Περί σειρών γενικά

οτι λεει ο αποπανω

γενικα ειναι αρκετα ενηλικο και σοβαρο εκει που πρεπει. εχει ορισμενες πολυ σκοτεινες και μελαγχολικες wtf φασεις. και ειναι πανεξυπνο

ειναι λες και μιλας για αλλη σειρα

καλυτερο animation εδω και καιρο και ηδη απο τα προσωπικα alltime αγαπημενα για μενα, δυστυχως ο 2ος κυκλος αρχιζει το επομενο καλοκαιρι.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Αγαπαμε Rick + Morty !

post of the day, και επίσης ψήθηκα και κατεβάζω

Πάντως το επεισόδιο με την τηλεόραση που πιάνει κανάλια από άλλες πραγματικότητες ήταν το αγαπημένο μου. Ειδικά στη σκηνή που κάνει ζάπινγκ και δείχνει Game of Thrones με τον Tyrion ψηλό και όλους τους άλλους νάνους.

ναι γαμαει.

γενικα ολα ειναι υπεροχα, anatomy park, διασταση-cronenberg,meeseeks…αλλα σα συνολο νομιζω υπερτερει αυτο με τους rick + morty απο διαφορετικες διαστασεις, με το απιστευτο φιναλε να ειναι πολλα υποσχομενο για το μελλον της υποθεσης.

αψογη σειρα λεμε, δειτε τη, ειδικα αν σας αρεσουν τα sci-fi σεναρια και οι αναφορες σε ταινιες του ειδους (και οχι μονο).

Καλά ναι, όντως είναι όλα υπέροχα. Βέβαια το όνομα του Dan Harmon (community) εξηγεί πολλά από τα καμμένα αστεία και τις αναφορές.

Γελάω με παραλληλισμό dexter.

Η σειρά είναι εκπληκτική. Το επεισόδιο με την τηλεόραση είναι από τα καλύτερα πράγματα που έχω βγει στην τηλεόραση. Μόνο τα 3-4 πρώτα επεισόδια είναι απλά καλά κι αυτό γιατί μου θυμίζουν σκούμπι ντου, αυτό το διαρκές τρέξιμο να ξεφύγουμε από τα τέρατα που μας κυνηγάνε. Αλλά εντάξει γενικά είναι άπαιχτο.

Καλα,για το επεισοδιο με την τηλεοραση συμφωνω απολυτα. Ειχε πολλη πλακα,οπως και εκεινο που ο Morty απεκτησε γιο,καθως και το τελευταιο του κυκλου. Γενικα,το δευτερο μισο του κυκλου ηταν καλυτερο απο το πρωτο.

Ψάχνοντας τα similar του Rick and Morty στο imdb έπεσα πάνω σ’αυτό
Superjail!

Καφρίλα. Μεγάλη καφρίλα. Και ναρκωτικά. Πολλά ναρκωτικά.

Μιλωντας για animation κ καφριλα, πιστευω οτι ολοι πρεπει να δουνε Drawn Together + Metalocalypse…

Εγω αυτη τη περιοδο εχω καει με Ricky Gervais Show. O θεουλης karl pilkington απλα δεν υπαρχει.

Μιας και αναφέρθηκαν πολλα σκουπίδια(βλέπε Drawn Together)
ριξτε μια ματια σε αυτο Axe Cop μόνο και μόνο για τον Nick Offerman…

*αλλα ειναι καφροσκουπιδια εε!

σκουπιδι το Drawn Together?? Εισαι σοβαρος??

Μα και μένα μου άρεσε το Drawn Together!!*

Δες Αxe cop και GOLAN THE INSATIABLE ειναι απο τους ίδιους…

*αλλα ειναι σκουπίδι!! :stuck_out_tongue:

δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί, αλλά σήμερα ξεκινάει το GOTHAM και μετά από καιρό έχω ενθουσιαστεί με μια καινούργια σειρά :smiley:

ελπίζω να μην καταλήξει σε φιάσκο.

Από τις πιο αναμενόμενες το Gotham. Μακάρι να μην έχει την ίδια μοίρα με το Arrow

Ωραίο ήταν το πρώτο επεισόδιο Gotham. Έχει πολύ ζουμί, καλή παρεούλα θα μας κάνει. Κάποια κλισέ δεν έλειπαν, αλλά τελικά βγήκε πολύ καλύτερο απ’ ό,τι περίμενα.

Τετοια νακουω. Καταφερε να ξεφυγει απο την κλασικη τηλεορασικιλα των Σουπερχιρο σειρων ή ειχε τη σκοτειναι που του αρμοζει;

Ναι, ξεκάθαρα. Μπόλικο σκοτάδι, δολοπλοκίες και τέτοια. Πιο πολύ φέρνει σε θρίλερ μυστηρίου παρά σε superhero σειρά.

Βασικά κάτι τέτοιο θα ήθελα να 'βλεπα και από το SHIELD. Αλλά πίπες.

Ναι, γιατί όλο το κινηματογραφικό σύμπαν της Μάρβελ ήταν κατασκότεινο οπότε περιμέναμε να βγει κάπως έτσι και το Agents of S.H.I.E.L.D.

Η σύγκριση δεν πήγαινε για το σκοτάδι αλλά γενικότερα σαν τηλεοπτική νοοτροπία και προσέγγιση.

Βέβαια, είναι πολύ αρχή ακόμα για το Gotham. Θα δούμε πως θα πάει.