Εξαιρετικο το φιναλε του The Boys. Ακριβως αυτο το φιναλε ταιριαζε σε ολους τους βασικους χαρακτηρες (heroes & villains), και βασικα χαιρομαι που ο Ερικ Κριπκι βγηκε και δηλωσε οτι απο την αρχη της σειρας ηξεραν πως θα ειναι το τελος, και πως μετα απο τοση σκατιλα και μισανθρωπια, εννοειται πως ηθελαν να γυρισουν ενα τελος με ευχαριστη νοτα και με την σκεψη πως αν οι περισσοτεροι ανθρωποι κανουν το καλο στην ζωη τους, τοτε ο κοσμος θα γινει ενα καλυτερο μερος.
Δεν καταλαβαινω προσωπικα τα παραπονα τυπου “δεν ειχε αρκετη σφαγη” καθολου. Δεν ηταν ποτε το νοημα του The Boys ανεξελεγκτη καφριλα και το gore. Επισης, δεν καταλαβαινω ουτε τα σχολια περι μη-χρησης των χαρακτηρων απο το Gen V ή του Soldier Boy. Γιατι δηλαδη να πρεπει να υπαρχει μαρβελοποιηση των παντων και ο κοσμος φαντασιωνεται μαχες και αναμετρησεις με 20 χαρακτητρες εναντιον 20 χαρακτηρων στα παντα? Οι χαρακτηρες του Gen V εχουν την δικη τους σειρα (!) ενω ο Soldier Boy ηταν ο κυριος ανταγωνιστης στην δικη του σεζον. Το φιναλε προφανως και επρεπε να περιστρεφεται γυρω απο τους The Boys απο την μια μερια και τον Homelander με τα υποχειρια του απο την αλλη.
Τεσπα, αναμενουμε τα πρηκουελς, σπινοφφς, σηκουελς κτλ, οι τυποι εχουν κανει φοβερη δουλεια στο world building και ειναι κινηματογραφικα αρτιο ολο το υλικο.
Χρήστες του X και όχι μόνο έχουν, ωστόσο, σταθεί στο γεγονός ότι ο Hardy είχε υπογράψει ανοιχτά την ανοιχτή επιστολή Artists4Ceasefire του 2023 υπέρ της Παλαιστίνης και της εκεχειρίας στη Γάζα, ενώ η Mirren έχει αντιθέτως υπογράψει την επιστολή 400 καλλιτεχνών μέσω του οργανισμού Creative Community For Peace υπέρ της συμμετοχής του Ισραήλ στη Eurovision το 2024.
Παράλληλα, ένας χρήστης του X που ισχυρίζεται ότι σχεδόν το σύνολο των γυρισμάτων της 2ης σεζόν του MobLand γυρίστηκε κοντά στο σπίτι του, αναφέρει στο X πως σύμφωνα με τον ίδιο αλλά και άτομα σε συνεργείο και καστ που ρώτησε, δεν προκύπτουν αργοπορίες και προβληματικές συμπεριφορές του Hardy στα γυρίσματα.
Spider Noir με Νικολα Κέητζ - το βλέπουμε είτε σε Α/Μ είτε με χρώματα ! καλή φάση
Εγω που τρελαίνομαι γενικώς για νουάρ, θα πω ότι με έπιασε μεν, αλλά όχι τόσο όσο τα ιντερνετς.
Η σειρά ειναι 90% νουάρ, 10% σπάηντερμαν. Και καλώς.
Αν την δεις στο Α/Μ (οπως πρέπει), σε ταξιδευει στη ΝΥ των αρχών του προηγούμενου αιώνα. Τα σκηνικά και κουστούμια ειναι απίστευτα και η ατμόσφαιρα, αυτή που πρέπει.
Χαίρομαι που βλέπουμε πάλι τον Νικι Κέητζ σε μεγαλα πραγματα, αλλα πραγματικά μοιάζει οπτικά, μεταφορικά και κυριολεκτικά, κουρασμένος. Μάλλον, in line with character, αλλά από την άλλη, αν το δεις, δεν το ξε-βλέπεις.
Μια πολύ ωραία εναλλακτική προσπάθεια, καλή τηλεόραση. Δεν πέθανα, αλλά βλέπεται ευχάριστα.
Φανταστικο το οτι σου δινουν την επιλογη.
Εννοειται θα το δω με χρωμα.
Καταπληκτικο. Τον Matthew Rhys τον λατρεψαμε στο The Beast In Me με την επισης παντοτε φανταστικη Claire Danes, και δινει για μια ακομα ρεστα. Ισως πρεπει να παμε να δουμε το Perry Mason του ΗΒΟ απο πριν λιγα χρονια. Και οτι αλλο εχει παιξει δηλαδη.
Έβαλα HBO MAX για να δω Roland Garos και πέτυχα ματσάρες. Η τελευταία απόψε με Mensik - Fonseca. Γαμάτος ο Τσέχος, δεν ξέρω διασταυρώσεις, αν όχι ο Zverev, τότε αυτός. Επί τη ευκαιρία είδα το Knight of the Seven Kingdoms (το ευχαριστήθηκα) και έκατσα να δω το Outsider, από τα πλέον αγαπημένα μου βιβλία του πρόσφατου Steven King. Ε, παίζει να είναι από τις καλύτερες μεταφορές των βιβλίων του στην οθόνη. Του 2020 (το βιβλίο το διάβασα πριν 4-5 χρόνια, οπότε είχα απόσταση από την ανάγνωση), με φοβερούς ηθοποιούς, σκηνοθεσία, μουσική, τα πάντα ρε. Αργό και επιβλητικό κάψιμο δέκα επεισοδίων. Ορμάτε.
Όσοι βλέπετε το Rivals ελπίζω να χαρείτε το 6o επεισόδιο του 2ου κύκλου όσο του αξίζει. Σπουδαίο και του πρέπει σεντόνι κανονικά αλλά βαριέμαι. 10/10 ρε παιδί μου. Ηθοποιάρες, με προεξέχουσα για μένα την IT Crowd Relationship Manager που το παράλληλο στόρυ της είναι από τα καλύτερα ρομάντζα που έχω δει εδώ και καιρό. Και last but not least
Εγώ καλά πέρασα στις 3 πρώτες, με την τρίτη να λέω οκ, είναι πιο εσωστρεφής/κάνει ένα πείραμα ύφους κτλ και επιλέγει να μείνει στάσιμη στο progression της (όποιας πλέον) ιστορίας αλλά ασχολείται λίγο παραπάνω με χαρακτήρες και καταστάσεις - που τεσπά συνολικά δεν με χάλασε… απλά περίμενα η 4η να είναι η τελευταία και αρκετά διαφορετική από αυτό που ήταν τελικά, όχι αυτό το “δεν έχουμε καμιά ιδέα πλέον, άρα κυνηγάμε την ουρά μας”.
Τεσπά έχει γίνει κάτι σαν comfort watch τώρα το Bear, δεν έχω απαιτήσεις/δεν με αγγίζει το ίδιο που με άγγιξε η πρώτη κ η δεύτερη σεζόν οπότε κλάιν… εδώ βλέπω άλλα κι άλλα δηλαδή