Η πρώτη σεζόν Orphan Black έφυγε νεράκι σε 3 μέρες, απλά συγκλονιστική η Maslany.
Να ξεκινήσω το Leftovers, το Strain ή κανένα από τα 2;
Η πρώτη σεζόν Orphan Black έφυγε νεράκι σε 3 μέρες, απλά συγκλονιστική η Maslany.
Να ξεκινήσω το Leftovers, το Strain ή κανένα από τα 2;
Το Leftovers μετά το αρχικό μούδιασμα (τα 2 πρώτα επεισόδια είναι κακιστα), μου φαίνεται πλεον ότι γαμάει και γουστάρω φουλ.
Το Strain ακόμα είναι σε φάση προλόγου, δεν πείθει μέχρι στιγμής αλλά φαίνεται να έχει εξαιρετικές προοπτικές και το περιμένω κάθε βδομάδα πως και πώς, γιατί γίνεται ολοένα και καλύτερο (μακρυά από κορυφές ομως).
Βασικά ξεκίνα και τα δύο. Για το πρώτο έχουν παιχτεί 7 επεισόδια, ενώ για το άλλο 5.
Σημερα (ή αυριο) πρεπει να αρχιζει η νεα σειρα του Sean Bean, Legends. Οποιος το δει, ας πει καμια κουβεντα.
Το S02E01 του UTOPIA είναι τρομερό επεισόδιο. Με τη Rose Leslie να παίζει τη Μίλνερ, το μωράκι που παίζει τον Πιέτρε και την τέλεια σκηνοθεσία (βλ. Μιλνερ πανω στο τραπεζι, και Φιλιπ να σκοτωνει τον ανακριτη). Για τα χρώματα δεν χρειάζεται να πω. Τα υπόλοιπα επεισόδια είναι στο ίδιο κλίμα με τα περσινά και με χαλάει ώρες ώρες αυτη η βρετανιλα.
Είδα το πρώτο επεισόδιο The Knick του Steven Sodenberg με τον Clive Owen. Γάμησε.
Τρελή γκορίλα, πανέμορφη απεικόνιση της Αμερικής του 1900 και φανταστικές ερμηνείες.
Μην περιμένετε πάντως κάτι σαν το House. Πολύ πιο βαρύ, ωμό και πρωτόγονο.
το [B]leftovers[/B] μαρεσει πολυ αν κ δεν εχω καταλαβει που το παει, αλλα τα πρωτα 7 επ εφυγαν νερακι
ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΙ τιτλοι αρχης και ΜΟΥΣΙΚΑΡΕΣ απο max richter
το [B]extant [/B]μεγαλη μαλακιαρα και αυτη η χαλε μπερι μονο για να δειχνει τα βυζια της ειναι, το παρατησα
βλεπει κανεις το [B]rectify[/B] ?
^
Leftovers όπως τα είπε ο απο πάνω, μέχρι και Slayer έχει παίξει
Strain, η όλη του ατμόσφαιρα μου κάνει σε κόμικ, ωραίο, μ’ αρέσει.
Extant και εγώ το παράτησα γύρω στο 4ο αλλά μαθαίνω οτι 6ο,7ο ανέβηκαν αισθητά.
Rectify, ίσως απο τις σεζόν της χρονιάς, τρομερή σειρά αλλά και βαριά.
to the knick ειναι η επομενη σειρα που θα δω μαζι με αυτο εδω που πρεπει να ψιλογαμαει
[B]The Honourable Woman[/B]
αποτι , καταλαβα ειναι στιβαρο,πολιτικο θριλερ με την εγγυηση BBC
…
Το Under the dome το βλεπει κανεις;
Εγώ Storm. Βασικά είδα πρώτη σεζόν και το σταμάτησα. Μην μπεις στον κόπο.
Συμφωνω απολυτα…
Indeed.
τοσο χαλια; :-s
Πολυ κακο μου φανηκε, βασικα θα το ειχα σταματησει νωριτερα, αλλα αφου τα ειχα κατεβασει ολα ειπα να τα δω.
Απο ενα σημειο και μετα σε φαστ φοργουρντ…για να τελειωσει
Για τη δευτερη δεν το συζηταω, ουτε καν μου περασε απο το μυαλο να το συνεχισω.
Ότι είπε ο Wintersun και εδώ!
οκ ρε παιδες ευχαριστω!!!
αρχισα (και τελειωσα) το Band of Brothers. Νταξει, μυαλα στο χερι και κλαμα.
Ε, ναι! Παιζει να το βλεπω καθε καλοκαιρι τα τελευταια 3-4 χρονια, οταν ξεμενω απο σειρες!
Tα σάρωσε ολα το BB!! \m/
και λογικά πρέπει να δω το fargo το οποιο πήγε πολυ καλα και αυτό…