Περί σειρών γενικά

Και έχασε το σκηνοθεσίας το Ozymandias γιατί έκανε μαλακία το HBO και έβαλε αντιμέτωπο το True Detective με το BB αντί να το πάει mini-series, και κάτι έπρεπε να του δώσουν :lol:

Ό,τι να ΄ναι για ακόμη μια χρονιά τα έμυς. :lol:

Ουφ! Επιτελους τελειωσα το [B]Arrow[/B]! :thumbdown::thumbdown::thumbdown:Eιναι η πιο βαρετη σειρα που εχω δει ποτε. Ακομα και η δραση που ειχε σε καθε επισοδειο δεν εσωζε την κατασταση. Δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει; Οι ερμηνιες; Οι ηθοποιοι; Το μονο που με κραταγε και το εβλεπα ηταν ο,τι εγινε στο νησι,αλλα και αυτο με το σταγονομετρο. Αμφιβαλλω αν θα δω τον 3ο κυκλο…

Εγώ το βλέπω για τις ερμηνείες ρε! Τρελό γέλιο! Το Ρετιρέ καλύτερες είχε.

Ε,αυτο λεω και εγω! Πολυ γλυκαναλατες ερμηνειες.

οντως!!! γιατι δεν εχουμε κανει ακομα ; και ξερουμε τιποτα για δευτερη σεζον ;

Μαλλον ναι.

βλέπει κανένας άλλος το the strain?

τι επεισοδιάρα που ήταν το 8 ρε, πάτησε every zombie movie/show ever made κάτω.

το βλέπω εγώ και ναι, γαμάει

Γαματη σειρα το Strain. Δεν εχει αχρειαστους διαλογους και θα τελειωσει στις 5 σεζον.

Πολύ καλό το Halt and Catch Fire (kudos στον awake). 10 επεισοδια σε μια μέρα έφυγαν νεράκι. Πάω για Leftovers τώρα.

Σχεδον με δακρυα στα ματια τελειωσα το seinfeld εχτες, μαλλον οτι καλυτερο εχω δει απο sitcom κ απορω πως κ δεν εχει θρεντ… αμα βαριεμαι καμια μερα θα φτιαξω… μου κρατησε παρεα σχεδον ενα εξαμηνο με τα 180 επεισοδια του, απτα οποια δεν ηταν μετρια ουτε τα 10…κ τωρα συνεχιζω με τον 7ο απο curb your enthusiasm που ασχολειται με το seinfeld reunion…

Εχεις ακομα πολλα καλα σκηνικα με το Curb :slight_smile:

Youre the worst βλεπει κανενας αλλος ?

Βλέπω εγώ!! Και μου αρέσει πολύ! Και “κάφρικη” όσο πρέπει σε μια rom- com σειρά, και κωμική και σέξυ (ουυυ).

Τελείωσα το Leftovers. Η σειρά δεν εντυπωσιάζει γενικά αλλά είχε ένα “κάτι” που με κράτησε. Αντικειμενικά πάντως δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο.

Το The Strain από την άλλη δεν με κράτησε καθόλου. Είδα τα 9 επεισόδια που έχουν βγει και ήξερα τι θα γίνει σε κάθε σκηνή. Φουλ στα κλισέ. Τίποτα το ιδιαίτερο και σίγουρα τίποτα που να μην έχουμε ξαναδεί σε όλα τα zombie movies/σειρές (προς το παρόν). Αν δεν υπήρχε και το όνομα του Del Toro από πίσω, πιστεύω θα πήγαινε άπατο. Γενικά, αρκετά υπερεκτιμημένο κατά τη γνώμη μου.

Σημερα τελειωσα και εγω το Leftovers και συμφωνω 100%.
Διαφωνω για το Strain, ναι μεν εχει κλισε, αλλα ειναι πολυ δυσκολο να αποφευχθουν σε τετοιου τυπου σειρα πιστευω. Εμενα μου αρεσει πολυ.
A επισης τι θα γινει με αυτον http://www.imdb.com/name/nm1015684/?ref_=tt_cl_t15 ???
Αρχιζω πριν λιγο καιρο House of cards και νατος, αρχιζω το Strain νατος παλι, βλεπω τρειλερ για Homeland παλι πεταγεται!!!
Με κυνηγαει??

[B][U]Quick Draw[/U][/B]

Western κωμωδια που τωρα βρισκεται στον 2ο κυκλο. Τρελο γελιο σε καθε επισοδειο. Αρκετα καλη.

Τα σπάει απίστευτα

Το outlander το ξεκινησε κανενας;Εχει πολυ μεγαλη βαθμολογια στο imdb

[B][U]Rick and Morty[/U][/B]: το ξεκινησα απο περιεργεια,μιας και γενικα γινεται πολλη φασαρια για αυτο… Οκ,οχι πως ειναι κακο,αλλα μου φανηκε αρκετα…“παιδικο”. Θυμιζε αρκετα Dexter. Απογοητευτηκα καπως,γιατι περιμενα κατι σαν South Park ή Family Guy…:-s

E ναι, πολυ παιδικό… γιατί το εργαστήρι του Ντέξτερ έδειχνε συνέχεια να βιάζουν τον πρωταγωνιστή, να τον βάζουν να χώνει τεράστια αμύγδαλα στον κώλο του, να σκοτώνονται οι πρωταγωνιστές, μια ολοκληρη πόλη να μεταμορφώνεται σε τεράστια ζόμπι-αλογάκια της παναγίας κλπ