μπράβο DonConstantino. αυτη την λογική εχει και ο κολλητός μου
:-#
[SPOILER]γελάω ακόμη ρε γαμώτο… :lol:[/SPOILER]
μπράβο DonConstantino. αυτη την λογική εχει και ο κολλητός μου
:-#
[SPOILER]γελάω ακόμη ρε γαμώτο… :lol:[/SPOILER]
αν έχεις στο μυαλό σου π.χ. να βγεις στις 10 να λες στον κολλητό σου τουλάχιστον ένα τέταρτο πριν να βρεθείτε για να έρθει στις 10, μου το έχουν κάνει και βοηθάει.
επίσης μου τη σπάει που είμαι ψιλοάρρωστη και αδρανής. και έχω και υποχρεώσεις:(
Ανέβασε τη θέρμανση.
χειρότερα, νιώθω να καιει το κεφάλι με υψηλή θερμοκρασία
ναι αλλά δεν πρέπει να σπάσουν και να στο πουν οτι το κάνουν για να ερθεις στην ωρα σου…:lol:
*για κάποιο λογο στο μυαλο μου στις υποχρεώσεις εχουν περάσει γεγονότα οπως ο γάμος, αρραβώνες, κηδείες(μακριά απο δω) περισσότερο
ον τοπικ μου την σπάει που τωρα ειμαι μέσα στην ενέργεια και την τρέλα., και σε λιγο θα είμαι το αντίθετο…
ναι δίκιο έχεις, γι αυτό και πάλι αργούσα όταν το κόλπο πάλιωσε:D
πρέπει να το κοιτάξεις αυτό το συνειρμό με τις υποχρεώσεις. τρόμαξα!
τρόμαξα λέει.
ναι γιατρέ. θα το κοιτάξω
[SPOILER]αν δεν εχεις διάβασμα, τράβα ριξε κανέναν ύπνο να σου περάσει.[/SPOILER]
και ξανά ον τοπικ, εχω κάνει 5 σερί ήττες στο 2k12
δεν μπορω να συγκεντρωθώ με τιποτα
Γαμώ τα σχόλια απο εθνίκια που έχουν γεμίσει κάθε black metal video στο youtube απο ελληνικές black metal μπάντες
Παντού είναι…όταν πρόκειται για black metal λές και είναι bot κάτω απο τα βίντεο αρχίζουν τις βλακίες
Που εκανα δυο ωρες να παω στην δουλεια αφου ειχαν κλεισει τους δρομους στο κεντρο λογω πορειας και αλλη μια να γυρισω το βραδυ γιατι η Καβαλας ειχε γινει λιμνη απο την βροχη
τι λετε ρε παιδια, εγω σαπουνιζομαι την ωρα που χτυπαει το κουδουνι του σχολειου. μια φορα δεν εχω παει στην ωρα μου φετος.
^^:lol::lol: (για κάποιο ηλιθιο λόγο γελάω με το σαπουνίζομαι)
… οταν προσπαθείς να επικοινωνήσεις με λάθος μέσο .
δεν υπάρχει κάτι, κάτι, κάτι να κάνεις τέλος πάντων…κι αυτή η γαμοώρα, ή γάμω-ώρα, δεν περνάει όταν θες να περάσει, ένας αιώνας σου φαίνεται.
Ναι, ο χρόνος μου τη σπάει…
ara σου την σπαει και ο χωρος βασει του χωροχρονου. βγες μια βολτα.
Μου τη σπάει που αντί να πας με την κοπέλα σου ένα σινεμαδάκι να δεις καμιά ταινία θα την κατεβάσεις και θα την δεις στο pc σου, μου τη σπάει που αντί να βάλεις το cd σου στο στερεοφωνικό ή το βινύλιο στο πικάπ θα ακούσεις μουσική στο pc σου, μου τη σπάει που αντί να πας με τους φίλους σου σε μια καφετέρια να δεις μπαλίτσα θα δεις τον αγώνα στο pc σου, μου τη σπάει που αντί να πάρεις καμιά εφημερίδα να διαβάσεις μαθαίνεις τα νέα από καμμένα blogs στο pc σου, μου την σπάει που αντί να μιλήσεις στο τηλέφωνο τσατάρεις στο pc σου, ε γαμώ τους υπολογιστές μου μέσα, διευκόλυνση είπαμε, όχι αντικατάσταση. Το μόνο που μένει είναι η ηλεκτρονική μπύρα…
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
βουλωμένο γράμμα διαβάζεις. Ακριβώς.
Δε μου το ζητάει κανείς όμως. Άσε που μόνο έναν φίλο έχω εδώ. :\
Αυτό δεν θα ήταν κακό με τις αφραγκιές που παίζουν…Λιάρδα κάθε μέρα θα ήμουν.
Και εγώ ζω μία εικονική ζωή…θες να γίνουμε εικονικοί φίλοι;;; :Ρ
εικονικό σεξάκι