μηδενική ενημέρωση για στάση εργασίας σε ταξί και λεωφορεία. υπέροχα! ξυπνάς, τρέχεις να προλάβεις, περιμένεις με τις ώρες και ανακαλύπτεις ότι με κανένα τρόπο δε μπορείς να πας στην κλινική.
θα μπορούσες να κάνεις την άρρωστη και να έρθει να σε πάρει ασθενοφόρο…
περιμέναμε τον παππού απο το κέντρο και αγνοούνταν.νομίζαμε οτι έπαθε κάτι! :lol:
ον τοπικ.
μου την σπάει που μου αρεσει σε τόσο βαθμό οτι μου αρεσει κάθε φορά. απο φαγητό μεχρι οτι υπάρχει. κανένα μέτρο, κανένα νόημα.
το έχουμε σκεφτεί να πιάσουμε γνωριμίες με οδηγούς ασθενοφόρου
έστω και να δίνουμε κάποια λεφτά για ενοικίαση:p
δεν πιστεύω να πήρατε στο σιλβερ αλερτ?
ευκαιρία να πιει και κανένα καφέ ο άνθρωπος
γενικά πάντως δεν ενημερώνουν για τίποτα. προχθες εκεί που ετοιμαζόμουν να πατήσω το κουμπί για στάση κοντά στο σπίτι ανακαλύπτουμε ότι το λεωφορείο στρίβει αλλού και μας κάνει ένα τουρνέ σε όλες τις περιοχές που δεν ήξερα μέχρι τώρα μέχρι που με έπιασε ναυτία και σταμάτησε πολύ μακρύτερα από κει που ήθελα.
οχι ρε. και αυτή η μαλακια με το σιλβερ αλερτ., βρίσκει ο καημένος ο παππούς έναν έρωτα στα γεράματα, την κάνει να ζήσει το όνειρο, και αμέσως σιλβερ αλερτ οι άλλοι. [-X
…το καινουριο layout του Facebook!!! Πιο hipster-αδικο και ΓΤΠ απο ποτε!
σ εμενα δεν εχει αλλαξει κατι:p …πως το εκαναν;
Δεν εχει αλλαξει σε ολους,σε καποιους φιλους μου ειναι ακομα το ιδιο,σε αλλους οχι. Εχω ξαφνικα το ειδα αλλαγμενο.Μαλλον θα αλλαξει σιγα-σιγα σε ολους.
Τι θα του κανουν παλι;
οολο και χειροτερο:p
φαντάζομαι αυτό εδώ λέμε
Εμένα γιατί μου φαίνεται πολύ ωραίο;
:?
τι λε ρε ^
ΣΚΑΤΑ στα win 8, απαλευτα πραγματικα, τοσες ΑΧΡΕΙΑΣΤΕΣ και ΑΧΡΗΣΤΕΣ αλλαγες απλα για να εχουμε “καινουριο” λειτουργικο. μια μαλακια και μιση, πραγματικα, ειναι ΑΘΛΙΑ. πολυ αβολα…
Εντάξει, τώρα που έμαθα πώς να κλείνω τα παράθυρα/ apps αισθάνομαι λίγο καλύτερα.
I had to google how to do it, ffs…
E,ναι γιατι οπως και να το κανουμε τα Win8 ειναι καλυτερα για καποια portable device,παρα για pc…
Aν και,εδω που τα λεμε,ειναι χαλια και αβολα οπουδηποτε…
να ανεβάζεις ένα κομμάτι στο γαμωfb και 2’’ μετά ο άλλος να πατάει like. 2’’ μετά ε, μετρημένα. για κομμάτι που δεν υπάρχει περίπτωση να έχει ακούσει ποτέ ξανά στη ζωή του. (για songs ohia, στην προκειμένη)
δηλαδή ρε μπούφο, άκου λίγο πρώτα το κομμάτι και αν σου αρέσει πάτα like. αν δε θες να ακούσεις το κομμάτι, άσε να περάσει κάνα 5λεπτο, ΚΑΙ ΚΑΛΑ ότι το άκουσες.
first world problems, ξέρω, αλλά ο επόμενος που θα το κάνει θα φάει άγριο χώσιμο.
Έχω διαγράψει άτομα για αυτό ακριβώς το λόγο. Το μισώ άπειρα
Εγώ το κάνω όταν έχω ακούσει το κομμάτι, το ξέρω δλδ! Μα έλα που κάτι φορές περνάει καιρός και ξεχνάω τον ρυθμό, αλλά θυμάμαι ότι μου άρεσε, οπότε κάνω…