Μου τη σπάει

Johnny

αυτό ακριβώς! σιχαμένοι και οι ελεγκτές που το παίζουν και μάγκες! κάθε μέρα τσακώνομαι και ας έχω πάσο (από 7ο έτος και μετά πάσο γιοκ ε!)

ο άλλος μου είπε “είσαι παράνομος και εγώ είμαι ο νόμος” #-o

necromayhem TEI Άρτας είσαι?

:lol2:

Θα τον κοψαν απ’το καστινγκ του Ντρεντ λογικα.

Εδώ ο άλλος το χε καμάρι που είχει πολλαπλό ρόλο οδηγού-ελεγκτή-μπάτσου. Απ’ τα μούτρα και μόνο φαίνεται για πρώην ψηφοφόρος ΛΑΟΣ που τώρα ψηφίζει χα.

Μιχάλη εκεί είμαι ναι

όχι, η μόδα δεν εξισώνεται με την τάση, τουλάχιστον όχι στον τρόπο που χρησιμοποιείται σε τέτοιου είδους κουβέντες. αυτό που εσύ λες τάση είναι τελείως ουδέτερο και, όπως λες, αντκειμενικό, ασχολείται μόνο με απόλυτους αριθμούς χωρίς κάμια ποιοτική κρίση. αντιθέτως, ο όρος μόδα, όπως αυτός χρησιμοποιείται από αμάραντους τύπους σε τέτοιες κουβέντες, έχει καθαρά ποιοτικά χαρακτηριστικά και πάνω σε αυτά κρίνει. υπονοεί, όχι απλώς μια αυξανόμενη σε απόλυτους αριθμούς τάση, αλλά μια υποκινούμενη, ετεροκαθορισμένη και ανειλικρινή τάση. και, προφανώς, παίρνει ως δεδομένο ότι υποκίνηση/ετεροκαθορισμός/ανειλικρίνεια = κακό. η αριθμητική αύξηση του χεβυροξ ακροατηρίου είναι προφανής, αλλά ποτέ δεν ήταν αυτό το ζήτημα. τουλάχιστον όχι όταν το θίγουν αμάραντοι μέταλζ.

Με μπέρδεψες. :stuck_out_tongue:

αυτό που ονομάζει ο πάμκιν τάση και λέει ότι ταυτίζεται με τον όρο μόδα είναι κάτι καθαρά ποσοτικό. οι πιο κολλημένοι από τους μέταλζ (ή τους τζαζζ, πανξ, στονερς), χρησιμοποιούν τον όρο μόδα φόρτιζοντάς τον κυρίως ποιοτικά. μόδα = κακό (την αιτιολόγηση τη δίνω στο προηγούμενο ποστ). έτσι επιτίθενται στους φαντασιακούς εχθρούς τους, υποβιβάζοντάς τους σε ακόλουθους της εκάστοτε μόδας. ακα πρόβατα. και δεν έχουν άδικο, απλώς ξεχνάνε ότι κι αυτοί πρόβατα είναι!

ακόμη απλούστερα

ταση κατά πάμκιν = 30.000 νέοι στονερς τα τελευταία πέντε χρόνια
μόδα κατά d.o.f = άμουσα μουσάτα πρόβατα σε κάθε γωνία της πόλης

…αυτό:

Αυτά τα push pins πρέπει να είναι η πιο ηλίθια εφεύρεση ever.
Δεν ξέρω ποια ιδιοφυία τα σκέφτηκε, αλλά με τουβλάκια lego πιο εύκολα και πιο σταθερά θα στερέωνες μια ψύκτρα cpu στη μητρική.

Είπα να καθαρίσω λίγο τον πύργο από την σκόνη μέσα και γκντουπ πάρτην κάτω, ξεκόλλησε. Κάπως ήταν είναι η φάση:

[SPOILER][/SPOILER]

Που οι μαλακισμενες οι συμμαθητριες μου μοστραρουν μπλουζακι Ramones και ουτε καν ξερουν οτι ειναι συγκροτημα! :x

Μπορεί να νομίζουν ότι είναι μάρκα. :stuck_out_tongue:

πολύ εκνευριστικό τώρα αυτό. πριν καιρό είχα μπει σε Pull n Bear και είχε μπλουζάκια με τον Bob Dylan!

και το χειρότερο είναι ότι δεν μπαίνουν καν στο κόπο να ακούσουν, έτσι για τη φάση, για μια φορά

Νομίζω ότι και οι Rolling Stones είναι trendy, αυτή η γλώσσα έχει μεγάλη πέραση.

η μουσικη και η ιστορια των Stones δεν ειναι τρεντυ

μονο το συμβολο τους.

Ακριβως και αυτα τα συμβολα συνδεονται αμεσα με μια ιδεολογια! Με την σπαει απειρα, μπουζουκοβλαμμενα κοριτσακια να μοστραρουν το trademark της υπερμπάντας επειδη ειναι κουλ, και μεσα στην μοδα!

Υ.Γ Ο τιτλος του θρεντ πρεπει να μετονομαστει σε “[B]Με[/B] τη σπάει”

Αυτος ο απαραδεκτος νευροπονος που ξεκιναει απο τον αγκωνα και φτανει μεχρι τα δαχτυλα.Δε λεει να μου περασει η μαλακια ολη μερα σημερα.

…και μένα ο πόνος στον αυχένα…πρέπει να βάλω Exodus και ναρχίσω το κοπάνημα:p:):!:

εχω πετυχει σε bershka BLACK ICE με glitters και τα σχετικα … :frowning:

…αυτό ισχύει και για το σύμβολο των Motorhead…η μόδα πολλές φορές εκμεταλεύτηκε το rock και το metal:):!:

εδώ η πάολα φόρεσε λεδεριά με chaos uk, DRI. casualties ραφτά και βαψίματα

Τι λέμε:p

φιχδ.