Περί σειρών γενικά

Ξεκινησα cape fear στο apple tv.
Χαβιε Μπαρδέμ τι τέρας ηθοποιός είναι. Ολη η σειρά μόνος του!

1 Like

Margo’s Got Money Troubles

Ή αλλιως, το στηθος και τα μπουτια της Elle Fanning καθε 5 λεπτα. Περαν απο αυτην την υπερ-προβολη ομως, μιλαμε για μια απο τις πιο ανθρωπινες σειρες των τελευταιων χρονων. Offerman για μια ακομα φορα προσφερει αξεχαστη ερμηνεια, η πολυαγαπημενη Μισελ Φαιφερ που ειχα χρονια να την δω οριακα κλεβει την παρασταση σε κοντρα-ρολο, και η σειρα πραγματευεται καποια σημαντικα συγχρονα και επικαιρα κοινωνικα θεματα. Ευτυχως ανανεωθηκε για 2η σεζον, την οποια βεβαια δεν χρειαζεται καθολου.

Running Point - Season 2

Αν βλεπετε ΝΒΑ, η σειρα ειναι απιστευτο διαμαντι και θα την απολαυσετε εγγγυημενα. Η Kate Hudson δινει ρεσιταλ ως μια εναλλακτικη εκδοχη της Jeanie Buss των Lakers, και η κουλτουρα (η ποια?) του Los Angeles ερχεται στο προσκηνιο μεσα και απο χαρακτηρες οπως τον γκομενο της, τα αδερφια της, και φυσικα τους μπασκετμπολιστες. Αν δεν βλεπετε ΝΒΑ, θα την απολαυσετε σχεδον εξισου. Αρκετα καλο χιουμορ, και μια απο τις οχι πολλες καλες σειρες που ασχολειται με καποιο επαγγελματικο αθλημα. Ισως να ζηλεψαν την επιτυχια του Ted Lasso, αλλα η αληθεια ειναι πως προσφερουν κατι αρκετα διαφορετικο.

The Bear - Season 5

Βαριεμαι τα πολλα λογια. Ισως η καλυτερη σεζον? Μαλλον οχι, αλλα θετει υποψηφιοτητα. Δεν καταλαβα ποτε την γκρινια για αυτην την σειρα. Απο την πρωτη εως και την τελευταια σεζον εχει κρατησει αρτιο και συνεπη χαρακτηρα, εχει δωσει με απιστευτη σκηνοθεσια και φωτογραφια την ενταση σε ενα οικογενειακο περιβαλλον που τυχαινει να εργαζονται ολοι μαζι, και μας εχει κανει να συγκινηθουμε και να συμπασχουμε σχεδον με καθε χαρακτηρα. Θελω να γινω φιλος με τον Marcus. Και ο Δανος καλος ειναι. Και φυσικα κι ο Ριτσι. Απο τις πιο συμπαγεις σειρες της ιστοριας, χρυση η αποφαση να την κλεισουν στις 5.

3 Likes

Ted Lasso season 4 ξεκίνησε χθες. Τώρα πάω να δω 1ο επεισόδιο

2 Likes

Επειδή βαριέμαι/σιχαίνομαι τον υπερπλουσιο ζερβεζ που απλά πειράζει τον απλό κόσμο με να τον ενοχλεί κ το θεωρεί έτζι ν σιτ, έχει ασχοληθεί κανένας με το alley cats του νετφλιξ να μας πει δυο κουβέντες, γιατί τα σοσιαλ είναι γεμάτα μόνο με culture wars ;

Ευχαριστώ φίλοι

Είναι οκ το Alley Cats. Ευκαιρία για τον Gervais να βγάλει τις φιλοζωικές του ανησυχίες και να χώσει την λέξη “cunt” όσες περισσότερες φορές μπορεί μέσα στους διαλόγους. 15 λεπτά το επεισόδιο, 6 επεισόδια, τελειώνει πριν το καταλάβεις.

:+1: :+1:

3 Likes

Τι γαμάτη που είναι η νέα σεζόν Ted Lasso!!! Επεισόδια 2 και 3 πάρα πολύ feelgood και αστεία!

2 Likes

Ξεκίνησα το Silo. Έχω δει ήδη τις 2 πρώτες σεζόν.
Ξεκινάει καλά η πρώτη σεζόν αλλά μετά γενικά το παίρνει η κατρακύλα. Ειδικά 2 σεζόν είναι πολύ βαρετή.
Γενικά πολύ φλύαρο και με χιλιοπαιγμένες ιδέες. Θα το συνεχίσω να το βλέπω, αλλά δεν λέει και τίποτα.

διαφωνώ κάθετα, οριζόντια, διαγώνια και ζιγκ ζαγκ!

2 Likes

Silo ανετα μεσα στις 10 καλυτερες σειρες που εχω δει στην ζωη μου, και η τριτη σεζον παει εξωφρενικα καλα ως τωρα. Δυο επεισοδια εμειναν, ειδαμε με την συζυγο τα πρωτα 8 επεισοδια μεσα σε 5 μερες.

Διαφωνω αφανταστα κι εγω με ολα, αλλα ειδικα με το “χιλιοπαιγμενες ιδεες”, το οποιο δεν ισχυει επ’ουδενι. Αν μη τι αλλο, το Silo το βρισκω απο τις πιο ιδιαιτερες σειρες που εχω δει, και η Ferguson ειναι αψογη στον ρολο της Τζουλιετ. Στο 6ο επεισοδιο της 3ης σεζον μας ειχε πιασει ταχυπαλμια απο την ενταση, κατι που εγινε και παμπολλες φορες στην 2η σεζον.

2 Likes

Ξέχασες το spiral… Βλέπε σκάλα μέσα στα Silo.

Μακάρι η 3η σεζόν να λέει, γιατί η 2η δεν μου άρεσε. Πάντως διάβαζα ότι στο 2ο βιβλίο η Τζούλιετ εμφανίζεται μόνο στο τελευταίο κεφάλαιο, όλα όσα συνέβησαν στο Silo 17 μαθαίνονται εκ των υστέρων. Αλλά δεν ήταν δυνατόν να γίνει αυτό στην Τν, δηλαδή η πρωταγωνίστρια και παραγωγός να μην εμφανίζεται για μια ολόκληρη σεζόν.

2 Likes

Επισης δεν γινοταν γιατι θα ηταν τεραστια μαλακια :stuck_out_tongue:

Η δευτερη σεζον παιζει να ειναι η αγαπημενη μου απο τις 3 αν και αναμενω τα 2 τελευταια επεισοδια της τριτης :smiling_face_with_tear:

1 Like

Υπαρχει λογος (βασικα δεκαδες λογοι) που το S03E09 εχει κατι θεορατες βαθμολογιες στα διαφορα rating sites (τα οποια προσωπικα βρισκω πολυ συχνα αναξιοπιστα) παντως. Τι επεισοδιαρα ειδαμε. Η ενταση με ειχε με κομμενη την ανασα οσο εβλεπα, και μεσα στο Silo, και απεξω απο τα Silos.

1 Like

Σήμερα αποφάσια να κάνω μαραθώνιο Silo s3. Είμαι στο επεισόδιο 7 και θα το πάω μέχρι τέλους (δλδ 9).
Σίγουρα πολύ καλύτερη η 3ή σεζόν από την 2η.
Μεγάλο μουνόπανο το ΑΙ.

1 Like

τελειώσαμε το cape fear.
χειρότερο από ότι το περίμενα
βασικά το παραταβήξανε
10 επισόδεια ήταν πολλά. 6-8 θα ήταν καλύτερα
μπαρδ’εμ θεούλης
άφησαν ανοιχτή την πιθανότητα για 2ο κύκλο. ούτε αυτό μου άρεσε. κάποιες ιστορίες πρέπει να τελειώνουν.

Όμορφο αλλά αχρείαστο still, τουλάχιστον σε αισθητικό επίπεδο και συγκριτικά πάντα με τις ταινίες -
αλλά κλάιν, Χριστούγεννα με 1-2 επεισοδιάκια καλά θα είναι μάλλον…

Κατά τα άλλα, νέα σεζόν Ted Lasso προς το παρόν μου αρέσει πολύ περισσότερο από τις 2 τελευταίες του, οπότε μια χαρά - let’s go Greyhounds!
Επίσης, στα πιο κομιξίστικα → Batman: Caped Crusader season 2 δυστυχώς βαρέθηκα τη ζωή μου, X MEN '97 δεν τελείωσα ακόμα αλλά έχει κάνει κοιλιά ήδη (ενώ ξεκίνησε γαμιώντας) ενώ τέλος Lanterns είναι αρκετά promising μέχρι στιγμής και με έχει ψήσει αρκετά…

7 Likes

Μυαλα στο πατωμα με Silo S03E10.

Τωρα θα περιμενουμε εναν χρονο για την 4η και τελευταια σεζον, η οποια εχει ηδη γυριστει. Το sneak peak διαρκειας δυο λεπτων ειναι καλυτερο απο ολοκληρες αλλες σειρες ξερω γω. Αυτη η σειρα για μενα εχει τα φοντα να μεινει στην ιστορια ως μια απο τις καλυτερες sci-fi (αλλα και γενικα) σειρες ολων των εποχων.

2 Likes
3 Likes

Δεν ξέρω πως θα καταλήξει ο νέος Ποτερ. Θεωρώ πάντως πως δεν θα έχουμε νέο φιασκο τύπου RoP, αλλά τα memes σίγουρα θα είναι διασκεδαστικά.

7 Likes

Καλό το τέλος της σεζόν 3. Κάποια πράγματα τα είχα υποθέσει οπότε δεν μου έκαναν εντύπωση. Πολύ καλύτερη η Σ3 από την Σ2. Καλό το ότ ιδεν θα περιμένουμε πολύ για την τελευταία.

Αυτό που είναι ξεκάθαρο πλέον είναι ότι δεν βρίσκονται μέσα στα Σιλό εκατοντάδες χρόνια αλλά καμμιά 30αριά - 40αριά όχι παραπάνω και τους ποτίζουν με φάρμακα είτε στο νερό είτε με χάπια για να ξεχάσουν. Επίσης ο αέρας δεν είναι μολυσμένος και οι καθαριστές πεθαίναν από δηλητήριο το οποίο τρώγαν στον θάλαμο απολύμανσης πριν βγουν έξω… Υπάρχουν και πολλά άλλα, αλλά δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία. Ο μόνος που δεν έχουμε δει είναι ο δισεκατομυριούχος ο οποίος λογικά και αυτός θα μπαινοβγαίνει σε κρυοθάλαμους (τον είδαμε στο τρέιλερ της Σ4)… επίσης το έχω σιγουράκι ότι η Νίκολς είναι κόρη του γερουσιαστή Ντάνιελ (νυν Τρόι) κάι το οποίο δένει και με το όλο τάιμλάιν ότι τα Σιλό είναι γύρω στα 30/40 ετών