ο τρίτος κύκλος του terror ήταν απογοητευτικός.
κρίμα για το casting, που με εξαίρεση τον πρωταγωνιστή που δε βλεπόταν, ήταν εξαιρετικό
μη ξεκινήσω για το τέλος του που ήταν ότι πιο αντικάβλα έχω δει σε σειρά.
Η 3η σεζον ηταν πραγματι τραγικη. Χιλιοπαιγμενη υποθεση, σκηνοθεσια μεχ, γενικα ενα χαλι και μισο. Οσο για τον πρωταγωνιστη, ο Dan Stevens ενω γενικα θεωρειται και ειναι πολυ καλος ηθοποιος, εδω κινηθηκε στην απολυτη μετριοτητα.
Criminal Record S02 - θα συμφωνησω με @Lupin πιο πάνω - αν και ξεφεύγει από τη θεματική της πρώτης σεζόν (που ειχε να κανει με τις φυλετικες προκαταλήψεις πάνω στο έγκλημα και το δίπολο dark/white knight), παίρνει μια α-λα 24 στροφή και γίνεται πιο περιπετειώδες. Έχει πολύ ενδιαφέρον ότι τα χρόνια του 24 φοβόμασταν τους κακούς μουσουλμάνους, ενώ σήμερα φοβόμαστε τα παιδια στα γυμναστήρια που έχουν πολύ χρόνο και λίγο μυαλό. Το τέλος σε αποζημειώνει, ειναι σοκαριστικο και ανοιγει ενα ωραίο κεφάλαιο για να συνεχιστεί αυτή η εξαιρετική σειρά. Αξίζει τον χρόνο σας.
Κατά τα άλλα
Not Suitable for Work - Hulu/δισνευ

Έχω καταλήξει ότι μου αρέσει ό,τι κάνει η Mindy Kaling - λιγότερο ή περισσότερο. Και αν μιλάμε για σειρά να δεις Κυριακή μεσημέρι, μετά το φαϊ στο star channel streaming, εδώ είμαστε. Για να μην πω πολλά, βασικά τα φιλαράκια, αλλά στο σήμερα, με σημερινό χιούμορ και το χάωμα των πιτσιρικάδων. Ομορφες φατσούλες, το ήπιο χιουμορ της Καλινγκ, το καταναλώσαμε υπευθυνα. Ψιτ Νολαν, αν θες μη-λευκη και όμορφη ωραία Ελένη, εδώ εισαι.
Επίσης άρχισα το μικιμάου των XMen και από τη μια μου φάνηκε ενδιαφέρον (! - δεν το περιμενα), απο την αλλη γιατι πρεπει σε καααθε επεισόδιο να έχουν το ντημπεή για τους ανθρωπους vs superheroes ? οκ, ξέρουμε που στέκεται ο καθένας, παίχτε φάπες τώρα. τοσο μα τοσο εξποζίσιον ;
είμαι ο μόνος που περίμενε κάποια στιγμή και με έναν μαγικό τρόπο, ένα παλαβό crossover της σειράς με τον Jackson Lamb και τα Slow Horses του; ![]()
εχει πολυ βάιμπ απο τα παλιάλογα (!), αν και ομολογω τα βαρεθηκα τα αλογα, σε αντιθεση με την μαμπο-τζάμπο. ίσως τα αλογα παραειναι βρετανικα για το γούστο μου
Τι ωραιο το 7ο επεισοδιο του Bear ρε σεις, υποδειγματικος ρυθμος και σκηνοθεσια, το πως περνανε 52 λεπτα λες και εχουν περασει 10 ειναι τρομερο.
Παρα πολυ ωραιο το κλεισιμο της σειρας, μπραβο.
Βλεπει κανεις ελληνικές σειρές?
Γενικά τις αποφεύγω και λιγες ειναι αυτες που μου αρέσουν, με αυτές να είναι συνηθως αυτές που κατηγορούνται για clopyright απο ξένες (maestro, ριφιφι, εταιρος εγω).
Απο τις “πιο καθημερινές” ομως φέτος παιχτηκε μια σειρα σχεδον sitcom, κωμωδια για ολη την οικογενεια με εντελως feelgood διαθεση τις περισσοτερες φορές. Αναφερομαι στο “μπαμπα σ’αγαπώ”.
Αναδεικνύει ισοτιμα τα καλα και ατα στραβα και των δυο φυλλων, κοινωνικά θέματα της εποχής μας, ενω παίζουν φοβερα ολοι, συμπεριλαμβανομενων και φοβερων πιτσιρικάδων.
Ολοι οι χαρακτήρες ισορροπημένοι (με εξαιρεση εναν που θεωρω υπερβολικα κλαψιάρη
αλλα οκ).
Δεν ξερω αν φταιει που μου αρεσει τοσο πολύ επειδή ειμαι και μπαμπας και εχω και παιδι, αλλα την βρισκω υπέροχη.
ΥΓ Στο ιδιο μηκος κυματος και το “εχω παιδια” που δυστυχως μας τελείωσε μετα απο δυο σεζόν αλλα και 100 επεισοδια.
Το “μπαμπά σ’αγαπώ” πολύ ευχάριστη φετινή έκπληξη !!! Και καλό καστ (Βιργινιά παντρέψου με !!! )…Το “Έχω παιδιά” φέτος κούρασε λίγο (πολλά επεισόδια) αλλά κι αυτό βλέπεται ευχάριστα.
δεν έχω δει το ελληνικό με τα παιδιά, αλλα το καναδέζικο (children ruin everything) ήταν σούπερ.
How to Get to Heaven from Belfast εχει δει κανεις? Ειδα χτες το πρωτο επεισοδιο και μου αρεσε πολυ. Μαρη κωμωδια στην Βορεια Ιρλανδια. Βρηκα και πολυ γοητευτικη την μια πρωταγωνιστρια την Roisin Gallagher. Παιζουν και μερικοι ηθοποιοι εκπληξη. Η μανα Σταρκ και ο θεος Father Dougal απο το Father Ted
Ναι ναι
Ναι ναι. Σε κάθε επεισόδιο γίνεται και πιο πολύ
Ωραίο είναι. Πολύ ευχάριστο
Spider Noir στο Prime με Nic Cage και διαφόρους άλλους - ψιλό spin-off των Spiderverse animated ταινιών, με τον Spiderman noir του οποίου τη φωνή εκεί έδινε ο Cage και τοποθετημένο στη Νέα Υόρκη των '50ς και σε ένα εναλλακτικό σύμπαν όπου ο Ben Riley είναι ο Spiderman που γυρνά με καπαρντίνα και καπέλο και μπλέκει με μαφιόζους και οργανωμένο έγκλημα.
Συνολικά τιμιότατο, με τα πάνω και κάτω του - αν μη τι άλλο διαφορετικό σαν ύφος και τόνο από τις κλασσικές περιπέτειες του Peter Parker.
Αρκετό homage στις ταινίες της περιόδου αλλά και σε αντίστοιχα b-movies της εποχής του - δίνεται η επιλογή να ιδωθεί είτε έγχρωμο είτε ασπρόμαυρο, εκ των οποίων 2 προτείνω το ασπρόμαυρο διότι όπως είπα, μιας και η όλη προσπάθεια είναι ένα συνεχές κλείσιμο του ματιού στο σινεμά της εποχής που διαδραματίζεται η σειρά, ο φωτισμός, η σκηνοθεσία (άπειραdutch angles πχ) η σκηνογραφία, η γενικότερη γεωγραφία του χώρου, τα εφέ, η φωτογραφία κτλ είναι όλα εναρμονισμένα στο να αναδεικνύουν το συγκεκριμένο format και μέσω αυτού να αναδεικνύονται και αυτά τα στοιχεία (μια χαρά και το έγχρωμο btw, είδα 2-3 επεισόδια και τσουλάει μια χαρά και έτσι η σειρά, αλλά σίγουρα για εμένα είναι ένα βήμα πίσω από το ασπρόμαυρο format)…
Η σειρά τσουλάει αργά, έχει το νωχελικό ύφος ενός film noir του '50, εννοείται πως έχει και πολλά σύγχρονα στοιχεία και μια κεντρική πλοκή που σε κρατάει μέχρι το τέλος - άλλοτε δουλεύει άλλοτε όχι και λίγο σέρνεται παραπάνω από όσο πρέπει, ενώ ανά στιγμές το b movie element (τόσο σε πλοκή όσο και σε ερμηνείες) ίσως κουράσει ή βγάλει κάποιον λίγο off… γενικά όμως, ευχάριστο και τόσο-όσο
Nic Cage ταιριαστός στο ρόλο, έχει τις στιγμές του και χώρο για μερικές εντελώς Nic Cage παλαβές στιγμές - το υπόλοιπο cast έχει μερικά hits και αρκετά misses επίσης αλλά συνολικά δουλεύει ικανοποιητικά…
Δεν πέταξα τη σκούφια μου, αλλά δεν το μετάνιωσα κιόλας - ήταν τίμιο, στοχοπροσηλωμένο αρκετά και με διάθεση να προσφέρει κάτι πέραν των τετριμμένων/θα ήθελα όμως να είναι πιο μικρό σίγουρα και κάποιες άλλες επιλογές σε casting και σενάριο…μια χαρά όμως, παράπονο δεν έχω, καλά πέρασα

Προσωπικα το θεωρησα απαλευτο και δεν το τελειωσα. Ιδιως η φαση της ξανθιας απο την παρεα. Δεν αξιζε το χρονο μου ο χαρακτηρας της.
Ξεκινησαμε το Widow’s Bay τωρα που τελειωσαν τα αθλητικα. Καπως εγινε λαθος και ξεκινησαμε απο το επ 4 και δεν καταλαβαμε χριστο αλλα λεμε “τετοια σειρα θα ειναι μαλλον”.
Ενηγουεη, ειδαμε το πρωτο επεισοδιο και ηταν πολυ πιο αστειο αποτι μας εδινε να καταλαβουμε το τεταρτο επεισοδιο ![]()
όσο προχωράει η σειρά αφήνει πίσω της την κωμωδία και χώνεται περισσότερο στον τρόμο.
Επίσης τελειώνουμε σήμερα τον τέταρτο κύκλο του From, και για μένα παίζει να είναι ο καλύτερος από όλους.
για μενα, το spider noir ξεφουσκωσε γρηγορα, αλλα συνεχιζω να το βλεπω λογω Νικολα.
Troops, let me talk to you about, Sugar S02 at Apple TV.
Noir πάλι, αλλά δυνατό.
Sugar, για πες δυο λόγια …για το Sugar (
)
Eίναι από αυτά που έχω από πέρυσι κατεβασμένα στο tablet αλλά για κάποιο λόγο δεν τα είδα ποτέ
Neo-noir στο LA, prime Colin Farrell, πολύ “σημερινη” ιστορια και το τελος του πρωτου κυκλου, μια (αχρειαστη) αλλα και ευχαριστη ανατροπη, που εξηγει κατι μαγκαφιν κουφά που γίνονται στην πορεία της.
Αν σου αρεσουν τα νουαρ (οπως εμενα) και τα κλισε τους, θα τρελαθεις. Δεν εχω καταλαβει γιατι πεταει κατω απο το ρανταρ - πολυ ποιοτικη δουλεια, σε καθε περιπτωση.