Tελειωσα σημερα το [B]Orphan Black[/B] και μπορω να πω πως μου αρεσε πολυ. Στην αρχη ειχα τις επιφυλαξεις μου σεχετικα με την ολη υποθεση των κλωνων,αλλα τελικα δεν ηταν καθολου βαρετη.Πολυ καλοφτιαγμενη σειρα!
Εγω παλι αντεξα μεχρι την μεση του τριτου επεισοδιου, δεν την παλεψα αλλο.
Ετσι ξεκινησα το Rome το οποιο ειναι αψογο και μετα αρχιζω House Of Cards!
Εγω ξεκινησα το Shield. Δυο επεισοδια εμειναν για να τελειωσω την πρωτη σαιζον. Μετραει πολυ.
καθε σεζον και καλυτερη!
+μαλλον το καλυτερο φιναλε σειρας εβερ
Ξεκίνησε και 2η σεζόν Masters of sex…
Και το πρώτο επεισόδιο ήταν πολύ δυνατό. Το extant συνεχίζει να έχει σταθερά υψηλό επίπεδο ενώ το leftovers είναι για τα πανηγύρια 
νέο τρέιλερ για το Gotham, δεν είμαι σίγουρος πώς να το σχολιάσω, μακάρι να είναι καλό.
τεραστια σειρα , οι κυκλοι 5-7 ειναι ο ορισμος του ‘της πουτανας’
ξεκινησα το [B]Utopia[/B] , πολυ καλο μαζι με catch halt fire και true detective τα καλυτερα που εχω δει φετος so far
Υπέροχο, ευφυέστατο και κάφρικο. Ό,τι καλύτερο έχω δει σε animation από την 11η σεζόν του South Park και μετά.
το τρέηλερ του Constantine που προβλήθηκε στο comic con, βγήκε λέει και το πρώτο επεισόδιο (
ισχυει, τσεκαρετε οσοι θελετε πραγματικα γαματo και φρεσκο animation. να αναφερω για να ψηθουν και περισσοτεροι πως ειναι συνδημιουργια του harmon απο community
κυκλοφορησαν τα 6 επεισοδια της 4ης σεζον του Killing στα γνωστα μερη
Επιτελους!!!Την γουσταρω τερμα αυτη τη σειρα και πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω γιατι την διεκοψαν 2 φορες.Απιστευτη ατμοσφαιρα και πολυ γαματοι ηθοποιοι.
True dat. Από τις πιο υποτιμημένες σειρές και με πολύ καλή ηθοποιία (ειδικά η 3η σεζόν ήταν απίστευτη).
Ξεκινησε η 4η σεζον Hell on Wheels!!
το evil dead και το scanners γινονται σειρες οσονουπω
και το evil dead κανονικα με campbell λεει
Νέο τρέηλερ για το Gotham, έχει και hint ότι θα δούμε Joker
8O !!!
ξεκιναει τετοια σειρα κ δεν εχω παρει χαμπαρι???
inb4 πεθαίνει στο πρώτο επεισόδιο