Παντως για το game of thrones λεμε αλλα αυτο το πραγμα που γινεται στο 24 με τους σκοτωμους βασικων χαρακτηρων εχει καταντησει γραφικο
Οι μονοι που εχουν επιβιωσει μεχρι στιγμης εκτος του θεου του ιδιου ειναι η chloe, η κορη του, ο heller κ ο almeida ( που κ αυτον τον φαγανε αλλα ειπανε να τον αναστησουν τελικα)
Ρε σεις αν δω κατευθειαν το 24 Live Another Day θα καταλάβω τίποτα αν δεν έχω δει τις προηγούμενες season? Γιατί βλέπω ότι στο Imdb το έχει σαν season 1και όχι σαν 9. Έχει σχέση με τα προηγούμενα?
Καθαρά συνέχεια των προηγούμενων σαιζον είναι, το όνομα λογικά για λόγους μαρκετινγκ το άλλαξαν.
Φαντάζομαι ότι μπορείς να το δεις και ανεξάρτητα, απλά κάποια πράγματα που στα δίνει κυρίως στα πρώτα επεισόδια και τα παίρνεις ως δεδομένα, τα βλέπεις με διαφορετικό μάτι αν τα έχεις δει να συμβαίνουν κανονικά στις προηγούμενες σαιζον. Αντίστοιχα κάποιους χαρακτήρες που επιστρέφουν τους βλέπεις διαφορετικά ξέροντας όλο το back-story τους. Γενικά πάντως πουθενά δεν αφήνει ανεξήγητο συμβάν που συνδεεται με το παρελθόν.
Το κλείσιμο λατρεία όσο και πουστιά, ακριβώς όπως και στην όγδοη.
Πολύ δυνατή σαιζόν πάντως, εκεί πάνω με τις πρώτες πέντε, κι ας μεγάλωσαν ο Τζακ κι η Κλόη. Μόνο αγάπη και ρησπεκτ γι’ αυτή τη σειρά.
Όλα όσα συμβαίνουν στο live another day είναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ κατά το ήμισυ συνέχεια καταστάσεων και περιστατικών από τις προηγούμενες σεζόν. Οι δημιουργοί της σειράς θεωρούν δεδομένο ότι ο θεατής του live another day έχει δει και τις 8 προηγούμενες σεζόν και δεν μπαίνουν στον κόπο να εξηγήσουν ΤΙΠΟΤΑ που συνδέεται με το παρελθόν - πράγμα πολύ σωστό για μένα, αφού σε αντίθετη περίπτωση θα γινόταν κάτι σαν Λάμψη η σειρά, με σκηνικά τύπου “-Δηλαδή σου είπε ότι αυτός έδιωξε το Ρένο από την εταιρεία: - Μου είπε επί λέξει: εγώ έδιωξα το Ρένο από την εταιρεία. -Ώστε αυτός έδιωξε το Ρένο από την εταιρεία…”.
Με άλλα λόγια, αν ήλπιζες να κάτσεις να δεις στα γρήγορα μια σεζονίτσα δράσης να γεμίσεις τις επόμενες μέρες σου, την πάτησες. Αλλά μην αγχώνεσαι ε! Το 24 γαμάει όλα τα πραγματικά ή παράλληλα σύμπαντα που μπορεί να υπάρχουν, και είναι καιρός να κάτσεις να το δεις!
Ψιλο-απογοητεύτηκα από το πρώτο επεισόδιο του The Strain. Φουλ κλισέ, αρκετά ελαφρύ, σαν παραμυθάκι, και η μεγαλύτερη έκπληξη: χωρίς καμία σκηνοθετική ταυτότητα (αν κρίνουμε και από το ποιος βρίσκεται στην καρέκλα). Είναι μόνο ένα επεισόδιο σίγουρα, όταν θ’αναπτυχθεί και η πλοκή θ’ανέβει απλά αυτά που διαπιστώνω είναι πολύ χτυπητά και δυσοίωνα. Ελπίζω να μη βγει σειρά για να περνάει η ώρα απλά…
Eντιτ με γενικό σχόλιο: βέβαια δεν σημαίνει ότι όποιος είναι και εξαιρετικός σκηνοθέτης κινηματογράφου, θα ισχύει το ίδιο και στην τηλεόραση (είναι διαφορετικά τα μέσα και η λογική τους). Ίδωμεν!
Τέλειωσα τσακ μπαμ την πρώτη σεζόν του Black Sails και μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα γιατί δεν το περίμενα τόσο καλό. Ειδικά λόγω του ότι έχω ψιλοβαρεθεί και σταμάτησα την προηγούμενη σειρά του σταρζ, το ντα βιντσι.
Το Black Sails λοιπόν έχει δράση, ανατροπές, ωραία παραγωγή… Είναι ιδανικό για να περάσεις ωραία το βράδυ σου. Αη-ρηκομεντ ιτ.
Έπειτα, λοιπόν, έπιασα το Extant.
Μέχρι στιγμής μοιάζει πολύ promising, αλλά έχει πολλές προοπτικές να εξελιχθεί είτε σε μαλακία ολκής, είτε να αναγκαστεί να σταματήσει πρόωρα αν δεν τα πάει πολύ καλά, χωρίς να απαντήσει ουσιαστικά σε τίποτα.
We’ll see, χωρίς να προδικάζουμε τίποτα. Απλά, μια σειρά με τέτοιο σενάριο, για να γίνει εξαιρετική θέλει πολύ μεράκι και τηλεοπτικές θυσίες. Δεν φτάνει απλά το μπλοκμπαστερ του θέματος.
Είναι πολύ αρχή ακόμη και σίγουρα θα το παρακολουθώ τώρα μέσα στο καλοκαίρι που θα βγαίνουν τα επεισόδια.
μητσο , για ξεκινα το catch and halt fire - νομιζω θα γουσταρεις
ειδα σε 2 μερες τα πρωτα 7 επεισοδια κ μαρεσε πολυ (δεν ειναι κανα αριστουργημα, αλλα το γουσταρω πχ πιο πολυ σε επιπεδο χαρακτηρων απο το Fargo-το οποιο μου αρεσε αλλα πλυν του Thornton εχω ηδη ξεχασει ολους τους αλλους χαρακτηρες)
Ισχυει αλλα εμενα με τρελαινει το μικρο το μελαμψο. (Δεν μπορω να ποσταρω φωτο, ειμαι απο κιν)
Σε αλλα νεα, ειδα και τα 2 πρωτα επεισοδια λεφτοβερς (3 πρεπει να εχουν βγει) και τα σπαει πραγματικα. Πολυ καλο. Βεβαια, οταν φτασει η τελευταια σεζόν ισως αποφασισω να μην την δω -α ξεχασα να σας πω, ειναι του συγγραφεα του λοστ.
Κλου: η αφισα της μπανταρας murder by death στο δωματιο της μικρης
Εδιτ: ακυρο για το μελαμψο, τωρα ειδα το πρωτο σποιλερ. Σωραιος.
Το leftovers τελικα δεν ειναι τοοοσο κακο οσο νομιζα.Ξενερωσα γιατι περιμενα κατι πολυ διαφορετικο(sci-fi κι ετσι) αλλα και η σκοπια που θιγει το θεμα της θρησκειας,πιστης κτλπ ειναι αρκετα καλη.Τα 2 στοιχεια που ριχνουν την σειρα ειναι:
πρωτον οι πολυ αδυναμοι χαρακτηρες(μονιμα τσαντισμενος μπατσος που η ζωη του παει σκατα.Αυτο θα πει πρωτοτυπια),οι οποιοι εκτος των αλλων εχουν εκνευριστικα μη ρεαλιστικες συμπεριφορες.Και δευτερον ανοιγει πολυ την υποθεση.Σε βομβαρδιζει συνεχως με αναπαντητα ερωτηματα αλλα με τροπο που τελικα δεν σε κανει να ανυπομονεις για το επομενο επεισοδιο.