Πάντως το επεισόδιο με την τηλεόραση που πιάνει κανάλια από άλλες πραγματικότητες ήταν το αγαπημένο μου. Ειδικά στη σκηνή που κάνει ζάπινγκ και δείχνει Game of Thrones με τον Tyrion ψηλό και όλους τους άλλους νάνους.
γενικα ολα ειναι υπεροχα, anatomy park, διασταση-cronenberg,meeseeks…αλλα σα συνολο νομιζω υπερτερει αυτο με τους rick + morty απο διαφορετικες διαστασεις, με το απιστευτο φιναλε να ειναι πολλα υποσχομενο για το μελλον της υποθεσης.
αψογη σειρα λεμε, δειτε τη, ειδικα αν σας αρεσουν τα sci-fi σεναρια και οι αναφορες σε ταινιες του ειδους (και οχι μονο).
Η σειρά είναι εκπληκτική. Το επεισόδιο με την τηλεόραση είναι από τα καλύτερα πράγματα που έχω βγει στην τηλεόραση. Μόνο τα 3-4 πρώτα επεισόδια είναι απλά καλά κι αυτό γιατί μου θυμίζουν σκούμπι ντου, αυτό το διαρκές τρέξιμο να ξεφύγουμε από τα τέρατα που μας κυνηγάνε. Αλλά εντάξει γενικά είναι άπαιχτο.
Καλα,για το επεισοδιο με την τηλεοραση συμφωνω απολυτα. Ειχε πολλη πλακα,οπως και εκεινο που ο Morty απεκτησε γιο,καθως και το τελευταιο του κυκλου. Γενικα,το δευτερο μισο του κυκλου ηταν καλυτερο απο το πρωτο.
Ωραίο ήταν το πρώτο επεισόδιο Gotham. Έχει πολύ ζουμί, καλή παρεούλα θα μας κάνει. Κάποια κλισέ δεν έλειπαν, αλλά τελικά βγήκε πολύ καλύτερο απ’ ό,τι περίμενα.