ποστ πικς
κουλ είμαι μπέιμπε. :blues:
απλά όλοι εμείς που έχουμε φετίχ με παλτά, κασκόλ, και γενικά με συννεφιά και μουντάδα, πρέπει κάποτε να βρούμε την υγειά μας.
και βασικά αυτό:
:country:
:lol: :lol: δε παλευεστε ρε γαμωτοοοο!!! χαχαχαχαχαχα!!! νο πικς φρομ μι σορυυυυ!!!
ok τότε
this message is hidden because otherside88 is on your ignore list
:blues:
Το θέμα είναι ότι και η Χρυσή Αυγή έσπασε το δικομματισμό με 5% το θέμα δεν είναι πως σπάει το δικομματισμό αλλά ποιους προτείνει ο κόσμος…
Στους 5C εμείς. Τουρτουρίζω
:(:( με στεναχωρησες τωρα…
σορυ ΠΟΥ πέταγομαι.
Όχι πως έχεις άδικο, αλλά… Βρες μου τώρα εσύ μια καλή εναλλακτική.
tο μη χειρον βέλτιστον λέει ο λαός.
και στα χάλια που έχουμε φτάσει μια ιδεολογία είναι καλύτερη από ένα σακατεμενο πολίτευμα.
(η χρυσή αυγή σαφώς δεν αποτελεί σοβαρή ιδεολογία)
ομορφιές
μου την σπάει που δεν βρίσκω τι να γράψω στο μου τη σπάει…ουφ σπάστηκα
μου φαίνεται πως θα αρχίσω να γίνομαι awake για το amsterdam.
οπως λενε κ οι monster magnet
wake up baby , cause i’m coming to you from the future
ον τοπικ
αμστερνταμ παμε απριλιο-ιουλιο που εχει καλο , ηπιο καιρο 18-28 o C
για να μπορουμε να αραζουμε στο βοντελπαρκ κ να τρωμε κεικ σοκολατας κ λοιπες νοστιμιες
χειμωνας ειναι για αυστραλια 8)
2 σας θα πατε Αμστερνταμ??? :naughty:
Χίλιες φορές ο ΣΥ.ΡΙΖΑ και η Ανταρσία πάρα η χρυσή αυγή και το ΛΑ.ΟΣ
συμφωνω! αν και σε αυτες της εκλογες ημουν υπερ της αποχης!
[SIZE=“2”]αλλα ας μην βγαινουμε off-topic[/SIZE]
η αποχή δεν εκφράζει κανένα και όποιος απέχει δεν έχει δικαιώμα να λέει την άποψη του γιατί πολύ απλά ΚΟΤΕΥΕΙ και δεν πάει να ψηφίσει…
Η αποχή ευνοήσε ΠΑ.ΣΟΚ και ΝΔ και Χρυσή Αυγή
εχω διαφορετικη αποψη για αυτες τις εκλογες…(οπως και τις ευροεκλογες) αλλα ας το συζητησουμε αλλου αν θες για να μην ειμαστε off-topic
Διαφωνώ… Στην γενίκευση διαφωνώ, σαφώς κ δεν φοβάται κανένας την κάλπη, αυτό είναι χαζό.
Οι περισσότεροι που απήχαν κ γνωρίζω εγώ τουλάχιστον έχουν πολύ ποιο διαμορφωμένη άποψη από αυτούς που πήγαν.
Χώρια του ότι δεν μπορείς ποτε να αφαιρέσεις tο δικαίωμα από κάποιον να εκφέρε άποψη.
Παραπάνω είναι σαν να είπες, ξέρετε κάτι παιδιά? Όσοι δεν ψηφίσατε tο ίδιο με εμένα δεν έχετε πολιτική άποψη…
Αυτό που δεν καταλάβουμε και δεν καταλάβουν κυρίως οι πολιτικοί είναι ότι δεν υπάρχει ΤΊΠΟΤΑ που μπορεί να πείσει όχι εμένα, ούτε tο κόμμαtοσκύλο αλλά αυτό tο κλισέ που όλο λέμε τον σύνταξιουχο των 400 η τον 30 συν που τώρα ξεκινά οικογένεια. Σε αυτούς ούτε tο σιριζα "μιλάει ούτε tο τσιριζα, δυστυχώς
Βγαλτε την φατσα του Μπουταρη απο τις διαφημισεις του φορουμ, ειναι ασχημος και δεν θα τον ψηφισω οσες φορες και να εμφανιστει ανυποπτα μπροστα μου. Μου τη σπαει.
ΦΙΛΕ ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ
:lol3::lol3::lol3::lol3:
Αφιερωμένο το παρακάτω
[SPOILER][/SPOILER]