Και που το ξέρετε ότι ο άλλος δεν γνωρίζει τα κομμάτια?
Eγώ κάνω λάικ στα κομμάτια που αγαπάω πολύ χωρίς να τα ακούσω στο δευτερόλεπτο πάνω
Κάπου εκεί αναλώνεται και η δραστηριότητά μου στο facebook.
Μίας και μιλάμε για facebook πάντως, μου τη σπάει το fb chat. Όλα τα τσατ δηλαδή, αλλά αυτό ειδικά έχω πρόβλημα να το ξεφορτωθώ
για το τσατ υπαρχει ΚΟΥΜΠΑΚΙ που το απενεργοποιεις. τοσο απλο. οσο για τα αστραπιαια λαικ, πρωτον που το ξερετε οτι δεν το εχει ακουσει το κομματι ? και αν ειστε σιγουροι, τοτε μηπως σας γουσταρει το παιδι/κοριτσι και απλα προσπαθει ?
Δεν γίνεται γκόμενα που ακούει The Rasmus και τύπος που ακούει Αγγελάκα να μου κάνουν αστραπιαία λαικ σε Dead Infection ή Reek of Shits που παίζουν goregrind. Και αν ακούν έστω μεταλ σίγουρα δεν έχουν ακούσει αυτά ή σίγουρα δεν τα ξέρουν. Αν το άκουσαν και τους άρεσε θα είχε περάσει έστω ένα λεπτό αλλά και αυτό μου φαίνεται αδύνατο.
Αν τρολλάρουν ή κοροιδεύουν τις μπάντες μου, τότε να γ@μηθούν.
Τα γουσταρίσματα παίζει να ισχύουν, αλλά αν θέλεις να δείξεις συμπάθεια κάνε καμάκι στο τσατ ή λαικ σε φωτογραφία, όχι σε άκυρα κομμάτια να το παίξεις “έχω-ίδια-γούστα”.
Δε νομίζω ότι μπαίνουν στο “τριπάκι” να τρολάρουν ή να κοροιδέψουν τις μπάντες σου/μου, για τον απλούστατο λόγο ότι ελάχιστα έως καθόλου τους ενδιαφέρουμε και εμείς και οι μπάντες μας, τουλάχιστον τις περισσότερες φορές…Αυτή είναι η πραγματικότητα του φέησμπουκ!!! Απλά κάνουν ένα λάικ, έτσι απλά, για να μας βρίσκεται…! Κι εγώ κάνω, αλλά συνήθως όταν μου αρέσει κάτι, μια φωτογραφία, ένα τραγούδι, αλλά έχω κόψει φάτσες που δε μου έχουν κάνει ποτέ -όχι ότι με νοιάζει κιόλας (να ήταν το λάικ το πρόβλημα καλά θα ήταν), απλά εγώ τους κάνω συνέχεια- και όταν εγώ δίνω σημάδια ζωής μου λένε “Α, πού είσαι βρε συ;”, “Πού χάθηκες; Αχ θέλω τόσο να σε δω!!”…Αφού θες ρε γκιώνη να με δεις, δώσε και συ κανα σημάδι ζωής, τί με δουλεύεις; Γαμώ τα facebook, τα twitter και την βλακεία σας μέσα!!!
επειδή εγώ το ξεκίνησα, διευκρινίζω ότι ήταν περίπτωση που 100% δεν ήξερε το κομμάτι που έβαλα. τον ξέρω και ως άτομο από τη δουλειά, με τοίχο μόνο με Κιάμο και Βανδή δε γίνεται να ήξερε το lioness από songs ohia και να έκανε λάικ σε 2 γαμωδευτερόλεπτα.
ξαναλέω, δεν είμαι ελιτιστής, ας το ακούσει το κομμάτι και αν του αρέσει να κάνει λάικ. και να μου πει να του γράψω και το σιντι. αλλά ρε γαμημένε, βλέπεις ότι γράφω και rip για τον Molina που σίγουρα θα νόμισες ότι πέθανε ο τερματοφύλακας, ε κάτσε στ’ αυγά σου. μετά εγώ θα φταίω αν κάνω μπλοκ; (άσχετα που δεν το κάνω για λόγους που αφορούν μια κοινή φίλη/συνάδελφο/καρδούλες/μπλαμπλαμπλα)
Ο καθένας τον πόνο του εδώ μέσα… Εμένα πάλι μου την έχουν σπάσει κάτι τέτοια άτομα, που τους “λείπω” μια φορά τον χρόνο… Πω, φόρτωσα πάλι! Γενικότερα, από λόγια και βλακεία έχουμε μπουχτήσει…! :?
Ας γραψω και εγω μια χθεσινη κακια εμπειρια! Μια φιλη τελοσπαντων, δουλευε σε ενα νυχτερινο μπαρακι της παραλιακης ως PR, και με ειπε να περασω μπας και παρει και αυτη κανενα φραγκο με τον κοσμο που θα φερει! Και ενω δεν ειμαι καθολου για το στυλ ( ο θεος να το κανει) αυτων των μαγαζιων, σκαω μυτη εκει πέρα! Επειδη ξερω οτι οι τιμες των ποτων ειναι κωλοπιασαδικες αποφασιζω και μπαιρνω την ΜΟΝΑΔΙΚΗ μπυρα που ειχε, Beck! Και ενω ολη η φαση εξελισοταν μεταξυ του σερβιτουρου με κολλητο Ω και σταμπα “Respect my Swag” , της σερβιτορας με ενα θεϊκό κολάν ( <3 ), και ολων των χλεχλέδων και λοιπων λουληδων (στο ντυσιμο) PR, αποφασιζω να την κανω! Ζηταω να πληρωσω την μπυρα! 7? με λέει! ΚΑΡΔΙΑΚΟ! Για μια μπυρα 7 ευρω! Στο Dizzy πινω 3! Ποτε ξανα!
…οι μαλακισμενες και οι λοιποι καγκουρες που φορανε γυαλια μυωπιας χωρις να εχουν προβλημα με τα ματια τους! Δηλαδη,σε λιγο θα περπατανε με πατεριτσες ή θα ειναι σε καροτσακι χωρις να εχουν σπασμενο ποδι;;;;
Κατα βάση συμφωνώ με τα κορίτσα. Είναι τουλάχιστον εκνευριστικό και ενοχλητικό να βλέπεις τέτοιες τύπισσες στο δρόμο. Που πας μωρή κάργια με τα πατομπούκαλα που μέχρι πριν από κάτι μήνες έκραζες;; Δεν είσαι “nerdy” γκόμενα, είσαι μια ηλίθια χιπστερού. Βέβαια αυτό ισχύει και για τους άντρες, έτσι; Στα διάλα όλοι.
Από την άλλη, βέβαια, αυτό το “αχ, αχ” του μεταλμιλισα λέει πολλά :roll:
μαλλον γερασα…το αχ αχ πιο πανω δεν μου λεει τιποτα απο μονο του…
αν δεν “δεις” κάτι στον άλλον να σου κανει κλικ δεν λεει τίποτα ουτε η φάτσα, ούτε το γυαλί, ουτε το κούνημα. ας βγει και με το βρακί.
*ναι. ο όμορφος είναι όμορφος. αλλά και ο φελλός φελλός.