πριν 80 χρονια ξερω γω. Παιζει να εχουν αφιερωσει και… 10 λεπτα συνολικα στον Soldier Boy και την ιστορια του.
Οσον αφορα το αμερικανικο κοινο, και οχι μονο, οχι απλα ισχυει αυτο που εγραψα, αλλα ειναι απιστευτα αστειο. Βλεπεις κοσμο να κραζει σε καθε online πλατφορμα και σε καθε social medium τις τελευταιες δυο σεζον και να λεει πως κοροιδευουν τον Τραμπ και τους Ρεπουμπλικανους, λες και στις πρωτες 3 σεζον δεν ηταν εμφανες πως η σειρα κοροιδευει στα μουτρα τους ολους τους συντηρητικους και τις δομες εξουσιας (κυβερνηση, καναλια, εταιριες - κολοσσους, πολιτικους, δισεκατομμυριουχους, κτλ)
The boys : έχει ξεφουσκώσει μέσα μου καιρό τώρα, αλλά περιμένουμε το τέλος. Το γεγονός ότι ο homelander σκοτώνει τους δικος του για ψυλλου πήδημα, αλλά τους μποιζ τους αφήνει ελεύθερους, μετά από συζητήσεις, είναι αστειότατο. Ο Μπουτσερ δεν πέθαινε ; Το ξεχάσαμε και αυτό. Ο γιος, που χάθηκε ; Τέσπα, μας κράτησε καλή παρέα.
Beef - S2 : ένα μεγάλο χαμένο στοίχημα, μια σηζον χωρίς… μπηφ. Κρίμα. Δεν ξερω γιατι το είδαμε όλο, μάλλον θελαμε να δουμε που πάει. Την πρώτη σεζόν την θυμάμαι ακόμα και σήμερα.
Your Friends and Neighbors S2 : ϊσως καλύτερη από την πρώτη, μιας και έκοψε τα πολλά και κλισε με τις ληστείες, και επικεντρώθηκε στην κρίση ηλικίας. Πάρε μας τα λεφτά, πολύ ωραία σεζόν, φτιάχνει ωραίο lore να ανανεωθεί - έχει πολλά να πει θεωρώ.
αλλά ήρθα να σας μιλήσω για το κάτωθι
Margo’s got money troubles - και δείτε κάστ (!)
η Μαργκο ειναι white trash φοιτητρια, μένει έγκυος από τον καθηγητη της, και γινεται ονλυφατζού, για να τα βγάλει πέρα.
Δεν περιμενα ότι θα με πιάσει, αλλα ειναι ΤΟΣΟ ζεστο και ανθρωπινο. Δραμεντί - τον Nick Offerman θα τον ακολουθούσα και σε rewatching του Λοστ, Μισελ Πφάηφερ κουκλάρα, αλλα η Ελ Φάνινγκ λάμπει με μια all around ερμηνεία, που αν την ειχατε δει στην προσφατη οσκαρική sentimental value, θα εντυπωσιαστείτε ακόμα περισσότερο από το εύρος της.
Πάμε κάτι διαφορετικό, gay romance Καναδικής παραγωγής με distribution από HBO.
Πραγματεύεται την πολυετή σχέση 2 παικτών χόκει που περιπλέκεται από την θέση τους στο σπορ και τα πολύ διαφορετικά background τους.
Οι τολμηρές spicy σκηνές μπορεί να ιντριγκάρουν κάποιους αλλά δεν είναι εκεί απλά για αυτό, αποτελούνε μέρος του plot και character development. Ο σκηνοθέτης Jacob Tierney με ελάχιστο budget πραγματικά φτιάχνει ένα διαμάντι 6 επεισοδίων με προσεγμένα στην εντέλεια πλάνα, με παραλληλισμούς, παιχνίδι με το χρώμα, και πανέμορφο cinematography.
Το σενάριο είναι βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο της Rachel Reid που είναι το 2ο μιας σειράς από 6, τα οποία δεν είναι μεν το απώγειο της λογοτεχνίας, που δεν είναι και το ζητούμενο στην κατηγορία αυτή, αλλά περιλαμβάνει δουλεμένους, diverse χαρακτήρες, πολύ χιούμορ, και σεξ εννοειται.
Η αποκάλυψη της σειράς όμως είναι οι 2 πρωταγωνιστές που έχουν τέτοια πρωτοφανή χημεία που κάνουν άλλα ρομαντικά ζευγάρια να φαίνονται σαν αδιάφορες γνωριμίες. Ο Connor Storrie πείθει αμέσως σαν τον δυναμικό Ρώσο Ilya Rosanov που κανείς δε πιστεύει αρχικά ότι ο ηθοποιός είναι από το Τέξας. Ο 4λεπτός μονολόγός του τελείως στα Ρώσικα στο 5ο επεισόδιο είναι αντάξιος για Emmy. Ο Hudson Williams από την άλλη παίζει άψογα τις ιδιοσυγκρασίες του μισοΑσιάτη και αδιάγνωστου αυτιστικού Καναδού Shane Hollander. O Williams χειρίζεται μικροεκφράσεις με μαεστρία ώστε να παρουσιάσει έναν χαρακτήρα ιδιαίτερα κλειστό και συγκρατημένο.
Δείτε την σειρά απλά γιατί αποτελεί την ανάδειξη 2 μεγάλων ηθοποιών που πιστεύω θα γίνουν πασίγνωστοι πολύ σύντομα.
Εχω δει τα πρωτα 4 επεισοδια και ψιλο-συμφωνω οτι ισως να ειναι καλυτερο ακομα και απο την πρωτη σεζον, που για μενα ηταν ηδη φανταστικη. Επισης, δεν ξερω γιατι εκανα την ιδια σκεψη με σενα, αλλα χωρις να μπορω να βρω λιστα με επιχειρηματα σκεφτηκα κι εγω οσο το βλεπω οτι αυτο ειναι μια σειρα που θα ηθελα (και ελπιζω) να παει στις 5 σεζον. Οχι παραπανω ομως. Ισως εχει να κανει με το οτι η δευτερη σεζον εστιαζει πολυ ομορφα και στους υπολοιπους χαρακτηρες σε μεγαλο βαθος, κι οχι μονο στον Κουπ.
Ειναι στην to-watch-list εδω και πολλους μηνες. Η Ελ Φανινγκ εδω και αρκετα χρονια αθωο ρομαντικο “μακαρι να ημουν 25 χρονων ακομα” crush. Βλεπω οτι εγινε κι αυτη 28, φαντασου ποσο μεγαλοι ειμαστε εμεις λοιπον. Και αυτη και η αδερφη της εξαιρετικα ταλεντα.
Οπως τα ειπαν οι αποπανω. Μπορει αυτη η σεζον να ηταν καπως απογοητευτικη (για εμενα) αλλα το τελευταιο αν και δεν ηταν ιδιαιτερα εντονο, μας αποζημιωσε με τη τελικη μαχη και το ακρως συγκινητικο και ιδανικο τελος!